ŠŤASTNÝ KONEC

806 27 8
                                    

O dva roky později...
Za dva dny bude štědrý večer. Pro našeho synka Jameiho už budou druhé. Mer se zase narodila holčička a pojmenovali ji Alexandra. Snažím se, aby všechno bylo perfektní. Možná si je nebude pamatovat, ale máme foťák, takže bude spousta fotek. Až bude starší, tak mu je dáme. Sofie je v šestém měsíci těhotenství. Vánoce budeme všichni spolu: mamka, babička, Lily, Diego, Sofie, Mer a Marco. Taky i Luke a Jamesovi rodiče. Prostě taková rodinná vánoční oslava. Hrozně to letí, Jamei v červenci oslavil druhé narozeniny.
Včera, když jsme společně s Jamesem uspávali Jameiho, tak jsme si trochu povídali. Teď zrovna zdobím stromeček. Chytila jsem krabici s ozdobami a zastavila se. Zavzpomínala jsem na včerejší večer.
Vzpomínka :
Šla jsem uložit Jameiho do postýlky. Za chvilinku už spinkal. Uslyšela jsem dveře. Otočila jsem hlavu a usmála se na Jamese. Otočila jsem hlavu zpět na spícího Jameiho, když v tom se Jamesovi silné paže obmotaly kolem mého pasu. Opřel si hlavu a mé rameno a díval se na Jameiho.
"Je tak sladký." Řekla jsem.
"To má po mamince." Odvětil a usmál se.
Chvilku jsme mlčky pozorovali Jameiho, když v tom se James začal hlasitě smát.
"Přeskočilo ti? Nech toho, vzbudíš Jameiho." Řekla jsem a zpražila ho káravým pohledem.
"Říkal jsem ti to." Řekl jen.
"A co?" Zeptala jsem se.
"Říkal jsem ti, že to bude kluk." Zasmál se...

"Obyčejná vzpomínka, ale pro mě výjimečná." Proběhlo mi hlavou. Ještě chvíli jsem si vzpomínku připomínala, aby se mi vryla hluboko do paměti. Když v tom mi někdo luskat u ucha. Zavrtěla jsem hlavou.
"Zlato? Slyšíš mě?" Ptal se James.
"Jo, jo co potřebuješ?"
"Mluvím na tebe už dlouho."
"Promiň zamyslela jsem se. Co si potřeboval?"
"Jen jsem ti říkal, že Jameiho jsem před chvilkou uspal, a že ti s tím pomůžu." Odpověděl James.
"Jo dobře."
Pomohl mi s tím. Když jsme to měli hotové, sedla jsem si na gauč a pozorovala vánoční výzdobu.
***
Dva dny utekly jako voda a všichni jsme se sešli u nás doma. Dárky byly pod stromkem a jídlo na stole. Byla jsem trochu nervózní z dárku pro Jamese. Udělala jsem album s našimi fotkami. Není celé plné, aby se tam mohly ještě fotky přidat. Jako poslední fotku jsem tam dala fotku z ultrazvuku z minulého týdne. Překvapení pro Jamese. Snad si všimne datumu v rohu fotky. Když jsme dojedli, sklidila jsem ze stolu a všichni šli do obýváku. Přišla jsem do obýváku a sedla si do křesla. Začali se podávat dárky. Dostala jsem dvě voňavky, šperky, oblečení a kožené bundy. Další do mé sbírky. Taky jsme dostali oblečení pro Jameiho. Sofie teď Jamesovi podala můj dárek. Zpozorněla jsem a čekala na jeho reakci. S úsměvem si prohlížel fotky až se zarazil na poslední fotce. Zmizel mu úsměv a vyměnil ho ještě větší úsměv. Podíval se na mě a usmíval se od ucha k uchu. Sofie, která seděla vedle něho se dívala na Jamese jak se usmívá a potom se podívala na fotku. Na tváři se jí objevil úsměv a štouchla do Diega vedle ní. Ukázala mu fotku a Diego se na ni nechápavě podíval. Ukázala mu v horním rohu datum a Diego se začal smát. Podívala jsem se na něj a ani jsem si nevšimla, že James vedle mě klečí na zemi. Obejmula jsem ho a on mi objetí opětoval.
"Překvapení." Zašeptala jsem.
"Kam se můj dárek hrabe na ten tvůj." Pravil, když mě pustil a usmíval se. Diego vzal album a šel si sednout vedle Luka, který si hrál s Jameim.
"Budeš mít na starost další dítě." Řekl Diego se smíchem.
"Cože?!" Zeptal se šokovaně Luke a Diego mu ukázal fotku v albu. Luke se na mě podíval s úsměvem. Všichni pochopili o co se jedná a začali se usmívat ještě víc. Lily se začala smát až spadla z gauče.
"Soukromá školka Luka Camerona." Řekla přes záchvat smíchu. Všichni se začali smát.
Rozhlédla jsem se po všech po místnosti a uvědomila jsem si, že jsem obklopená lidmi, které mám ráda a jsem šťastná. No a jak to vždycky bývá v pohádkách a žili spolu šťastně dokud nezemřeli.
Konec.

Děkuji všem, kteří si můj příběh přečetli a vydrželi to až do samotného konce. Omlouvám se za chyby jestli je tam někde najdete, ale snažila jsem se co nejvíc. Všichni občas udělají chybu. Děkuji za přečtení, hlasy a komentáře.😄😘

Rychlá jízda životemDove le storie prendono vita. Scoprilo ora