9. Bölüm

22K 1.1K 92
                                    

 Janet, kendini hasta hissediyordu artık. Buna dayanamayacağı kesindi. Daha fazla kaldıramıyordu. Suni, onun omzunu okşarken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Genç kız, başını arkadaşının kucağına koymuştu. Suni, saçlarını omuzlarını ve sırtını okşuyordu. Mağarada kaynak sularının oradaydılar ve kayanın üstünde oturmuşlardı. Janet de Suni de çıplaktılar.

Jase' in sözleri mi yoksa bunu söylerken ki hali mi daha çok canını acıtıyordu bilemiyordu. Dudakları Rin' in dudaklarında gözleriyse Janet' deydi.

Suni, derin bir nefes aldı ve sırtüstü uzandı. O da en az Janet kadar yorgundu. "Şeytanlar ve melekler" diye fısıldadı. "Periler ve yarı tanrılar bir oyuncak. Kimse bizi umursamıyor anlaşılan. Çünkü geri dönüşü olmayan şeyler bunlar. Neden bizi seçtiler ki? Carl, neden beni öpüyor? Sonra neden Daisy' nin kollarına koşuyor? Beni seven, güvenebileceğim birini istiyorum. Bu gizlilik oyunu sıkmaya başladı artık."

Janet, yüzünü onun karnına gömmüştü. Sert hıçkırıklarla sarsıldı bedeni. Tırnakları Suni'nin karnına geçti ve kanattı ancak güneş perisi gıkını bile çıkarmadı. Elleri onun saçlarının içinden geçti.

"Sizi neyin mutlu edeceğini biliyorum."

Her ikisi de doğruldu. Tyson, bir kayanın üstüne oturmuştu. Dudaklarında bir gülümseme vardı. Janet, bunu görünce ürperdi. Suni, çıplaklığını saklamak için Janet' e sokuldu. Tyson, tek kaşını kaldırdı. "Ağlamandan hoşlanmıyorum" dedi. Ayağa kalktı ve onlara doğru yürümeye başladı.

Hareketlerinde bir farklılık vardı. Başka bir şey... Tyson' da bir farklılık vardı. Suni ve Janet birbirine daha çok sokuldu çünkü ikisi de hallerinden memnun değillerdi. Onlar incibus değillerdi. Çıplaklıkları onları rahatsız ediyordu.

Tyson' dan bir güç patlaması oldu. Janet ve Suni ellerinde olmadan inlediler. Aynı güç bacaklarının arasında tekrar tekrar patladı. Bedenleri zevk isteğiyle hareketlendi. Tyson, ellerini uzattı. Simsiyah gözleri ikisini de esir almıştı. Ellerini kızların saçları içinden geçirdi. Dudaklarını önce Janet' in sonra da Suni'nin dudaklarına bastırdı.

İki kadında arzuyla kıvrandı ve inledi. Janet, bir elini erkeğin omzuna koydu. Bir yanı onu kendine çekiyor, diğer yanı onu itiyordu. Zihni kararıyordu. Daha önceden olduğu gibi tüm dünyası Tyson olmaya başlıyordu.

Erkek, başını Suni'nin boynuna gömdü. Genç kadın, inleyerek elini onun saçları içinden geçirdi ve kendine bastırdı. Tyson' un bir eli Janet' in göğsündeydi ve uçlarıyla oynuyordu.

Suni, gözlerini kapadı ve mırıldandı. Beyni ile bacaklarının arası yer değiştirmiş gibiydi. Dünyası yalnızca Tyson olacak kadar küçülmüştü. Janet bile varlığını kaybetmişti. Ancak içindeki çok ufak bir parça bir hata olduğunu mırıldanıyordu. Janet bu mırıltıyı geri itti.

Tyson, başını çevirdi ve Janet' in dudaklarını öpmeye başladı. Genç kız, inledi ve kollarını onun boynuna doladı. Erkeğin bakışları her ikisinin üstünde kenetlendi. "İkinizi de istiyorum" diye fısıldadı. Sesi sertti. Seçenek bırakmıyordu onlara. "İkinizi de seviyorum."

Janet' de onu seviyordu. Suni' de seviyordu. İkisi de aynı anda ona uzandılar. Elleri erkeğin omuzlarında ve göğsünde gezindi.

Ani bir güç patlaması üçünü birbirinden ayırdı. Janet, suya doğru savruldu ve dibe battı. Suni, onun ilerisinde bir kayaya çarptı. Mağaranın tavanından sızan güneş ışığı kızın çıplak bedenini aydınlattı.

Tanrılar Okulu #1Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang