Harry Sex Story {Bucket List}

671 3 0
                                    


Harry en ik zitten ons maar een beetje te vervelen. Harry zit maar wat op zijn mobiel en ik zit wat te spelen op mijn gitaar wat nergens naar klinkt. Ik leg na een tijdje mijn gitaar aan de kant. "We moeten even wat doen, ik verveel me kapot!" zeg ik. Harry komt dichter bij me zitten. Hij had ondertussen zijn mobiel al aan de kant gelegd. "Ik ook, het word tijd voor iets spannends..." zegt Harry. Harry komt dichter bij liggen, zo dichtbij dat hij op me ligt. "Daar ben ik het helemaal mee eens." zeg ik. Hij glimlacht naar me en zoent me dan. Het is altijd zo fijn. Gelukkig is er niemand thuis, nou ja, ik en Harry. Zijn tong rolt enthousiast in mijn mond. Oei, hij heeft een blouse aan. Dat word nog wat. Daar liggen we dan. Uren en uren. Nou ja, eigenlijk maar 30 minuten want daarna neemt hij me mee naar een comfortabelere plek en zet muziek aan. Hardcore muziek. Nou ja, soort van. "Met Hardcore ga je helemaal los." zegt Harry stout. Hij scheurt zijn blouse uit. Letterlijk. De blouse is in 2en gescheurd. Ik moet lachen. "Had je niet beter de knoopjes kunnen losmaken?" vraag ik grinnikend. "Dat had gekunt, maar dan zag het er niet zo spectaculair uit...
Ik glimlach.
...en ik heb toch genoeg geld." maakt Harry zijn zin af. Ik lach. Hij zoent me weer. Daarna scheurt hij mijn shirt open.
"Hallo?! Ik heb wel minder geld als jij hé?!" zeg ik.
"Betaal ik wel, ik heb toch genoeg geld." zegt hij droog. Ik lach alweer. Hij doet zijn broek uit. Dat scheurt hij niet uit.
"Broek is te sterk. En te duur." zegt hij. Ik doe ook mijn broek uit en ga bovenop hem zitten. We hebben alleen nog ons ondergoed aan. Nou ja, ik mijn bh nog, maar dat is noodzakelijk. Ik kijk Harry diep in zijn groene ogen. Ik pak een vrijwillig elastiekje van mijn pols om in Harry haar te doen. Ik heb er wel duizenden om mijn arm. Nee grapje, ik heb er maar 2. Ik doe Harry's lange, bruine haar in het elastiekje om een knot ervan te maken. De knot is helemaal mislukt maar jah. Ik pak mijn andere elastiekje van mijn pols en wil mijn haar ook in een misvormde knot doen, maar dan houd Harry me tegen.
"Stop, jij hebt een lelijke knot bij mij gemaakt, dus dan wil ik dat ook bij jou doen." zegt hij eigenwijs.
"Maar ik doe het niet expres!" zeg ik.
"Nou en..." zegt hij baby-achtig. Ik lach. Hij doet een misvormde knot van mijn haren maken en zuig zoent me een paar keer in mijn nek (voor degene die niet weten wat een zuig zoen is, het is een zoen waarbij je zuigt. Heel makkelijk. Net zoals je uit een Napoleon het zoetste smaakje eruit zuigt, maar dan doe je het in iemands nek.). Hij is uiteindelijk klaar met de knot en het lijkt net alsof een vogel op mijn hoofd heeft gekakt.
"Moet dit?" vraag ik.
"Ja." zegt Harry snel.
Hij pakt het slotje van mijn bh en wilt het open maken. Hij maakt m'n bh open en gooit de bh weg. Daarna gaat hij op me liggen. Hij zuig zoent me nog een paar keer in mijn nek en ik kijk naar de tattoos die hij heeft. Hij heeft er echt ongelofelijk veel. Hij heeft zelfs een grote vlinder onder zijn borsten (ik noem het maar even borsten, maar bij mannen zijn die dingen plat gedrukt, eigenlijk plat gedrukte borsten.).
Ik zie ook nog een menselijk hart op zijn linker arm staan. Als ik naar zijn voet kijk, zie ik ook nog een tekst. Zijn voet is te ver weg, dus ik kan de tekst niet lezen. Harry heeft wel meer dan 30 tattoos en ik heb er 2. Een hartje en wat heel belangrijk voor me is, en een muzieknoot. Muziek is alles voor me. Ik neem denk ik wel meer tattoos hoor. Ze zijn erg mooi, maar het doet wel pijn. Ik ben pijn gewend. Ik voel Harry's tong zachtjes tegen mijn nek. Zijn lippen zijn zo zacht net als veren die over je blote lichaam strelen. Harry haalt zijn mond van mijn nek en kijkt me aan. Hij smelt in mijn blauwe ogen en ik in zijn groene ogen.
"Ik denk dat het tijd is..." zegt Harry zacht.
Ik knik zachtjes met mijn hoofd.
"Het is inderdaad tijd."

Harry sex StoryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu