Mr en Mrs onderzoekers.

830 11 0
                                    

"Wat is hier gebeurd?" vraagt Harry.
"Geen idee..." zeg ik.
"Je ziet er wel heel sexy uit zo." zegt hij. Ik ben stil.
"Ik heb tenminste nog een handoek om. Jij staat hier naakt voor me. Hij shake't met zijn lichaam om mij misselijk te maken.
"Hoelaat is het?" vraag ik.
"Geen idee." zegt Harry.
"Tijd om op te ruimen." zeg ik.
"Nee, dat doet de schoonmaakster wel." zegt Harry.
"Dit kunnen we haar niet aandoen." zeg ik.
"Dan vluchten we." zegt Harry.
"Dan worden we gezocht als de rommeligste mensen ooit!" zeg ik.
"Jij hebt echt een grote fantasie." zegt Harry. Ik knik en maak een buiging.
"Kom, help me." zeg ik. Harry doet mee, maar wel met tegenzin. Ik zet de radio aan.
One direction! We zoeken naar aanwijzingen en ruimen tegelijkertijd op. Ik zit een beetje te zoeken tussen het puinhoop. Ondertussen hebben ik en Harry al kleren aangetrokken. Ik zie een camera op de grond liggen. Ik zet het laatste opgenomen filmpje. Ik zie allemaal onbekende mensen in ons appartement. Wat is dit?! Ik ga op bed zitten. Harry ziet me bang kijken en hij kijkt gelijk mee. De hele kamer staat vol me onbekende mensen. Iedereen loopt met achohol en drank. Er zou toch geen drugs gebruikt zijn?! Ik kijk verder. Er staat hele harde muziek op en iedereen is hard aan het dansen. Ik ken dat nummer! Tuurlijk, one direction! Ineens staat Harry in beeld.
"Schatje, doe die camera weg, dan kunnen we echt lol hebben." zegt Harry en toen is de camera uitgegaan. Ik en Harry kijken elkaar aan. Wat is dit?!
"Misschien hebben ze verborgen camera's hier?" vraag ik.
"Nee! Stel dat er drugs is gebruikt bij het feest. Het gaat op heel internet staan." zegt Harry. Hij heeft gelijk. Ik leg de camera neer om te zoeken voor meer aanwijzingen. Ik zie overal foto's van mij en Harry op de muur hangen met handtekeningen erop. Er liggen er ook heel veek op de grond. De mensen die daar waren, waren vast fans! Ik pak de camera weer en zoek voor foto's. Heel veel foto's van mij en fans. Gelukkig. Ik weet het al. Iemand was erachter gekomen dat ik en Harry hier voor een tijdje woonden en had veel fans uitgenodigd. We gingen feesten met achohol en raakten dronken. Ik leg alles aan Harry uit. Volgens hem klinkt het ook logisch.
"Gelukkig." zeg ik. Ik was best wel bang dat we net zoals Justin Bieber in de gevangenis belanden. Ik en Harry geven elkaar een kus.
"En nou shoppen!!"

Harry sex StoryWhere stories live. Discover now