Veranderingen

1K 17 3
                                    

De volgende ochtend worden ik en Harry wakker. We hebben bijna niet kunnen slapen vanwege het gehuil van Danny. Ik heb hem vanacht nog borstvoeding gegeven en Harry zei dat hij ook wel wat wou. Toen moest ik heel hard lachen, maar Harry meende het echt. Best een raar moment. Zie je wel dat ik die dingen van mij en Harry nog steeds heb nu Danny er is. Danny gaat volgende week ook een hele week bij mijn oma logeren, omdat ik en Harry een uitje gaan maken in Mexico. We zijn nu al salsa aan het oefenen. Een paar keer heeft Harry al op mijn tenen getrapt. Het gaat dus niet goed. Ik en Harry verheugen ons zo erg! Even af van ons baby gehuil, en wij kunnen weer GOED de dingen doen die we vroeger deden. Ik sta op en loop naar Danny. Hij huilt het uit.
"Sssst, het is al goed." zeg ik rustig. Ik zie dat Harry zijn kussen over zijn hoofd heeft gelegd. Hij word ook gek van het gehuild. Maar het is het waard. Ik loop met Danny naar de woonkamer. Harry komt achter me aan gewacheld. Ik ga op de bank zitten en ik geef Danny borstvoeding. Harry zoent me. Ineens spontaan. Ik vind het wel leuk. Ik weet gewoon dat hij Danny aan de kant wilt leggen en met mij even tijd door brengen. Een hele spannende, lekkere tijd. Ik hou van Harry, dus ik doet het wel. Ik loop naar de kamer en leg Danny terug in zijn bedje. Ik loop terug de woonkamer in en ik spring spontaan op Harry. Ik doe mijn shirt uit en hij de zijne ook. Daar zitten we dan, half naakt, zoenend op de bank. Ik hou van deze soort momenten. We zoenen langer. Ik hou even op. Ik ben uitgeput. Ik kijk naar de kalender. Vandaag moeten we Danny bij mijn moeder afzetten! Yaay!

"We moeten zometeen Danny wegbrengen en dan onze spullen inpakken." zei ik.
"Fijn, eindelijk een weekje rust." zegt Harry. Ik geef hem een zachte elleboog stoot en lach hem toe. Wat gemeen! We pakken onze spullen in, én die van Danny. We hebben een speciaal klein baby koffertje gekregen! Ik hoor de bel gaan. Ik ga huppelend (i donut know) naar de deur om de deur open te doen. Daar staat mam.

"Hoi mam! Danny is in zijn bedje." zeg ik.
"Oke, en is alles ingepakt?" vraagt mijn moeder.
"Ja, ik heb zijn beren koffer compleet." zeg ik. Mijn moeder knikt en loopt naar mij, Harry en Danny's kamer. Ze pakt Danny en loopt weer naar de voordeur. Ik hoop wel dat mijn moeder goed voor Danny zorgt. Ik heb denk ik wel een leuke tijd met Harry. Gelukkig zitten we niet in een hotel, we hebben een huisje gehuurd. Dus als we lekker los gaan, kunnen andere mensen het niet horen. Er zullen zeker wel veel foto's worden gemaakt. Maar het gaat zeker een leuke tijd worden.

Harry sex StoryWo Geschichten leben. Entdecke jetzt