Het plan

2.4K 25 0
                                    

Ik ren naar boven en probeer mijn doperwten bh vast te houden. Ik ga Harry bellen, dit plan moet lukken. Ik zal het uitleggen...
Harry gaat me om een bepaald tijdstip ophalen met een volle benzine tank op zijn auto. Ik moet ondertussen ongemerkt mijn spullen inpakken en als mijn moeder boodschappen aan het doen is of zo, vertrekken we. We gaan richting de buurt van Harry's moeder. Die woont helemaal aan de andere kant van het land. We gaan natuurlijk niet naast haar wonen, maar wel een beetje in de buurt. Anders zou het opvallen. Maar jah, dat is dus het plan. Ik moet nu al wat kleine dingen inpakken, maar ik moet ervoor zorgen dat het niet opvalt. Ik gooi de doperwten die in mijn bh zaten gepropt, het raam uit. Ik zet wat muziek op (one direction natuurlijk). Ik moet Harry nog een bericht terug sturen.
"Goed plan." stuurde ik.
"Ik zou vragen waarneer ze ergens naartoe moet. " stuurde ik nog.
"Nee, niet doen. Niet vragen. Dat valt te veel op. Ik ga straks in de buurt voor een paar dagen slapen, want Liam woont bij jullie in de buurt. Als ze weg is moet je mij een bericht sturen." stuurt hij.
"Oke, zal ik doen. Ik ga nu verder met kleine dingen inpakken. Mag je wel zo lang bij Liam blijven?" stuur ik.
"Ja, dat mag. Hij en zijn vriendin vinden het geen probleem. Maar ik ga ook maar even inpakken, ik ga straks naar Liam toe." stuurt hij.
"Kan niet wachten om je weer te zien." stuur ik. Ookal hebben we elkaar maar iets van 6 uur gemist. Het is moeilijk hoor!
"Ik kan ook niet wachten." stuurt Harry.
Ineens hoor ik iemand schreeuwen beneden. Ik trek het me niks aan.
"Maar je weet dat ik allang bij Liam ben hé?" stuurt hij.
"Echt?!" stuur ik. Ik krijg weer een goed gevoel in mijn maag.
"Ja." stuurt hij. Ik hoor veel gerommel beneden. Wat is er aan de hand?! Ik ren naar beneden en ik zie mijn moeder bewusteloos op de grond liggen en ik zie overvallers met spullen het huis uitgaan. Ik ben ineens heel blij, waarom? Ik weet het niet!
"Kom nu meteen hier naartoe, met je spullen, tijd om naar mijn echte moeder te gaan!" stuur ik. Harry stuurt een blije smiley. Ik pak nog ff de laatste dingentjes in en gooi dan de koffers naar beneden. Letterlijk gooien, ik had geen zin om ze te dragen en het duurt heel lang. Er kan nu wel een deuk in mijn koffer of zelfs in de muur zitten, maar boeien. Dit is straks niet meer mijn huis en die koffer is al heel oud. Die heb ik waarschijnlijk straks toch niet meer nodig. Zeker omdat die koffer heel oud is, is het een goed idee om hem van de trap af te pleuren (not). Ik ren naar beneden en ik zie Harry voor ons huis parkeren met allemaal koffers op de achterbank. Ik pak een paar van mijn koffers en gooi ze achterin de achterbak van Harry's auto. Harry neemt de rest mee en we willen net wegrijden, totdat...

Harry sex StoryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin