Ga zo door

6.1K 25 0
                                    

Had ik jullie trouwens al verteld dat ik en Harry verkering hebben? Klinkt ook wel een beetje logisch, maar volgens mij had ik dat jullie niet verteld. Hij vroeg me tijdens een date in het pretpark. We zaten samen een ijsje te eten. Nou ja, in elkaars gezicht te duwen, en toen vroeg hij me. Ik liet natuurlijk mijn ijs op de grond vallen en duwde zijn ijs aan de kant zodat ik hem kon knuffelen. Ik gilde zo hard dat het hele park het wel gehoord had moeten. Ik en Harry zitten nog steeds te vrijen. Oppergeven moment stopt hij even. Zo hé, dat voelt raar! Hij zoent me even.
"Kleine pauze?" vraagt hij.
"Is goed, jij hebt natuurlijk ook alles gegeven wat je in je had." zeg ik met een knipoog. Hij pakt een glas water.
"Wil jij ook wat?" vraagt Harry.
Hij houd het glas omhoog.
"Nee dankje." zeg ik.
Ik hoor de hardcore muziek nog steeds. Dit keer is het ook echt hardcore. De zanger loopt gewoon te schreeuwen. Harry ziet aan mijn gezicht dat ik het echt verschrikkelijk vind. Hij zet zijn glas op tafel en zet een nummer van one direction op.
"Das beter." zeg ik.
Harry drinkt een slokje uit het glas en zet het weer op de tafel neer.
"Eigenlijk, heb ik niet zo zin in een pauze, we waren net zo lekker bezig." zegt Harry.
"Ik vind het goed hoor, maar ik wil eerst je tattoos bekijken." zeg ik nieuwsgierig.
Gelukkig hoeft Harry zich niet om te draaien zodat ik soms nog naar zijn mooie gezicht kan kijken. Ik kijk naar de vlinder, en het mensen hart, en ook het animatie hartje (als je dat zo zegt). Ik kijk naar de tekst op zijn voet. Ik kan het nog steeds niet lezen, boeien. Ik kijk Harry diep in zijn ogen, en daar gaan we weer. Ik zoen hem heel heftig, hij werkt natuurlijk gewoon mee. Ik pak hem bij zijn krullen en hij pakt mijn rug. Hij tilt me op en ik sla mijn benen weer om Harry heen. En daar gaat ie weer. Zijn pielewiepske probeert het om bij mij naar binnen te sluipen. Uiteindelijk zit ie erin. Op de grote spiegel voor me zie ik hoe raar ik en Harry bezig zijn. Ach ja, ik vind het leuk! En hij waarschijnlijk ook wel. Ik pak zijn rug goed vast en zuig zoen hem een paar keer in zijn nek. Het doet nog steeds pijn. Uiteindelijk zet hij me terug op het bed.
"Het is 4 uur. We moeten denk ik nu echt gaan slapen." zegt Harry.
Hij doen zijn broek weer aan.
Ik loop naar de plek waar mijn bh en onderbroek ligt en doe die ook weer aan.
We gaan allebei onder de dekens liggen en strelen elkaar nog even (zoals normale mensen doen). Dan zijn we uiteindelijk allebei helemaal uitgeput en zijn we in slaap gevallen in elkaars armen.

Harry sex StoryWhere stories live. Discover now