In bed again ...

1.9K 107 6
                                    

Z pohledu Emily

Seděli jsme v boxu, který byl kousek od pódia, Harry zavolal kluků a Marry, kteří k nám hned dorazili a samozřejmě nám gratulovali.

Harry mě zrovna objímal kolem pasu, přitom jsem seděla na jeho klíně a všichni jsme se něčemu smáli, když jsem zahlídla Troye, jak procházel kolem nás.

Rychle jsem se zvedla a Harry na mě zmateně koukal, nic jsem neřekla a doběhla jsem Troye.

"Troyi! "

"Jééé ahoj zlato, ještě jsem ti nepogratuloval, ten tvůj fešák se konečně ukázal. "

"Děkuju. "

Zasmála jsem se a objala ho.

"Hele proč na mě Harry, tak vražedně pořád kouká? "

"Protože tě nezná, máš teď čas? "

"Jo jasně, copak potřebuješ? "

"Pojď k nám, aspoň tě představím Harrymu. "

"Myslíš, že je to dobrý nápad? "

"Prosím tě. "

Zasmála jsem se a chytla jsem Troye za ruku a táhla jsem ho ke stolu.

"Tak všichni, tohle je můj kamarád Troy, je fakt moc fajn a dost mi pomohl, tak bych byla ráda, kdybyste ho přijali k nám a byli na něj hodní, obzvláště někteří. "

Podívala jsem se na Harryho a ten jen vzdychl. Ostatní se s Troyem šli hned pozdravit a vypadalo to docela dobře, já jsem se vrátila k Harrymu a chytla jsem ho za ruku.

"Děje se něco? "

"Ne, jen ... Já nechci nic řešit a už vůbec ne nějakého kluka, když tě teď tady mám a jsem konečně šťastný. "

"Já jsem taky šťastná, nechci, abyste byli hned nejlepší kamarádi, jen ho prosím tě příjmy a nedělej ty hnusný obličeje. "

"Dobře. "

Harry mi dal pusu a já jsem mu zajela do vlasů.

"Tak strašně jsem se těšil na tohle a už jsem ani nedoufal. "

"Možná kdybychom nebyli ona dva tak tvrdohlaví a možná se sebou normálně mluvili, mohlo to být všechno už dávno jinak. "

"Miluju tě Emily. "

"Já tebe taky. "

"Nepůjdeme si zatancovat? "

"A proč ne. "

S Harrym jsme se dostali do středu parketu a začali jsme blbnout, protože zrovna hrály rychlé písničky, a když začaly hrát pomalé, tak jsem si položila hlavu na jeho rameno a jen tak jsme se pomalu pohybovali do rytmu písničky.

Když jsme se potom vrátili ke stolu, bylo tam už dost živo a alkohol tam tekl proudem, první jsem odmlouvala, ale nakonec mě ostatní přemluvili a já jsem ani nechtěla vědět, co to piju, bylo to ale hrozně silný.

Zrovna jsem dopila panáka, když mě Harry začal hladit po noze, a přisál se mi na krk.

"Miláčku? "

Jen jsem se na něho podívala.

"Nepůjdeme už ke mně? "

"Proč ne, jen se se všemi rozloučím. "

"Dobře. "

Rychle jsem všechny oběhla a Harry mezitím zavolal taxíka, do kterého když jsme nastoupili, dělalo Harrymu problém se ode mně držet daleko, ale já jsem ho chápala a mě to problém nedělalo.

Jakmile jsme se dostali k Harrymu, on rychle zabouchl dveře od jeho domu, a v chodbě se vrhl na můj krk, přičemž mě přirazil zády na studenou zeď, chytil mé zápěstí a přitiskl mi je nad mojí hlavu, to se mi moc nelíbilo a jakmile jeho stisk zeslábl, ruce jsem mu dala za krk a přitáhla si ho k sobě blíž.

Prohrábla jsem jeho vlasy a on slastně vzdychl, přitom se pořád věnoval mému krku, když už ho tahle činnost přestala nejspíš bavit, vrhl se na mé rty.

Ve chvíli když jsme potřebovali oba dva vzduch, jsem si skousla spodní ret a to se Harrymu zajiskřilo v očích.

Harry mě chytil pod koleny a vysadil si mě víš, hned jsem mu obmotala nohy kolem pasu a trochu se zasmála, Harry mě odnesl do jeho ložnice, kde mě postavil před postel a začal si mě prohlížet.

Já jsem mu ruku položila na hruď a pak jsem opatrně sjížděla níž, až jsem přejal po jeho poklopci, pak jsem mu vyhrnula lem jeho trika a pohladila ho po jeho vypracovaném bříšku.

Harry se ke mně naklonil a já jsem se z jeho teplého dechu celá zatřásla.

"Chci tě."

Mnou projela obrovská vlna vzrušení a teď jsem ho vášnivě začala líbat já, on mi to oplácel stejným způsobem zpátky, takže to skončilo několika minutovou vášnivou líbačkou a mě tohle opravdu chybělo.

Přitom jsem mu sundala jeho volné tričko a nalepila jsem se na jeho tělo, Harry se vrátil a na můj krk a já lehce zaklonila hlavu a vzdychla.

Harry mě jednou rukou držel za pas a druhou stiskl mé prso, přičemž mi zvládl mezitím na krku udělat několik malý modřin.

Pak už na nic moc nečekal a sundal mi šaty, za kterými hned letěla černá krajková podprsenka a já po dlouhé době, stála před někým jen v kalhotkách, což byl, nezvykl.

Pak už se Harry soustředil na mé bradavky, které obě obkroužil jazykem a já zasténala slastí, kterou mi způsobil jen tímhle.

Potom pokračoval jazykem níž a až zastavil nad lemem mých kalhotek, netrvalo dlouho a začal přes ně letmo přejíždět a můj dech se začala zrychlovat, když si toho všiml, zbavil mě i posledního kousku oblečení, které jsem měla na sobě a prstem se začal věnovat mému citlivému místu, mě se z toho podlomili kolena, Harry se jen zasmál a strčil do mě a já tak spadla do nadýchaných peřin, které byly na jeho posteli, a musela jsem se zasmát taky.

Harry si na mě nalehl a rozjelo se mezi námi druhé kolo naší líbačky, při kterém jsem cítila jeho rostoucí bouli v jeho kalhotách, u kterých jsem nahmatala knoflík a zip a snažila jsem se je z něho dostat, což se mi podařilo a moc jsem to neprodlužovala, takže jeho kalhoty šly dolů i s jeho boxerkami a já jsem pocítila jeho chloubu na svém stehnu a to mě neuvěřitelně vzrušilo.

V jeho očích byl vidět obrovský chtíč, který on zase dokázal vyčíst z mých očí.

Harry do mě jemně vnikl, protože věděl, že je to mé poprvé po tak dlouhé době a přivřel oči slastí, chvíli jsem cítila menší bolest, ale tu pak vy vystřídala obrovská rozkoš, která se rozlívala celým mým tělem.

Harry začal tvrdě přirážet a já jsem cítila, že už to dlouho nevydržím. Harry vyvrcholil hned po mně a svalil se vedle mě a políbil mě.

"Jsi úžasný, Harry."

Řekla jsem a potom se k němu natáhla a políbila ho.

"To ty taky, miluju Tě."

"Miluju tě Harry."

Medical Doctor (H.S.) - CZKde žijí příběhy. Začni objevovat