My Emily ...

1.7K 95 3
                                    

Z pohledu Emily

V Austrálii už jsem skoro 2 týdny, za tu dobu, co jsem tady byla, se můj zdravotní stav zlepšil a nic už mě nebolo. Teta Sylvie mi moc pomohla, povídaly jsme si spolu každý den a díky ní jsem si všechno uspořádala.

Taky jsem potkala v parku na procházce Troye, omylem jsme do sebe narazili a on mě pak pozval na zmrzlinu. Docela jsme si sedli a tak jsme spolu vyrazili i na další schůzky.

První jsem nevěděla, jestli mu mám říct všechno, ale teta mě přesvědčila, že je to dobrý nápad, že si o tom zase promluvím s někým jiným a Troy byl tak chápavý, že mě vyslechl a povídal si o tom se mnou.

Co se týká všeho v Londýně, s Emettem mluvím každý večer, vždycky si řekneme, co se stalo a taky jsme si už volali přes Skype jak jsme si slíbili, jinak jsem s nikým jiným nemluvila, trochu mě to mrzelo, protože v nemocnici vypadalo, že jim na mě záleží, ale brácha mi říkal, že mě nechávají si odpočinout.

Měla bych se přiznat, že na Harryho myslím často, už jen proto, že mám v notebooku opravdu hodně jeho fotek, ale v televizi jsou o něm pořád nějaké reportáže a několikrát tam zmínili i moje jméno a řeší, kde jsem.

Taky mám tajně Harryho na tapetě mého mobilu, tak strašně mě štve, že si nemůžu, vzpomenou na všechno, co jsme spolu prožili. Doufám aspoň v tom, že až se vrátím do Londýna, tak si spolu budeme moct sednout a promluvit si.

"Emily, je tady Troy. "

Zakřičela na mě teta Sylvie z dolního patra jejího domu a já jsem rychle dopsala do zápisníku poslední větu a pak jsem ho hodila na postel. Ještě jsem si oblékla bundu, protože to venku vypadalo, že bude pršet.

"Jo už běžím. "

Doběhla jsem dolů a ještě jsem se zastavila v kuchyni, kde zrovna teta něco pekla.

"Zlato máš sebou mobil a peníze? "

"Neboj, mám všechno. "

"Kam půjdete? "

"Nemusíš mě pokaždé takhle vyslýchat. "

"Já jen chci vědět, kdyby se něco stalo, přece jenom mám tě na starost, a kdyby to věděl Emett, že chodíš takhle pryč, tak nevím nevím. "

"Já vím teto, jdeme jen na pláž, jak je kousek za domem. "

"Dobře, tak si to užijte. "

Ještě jsem dala tetě pusu na tvář a vyběhla jsem ven, kde už na mě čekal Troy.

"Ahoj. "

Hned jsem se na něho usmála.

"Ahoj Troyi. "

"Připravená? "

"Samozřejmě. "

"Tak jdeme. "

Po cestě jsme se ještě stavili na zmrzlině, tady jí mají výbornou a pak už jsme si na pláži roztáhli deku a Troy z piknikového koše vytáhl meloun, do kterého jsme se zakousli.

Celé odpoledne jsme tam vedle sebe leželi nebo jsme dělali nějaké blbosti. Chtěla jsem si jít smočit nohy, ale na jednou mě kolem pasu chytly dvě velké ruce a zvedly mě do vzduchu.

Z pohledu Harryho

Už je to 14 dní a já i s Marry a Niallem sedíme v letadle, které letí směr Austrálie, nenápadně jsem zjistil od Emetta, kde bydlí ta jejich teta, všechno je jinak jenom naše akce a Emett o tom nesmí vědět.

Už jsme měli přistávat a vedle mě Marry i Niall spali, tak jsem do nich šťouchl, abych je probudil, oba dva chvíli zmateně koukali a pak si normálně sedli.

Okolo poledne jsme se ubytovali v hotelu kousek od domu, kde bydlí Emilynina teta a Niall s Marry si šli ještě lehnout, protože byli nějací unavení.

Já jsem ale nemohl jen tak sedět, byli jsme domluvený, že se za Emily půjdeme podívat až další den a tak jsem si vzal mobil, peněženku a šel jsem se projít po okolí.

Všude to tu bylo moc hezký, říkal jsem si, že i když jsme tady měli s kluky koncerty, nikdy jsem si to tady nemohl prohlédnout a taky, že sem určitě vezmu Emily na nějakou dovolenou.

Chtěl jsem se vrátit zpátky, ale zahlédl jsem v dálce menší pláž a tak jsem si řekl, že se tam ještě podívám.

Došel jsem až k ní a posadil jsem se na jeden z větších kamenů, které tam byli, a začal jsem se rozhlížet kolem. Zarazil jsem se pohledem na dvě osoby, které blbli na dece.

Byla to moje Emily a nějaký kluk, který ji právě držel za boky. 

Medical Doctor (H.S.) - CZKde žijí příběhy. Začni objevovat