The Bodies Connection

3.2K 130 1
                                    

Z pohledu Harryho

Emily ležela opřená hlavou o mou hruď a lehce mi prstem přejížděla po dlani, až mi z toho po těle stály chlupy a v břiše jsem měl celou dobu příjemné chvění. Já jsem ji sem tam, dal pusu do vlasů, a přitom jsme koukali na nějakou komedii, takže se místností rozezníval její smích a já věděl, že je to ten nejkrásnější zvuk na světě.

"Harry? "

Ozval se její hlas.

"Ano, copak? "

"Líbí se ti ten film? "

A teď mě docela dostala, protože je pravda, že jsem ten film vůbec nevnímal.

"No je to velmi vtipný film. "

"A co se ti tam zatím líbilo nejvíc? "

"No... když já nevím co vybrat. "

"Ty na to nekoukáš. "

"To není pravda. "

"Harry..."

"Fajn, tak si mě dostala, že na to nekoukám, ale já mám něco lepšího, na co se můžu koukat. "

"A co to je? "

"Jsi to ty. "

Natáhl jsem se k Emily a dlouze jí políbil.

"Ty jsi blbý. "

Šťouchal do mě Emily.

"Proč? "

"Na mě není nic zajímavého, abys na mě koukal. "

"Pro mě je na tobě zajímavé všechno, už jen ty malinkaté pihy, co máš na nose. "

Na nic jsem nečekal a dal jí na nos rychlou pusu, po které se ona zakřenila.

"Já zase miluju tvoje dolíčky ve tvářích, když se směješ. "

"Nemůžu se dočkat, až tě budu moct vzít někam na výlet. "

"Bojím se, toho co bude, až tě pustí z nemocnice. "

"Co by mělo být? "

"Fotografové, fanynky. "

"Ty vem čert, nezajímají mě, všichni okolo mě, ví, jaký jsem a to co si o mě myslí ostatní, mě nezajímá. "

"Já vím, kluci a tvoje rodina jsou opravdu bezvadní. "

"Teď jsem nejšťastnější, že si pomalu na nějaký věci vzpomínám, sice to jsou hodně starý věci, ale i to je aspoň dobrá cesta a pak jsi tady ty a já mám strach, že o tebe přijdu. "

"Nemusíš ho mít, já neplánuju někam jít. "

Emily se ke mně natáhla a dala mi pusu, kterou jsem prodloužil, a kdybych neměl tu blbou nohu v ortéze a mohl s ní hýbat, možná bych se nad ní už skláněl. Emily v hlavě kolovaly nejspíš podobné myšlenky jako mě, protože mě z ničeho nic kousla do rtu a potom se uculila.

Pak udělala něco, co jsem od ní nečekal, sedla si obkročmo na moje nohy, naklonila se nade mně a rukami zajela do mých vlasů, přitom měla svůj obličej od mého daleko maximálně, tak na 5 centimetrů.

Oba jsme hluboce koukali do očí, toho druhého a potom Emily přerušila naší malou vzdálenost a vášnivě se vrhla na moje rty, přitom se zakroutila na mých nohou, což způsobilo, že jsem vzdychl mezi našimi polibky, přece jen nevím, jak jsem to měl před tou nehodou, Niall říkal něco o nějaké holce, ale ta by, se tady už dávno objevila, kdybychom si byli nějaký blízcí, ale teď s Emily, se moje potřeby začaly drát napovrch, ale nechtěl jsem udělat nic, co by se Emily nelíbilo, i když vypadalo to, že by se Emily, teď nebránila ničemu.

Z pohledu Emily

Zvedla jsem se z Harryho a rychle jsem došla zamknout dveře, potom jsem se vrátila a znovu jsem si na něho sedla. Nevím, kde se to ve mně vzalo, ale dělala to nejspíš ta Harryho blízkost vedle mě, celý večer a to jak jsem si na něho sedla a on hned vzdychl.

Vrhla jsem, jsem se na jeho rty a užívala si to, on mi začal jezdit prsty po zádech a sjel i na můj zadeček, který stlačil v jeho ruko, na nic jsem pak už nečekala a dolů letěli jeho volné tepláky, potom jsem mu stáhla jeho boxerky a vrhla se na jeho chloubu, vzdychl moje jméno, což mě nutilo přidat na rychlosti a zároveň to ve mně vzbouzelo větší a větší chtíč.

Vzhlédla jsem k němu, oči měl zavřené, nehty jsem mu přejela po hrudníku, jako on předtím po mých zádech a jemu naskočila husina.

Přestala jsem v tom nejlepším a Harry na mně zavrčel, chtěla jsem ho trošku potrápit, normálně bych to nedělala, ale tentokrát jsem měla hravou náladu, tohle všechno se mnou Harry dělal. Mezi námi zbývalo trochu prostoru, Harry na nic nečekal a stáhl mi dolů všechno oblečení, teď už nám nic nebránilo, vzala jsem jeho chloubu do ruku a už jsem se nemohla dočkat, až ho ucítím uvnitř mě.

"Netrap mě Emily, prosím. "

Pousmála jsem se a pokračovala jsem tak, jak jsem chtěla já, ucítila jsem, ale jeho velké ruce na svých bocích, zatlačil na ně a prudce mě na sebe posadil, zajel do mě hluboce a já vyjekla spolu s ním.

"Promiň, neudržel jsem se."

Harry se na mě omluvně pousmál a pohladil mě od ramen, přes prsa až ke stehnům. Potom už určoval tempo on, přidržoval mě přitom svými rukami na mých bocích, a já si to užívala do té doby, než jsme se oba ponořili do slasti, kterou jsme si společně způsobili.

Já jsem z něho potom slezla a lehla si vedle něho, on sáhl pro deku a tu přes nás hodil, pak si mě přitáhl k sobě, na tváři mu poskakoval spokojený úsměv.

"Byla jsi úžasná. "

Natáhl se ke mně a políbil mě.

"Ty jsi taky nebyl k zahození. "

Zasmála jsem se a přitulila jsem se k němu blíž. On mě začal hladit na zádech a já začala přemýšlet nad tím, co se tady stalo. Vůbec jsem toho, ale nelitovala.

Z pohledu Ronnie

Ráno jsem se probudila a zapnula svůj mobil, měla jsem tam zmeškané hovory od Zayna a bylo tam i několik zpráv, které jsem rovnou vymazala.

Musela jsem vstát, protože jsem měla být za 2 hodiny ve službě v nemocnici, i když se mi tam dneska vůbec nechtělo. Skočila jsem si do sprchy, oblékla jsem se a dala jsem si vařit vodu na kafe, když mě vyrušil zvonek. Přešla jsem celý byt a otevřela jsem dveře, to, že jsem se nepodívala, kdo za nimi je, byla chyba.

"Ronnie, prosím vyslechni mě, omlouvám se za to, že jsem včera nepřišel. "

Přede mnou stál Zayn s plnou náručí růží, jakmile jsem si ho prohlídla, tak jsem ty dveře zase zabouchla, nechtěla jsem ho vidět, ještě nějakou dobu zkoušel moji trpělivost, ale pak to asi vzdal a odešel.

Já jsem na sebe hodila bundu, vzala kabelku a vyrazila do práce.

Měla jsem už 3 hodiny službu, mobil mi pořád zvonil, ale to už jsem ani nevnímala, prostě jsem nechtěla se Zaynem mluvit, on to měl pochopit a nechat mě aspoň se nadechnout.

"Paní doktorko máme dalšího pacienta. "

"Nemohl by vzít druhý doktor? "

"To asi nepůjde, chce jenom vás. "

"Tak ho sem přivezte. "

Vstala jsem od stolu a postavila se k lůžku, ke kterému měla každou chvílí sestřička přivézt toho pacienta, co chtěl tak moc mě. Ovšem když se rozrazily dveře, moje pusa klesla málem, až k zemi. Sestřička tlačila před sebou Zayna na vozíčku a on si hrdě držel jeho nateklý palec.

"Co tady děláš? "

"Musel jsem s tebou mluvit a tohle byla jediná možnost a tak jsem si zavřel prst do dveří, strašně to bolí, ale stálo to za to, abych těl mohl vidět a všechno ti vysvětlit. "

Nemohla jsem uvěřit co se tady děje, ale když už Zayn postoupil tohle, možná bylo na čase, si vyslechnout, to, co měl na srdci.

"Tak mluv. "


Medical Doctor (H.S.) - CZKde žijí příběhy. Začni objevovat