Deel 19: Jer is jaloers

122 10 3
                                    

POV Harm
Na een tijdje, openen ik de deur van de kamer. 'Jongens wij moeten wat vertellen...' begin ik. 'We hebben een WC-crush..' zegt Amy. "Huh wat?" vraagt Isa met een bedenkelijke blik. "Nou dat is een heel lang verhaal maar de samenvatting is dat Amy euhmm." zeg ik en kijk trots naar Amy. "Awhhh cuutteee, nog een stelletje!!!" roept Joost. "Nog meer mensen die we kunnen pesten!" zegt Link vrolijk met een grijns op zijn gezicht. "LINNKK," roept Amy "gedraag je eens! We hebben niks!" "Nou sorry hoor.." zegt hij met een zielig gezicht. "Owh Link, zo bedoelde ik het helemaal niet." zegt Amy en ik loop met haar mee naar de bank waar Link alleen zit. "Prankk." roept Link door de kamer en duwt Amy boven op mij terwijl ik half op de bank val. "Euh hoi, dit is wel er close he?" fluister ik naar Amy. "Neuh hoor, hoe kom je erbij?" antwoordt ze terwijl ze op haar armen steunt boven mijn hoofd. Haar haren kriebelen op mijn neus.

POV Isa
"Das best wel schattig." fluister ik in Jer's oor. "Ja eigenlijk wel he." fluistert hij terug. "Jongens, ik heb een voorstel. Zullen we even naar een mooie open plek in het bos en horror verhalen vertellen. Hier zitten we toch alleen maar saai te doen." "Jaaaa super goed plan!" roept Link net iets te hard. "Link het is duidelijk hoor." zeg ik lachend. "Nou jongens, let's go!!" zegt Harm. Als we onze jassen hebben aan gedaan pak ik Jer''s hand vast en geef hem een kus op zijn wang. Hij bloost en doet hetzelfde bij mij. Dat ik dit ooit heb kunnen bedenken. Wat hebben met een youtuber die ik eerst nog niet eens kende. Maar dat Amy iets met Harm kreeg viel te verwachten. Harm is wel zo'n fuckboy, dus Amy moet maar oppassen met wat ze doet bij hem. Ik ben echt benieuwd hoelang dat nog goed gaat. Maar ik blijf positief voor haar en gun haar echt alles, behalve Jeremy want die is van mij. "Kijk, daar is het bos al." zegt Joost en wijst richting een paar bomen. "Jaa, weet iemand een leuk en spannend verhaal?" vraagt Jer. "Ik niet." zegt Link snel
en wrijft met zijn hand in zijn nek. "Ik wel." zegt Harm en hij grijnst. "Niet te eng alsjeblieft." smeekt Amy hem. "Doe nu juist maar." lachte ik. "Ik haat je." zegt ze tegen mij en geeft me een knuffel. "Ze is nog steeds MIJN vriendin hoor Amy!" "Oke oke, ik laat haar al met rust hoor." zegt ze en ze geeft Jer een sarcastisch boze blik. "Jerr, ik ben niet alleen van jou hoor." zegt ik tegen hem en tik hem tegen zijn lippen. "Ja jaloerse Jer!" roept Joost en duwt hem tegen mij aan.

POV Jer
"Ja jaloerse Jer!" roept Joost naar mij en duwt me tegen Isa aan. "Jer moet dat nou weer?" zegt Isa terwijl ze tegen een boom aanvalt. "Verdorrie Joosstttt." zeg ik en duw hem tegen Link aan. "Oh hoi Joost." zegt Link die wordt opgewekt uit zijn gedachte. "Euhm sorry Link, Jer duwde me." "Jaja Joost, jij met al je grapjes." zei Harm en gaf mij een knipoog. Ik moest lachen en Isa kijkt me raar aan. "Kijk even naar blozende Joost." fluister ik zacht in haar oor.

Toen we waren aangekomen in het bos en pakken onze telefoons erbij want het begint al best donker te worden. "Nou Harm, vertel je verhaal. Ik hou je liefje wel onder mijn hoede." Hij geeft mij een boze blik die al genoeg zegt dat zij niks samen hebben. "Tja, dan moet je het zelf maar weten." zeg ik tegen de tegenstribbelende Amy en laat haar los. Daarna leunt Isa tegen mij aan en ik leg mijn hand om mijn schouder. "Ik hou ook van jou schatje." zeg ik tegen Isa nadat er een heleboel verhalen zijn verteld. Ik kijk om me heen en zie dat iedereen best wel moe is. "Ik denk dat het tijd wordt om te gaan slapen thuis."

"Weltruste." zei Link en hij gaapte. "Slaap lekker jongens." zei Harm en hij draaide zich om. "Slaaplekker iedereen." zei ik. "Ik hou ook van jou." zei Isa tegen mij. Terwijl ze haar hoofd tegen mij borst legt val ik in slaap, denkend aan de leuke tijden die ik hier met mijn vrienden heb. Maar wat is Harm van plan?

Met Hart en Ziel||JF {Voltooid}Where stories live. Discover now