Deel 2: Dm

238 17 3
                                    

*dit is de dag na het shoppen*

POV ISA
Ik heb Amy nog geappt over gister, maar ze reageert niet. Ze is zelfs niet eens online geweest. Wel heeft ze een snap gestuurd (voor de snapdagen waarschijnlijk). Ondertussen ben ik maar begonnen met het opruimen van m'n kamer, anders word mama straks weer boos. Soms zou ik willen dat ik eens zonder mijn ouders was. Maar ach... het duurt vast nog een hele tijd. *bliep bliep* Eindelijk laat Amy weer eens wat van zich horen.

(Whatsapp)
Amy💞: OMG
Ik: Wattis?
Amy💞: Je weet toch wel dat briefje met die handtekeningen van gister?
Ik: Ja.....Dus?
Amy💞: Daar heeft Jeremy ook een handtekening op gezet, maar daaronder staat deze tekst: 'Dm me'
Ik: Wwaatt???!!!
Amy💞: Ik zat ook al zo stom te kijken. Wat moet ik nu doen dan? Wat denk je dat hij ermee bedoeld?
Ik: Rustig! 1 vraag tegelijk. Volg zijn raad op en dm hem gewoon. En ja, dat durf je best wel.
Amy💞: Denk je?
Ik: Ik heb vertrouwen in je!
Amy💞: En wat denk je dan dat zijn bedoeling erachter is??
Ik: Misschien vind hij je wel leuk..... Je weet het niet, je bent wel zijn leeftijd..
(Even tussendoor, dit is wanneer iedereen van de squad 16/17/18 jaar en single zou zijn op DIT moment)
Amy💞: Datt, dat is onmogelijk. Dat kan niet.
Ik: Dm hem nou maar, dan kom je er vanzelf wel achter.
Amy💞: Okee dan ga ik dat nu doen.
Ik: Veel succes!!<3
Amy💞: Thxxx

Ik weet niet wat zij zo bijzonder aan hem vind. Of moet ik zeggen aan de 'Squad'. Ik ken hen niet eens. Toch maar even opzoeken. *tik tik tik* Aaah kijk, dit verklaart een hoop. Hij hoort ook bij zo'n kanaal op youtube die 1 miljoen abonnees heeft. Hoe heet dat? Dagelijks HaaDee. Wat is dat nou weer voor rare naam? Maar oke is zien.... Dit is de eigenaar van dit account. Milan Knol. Van Enzo Knol? Dat zal wel zo zijn ja. Hier ook een aanbevolen video van xLinktijger: Gta met de Squad gaat fout?! Laten we die eens kijken want ze heeft het toch de hele tijd over zo'n squad.

POV AMY
Even inloggen op m'n insta account. Zoeken: @jeremyfrieser. Gevonden. Wat zou ik naar hem Dm'en? Ik denk iets in de richting van: Hoii Jeremy. Ik heb gister in de stad jouw handtekening gevraagd. En toen heb jij er..
Nee nee nee, helemaal fout. Opnieuw: Haii Jeremy, i.. Weer fout. Ik moet een goede openingszin hebben. Ik zoek het wel even op op youtube. Gelijk een top 10 video van DylanHeagens. Dan maar gewoon internet. *zoek zoek* Hier is het. De perfecte openingszin. Heyy Jeremy.
Oke, nu kan ik verder schrijven. Heyy Jeremy, ik las onder je handtekening, die je mij in de stad gisteren hebt gegeven, dat ik je moest Dm'en. Bij deze ;)
Perfect, ennn verstuurd. Het zal vast nog wel even duren want hij heeft het toch altijd druk. En ja hoor, ik had weer eens gelijk. Ook al was deze timing wel heel slecht daarvoor. Om vier uur ging ik even m'n bureau opruimen omdat het toch allemaal zo lang duurde. Maar nee, nu kreeg ik wel op eens een melding:

Isa😘: Jeremy Frieser heeft je een chatbericht gestuurd! Ik zag het net toen ik ff op je account ging inloggen. Ik heb hem nog niet geopend.
Ik: OMG! Ik ga gelijk kijken, luf joee!
Isa😘: Luf joe too babe <3

Snel ging ik kijken op mijn insta dm en ze had nog gelijk ook! Na 1x diep zuchten open ik de chat. Ik las het door maar door de shock wist ik niet wat ik gelezen had. Oke, nog maar een keer of tien ofzo doorlezen.

*insta dm tussen Amy en Jeremy*
Ik: Heyy Jeremy, ik las onder je handtekening, die je mij in de stad gisteren hebt gegeven, dat ik je moest Dm'en. Bij deze ;)
Jeremy: Oh ja, dat klopt ik was het al helemaal vergeten!
Jeremy: Ik schreef dat op omdat ik je wat wou vragen

OH. En nu? Snel schreef ik terug:
Ik: OMG je dm't mij gwn!!
Ik: Wat wil je vragen dan?

Ik heb eerst een kwartiertje ofzo de chat open laten staan, maar hij reageerde niet. Dan maar even gewoon op insta kijken voordat hij antwoord. Hij zal vast een video aan het opnemen zijn. Misschien wel met de squad. Na een half uurtje op insta gekeken te hebben, klikte ik youtube aan. Yess, een nieuwe video van Link. Snel klik ik hem aan en ga kijken. Toen ik ongeveer op de helft was kreeg ik een melding van instagram. Mijn hart bonsde gelijk een stuk sneller, misschien was het wel een berichtje van Jeremy. Ja hoor, ik had gelijk.

Jeremy: Met wie was jij samen in de stad als ik vragen mag?
Ik: Met m'n vriendin. Hoezo wil je dat weten dan??
Jeremy: Was dat dat meisje dat achter je stond?
Ik: Jaa klopt! Ze is (nog) geen fan van jullie. Ze kijkt ook niet echt veel youtube ofzo.
Jeremy: Haha. Heeft ze al een keer een video gezien dan??
Ik: Dat weet ik eerlijk gezegd niet eens..
Jeremy: Ze zag er inderdaad uit alsof ze ons niet echt kende. Met al onze streken. Haha
Ik: Ik stuur haar wel snel een video van jou op! Misschien wordt ze dan net als mij een echte fangirl van jullie
Jeremy: Top! Ik hoor het wel wat ze er van vindt. Super leuk dat je zo'n fangirl bent!
Ik: Ach, ik vind het gewoon super leuk om naar jou en de squad te kijken..

Nadat Jeremy dat laatste gelezen had maar nog niet gereageerd had, besefte ik me iets. Ik hoefde niet eens na te denken over welke tekst ik naar hem stuurde. Het lijkt alsof we elkaar al veel langer kennen.....

Met Hart en Ziel||JF {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu