Deel 14: I didn't know we were lost

147 12 4
                                    

POV Isa
'Isa' begint Jer 'ik moet je wat vertellen. 'Wat is er dan?' vroeg ik en keek hem met geschokte ogen aan. 'Nou het zit zo ik, jij' hij stopt even 'ik hou van je, echt met heel mijn hart' zegt hij en draait zijn gezicht weg. 'Jer, ik hou ook van jou!' zei ik en gaf hem een knuffel. 'Ik vergeef het je, ik snap dat je niet wist wat je aan het doen was.' zei ik, iets wat recht uit mijn hart kwam. Jer trekt me mee en we gaan op de grond zitten. Ik ga bij hem op schoot zitten en we kijken naar wat eenden die over het gras lopen, op weg naar de vijver. 'Dit is toch genieten?' hoor ik Jer zeggen. De woorden zweven nog wat in mijn hoofd en ik val in slaap. Puur van genot.

Het is nu elf uur s'avonds. Ik ben al 7x gebeld door Link en heb 15 berichtjes van hem. Jer slaapt nog en ik besluit om een berichtje gestuurd naar Link om te zeggen dat het weer goed is tussen ons, en dat alles goed is. Nadat ik hem verzonden heb leg ik mijn hoofd weer op Jeremy's borst. Ik luister naar zijn ademhaling.

POV Link
'Waar zijn ze nou? Zouden ze zulke erge ruzie hebben dat ze allebei apart ergens heen zijn gegaan?!' Dan besluit ik om nog een berichtje te sturen. Vlak nadat ik hem verstuurd heb krijg ik een berichtje terug:
Isa: Soorryy, alles goed hier! Zijn weer bij elkaar!!

Ik zucht van opluchting en vertel de jongens dat het weer goed tussen hun is. Waarom maken wij ons altijd zo veel zorgen en paniek om de kleinste dingen? Volgens mij zei ik dat hardop want iedereen kijkt me raar aan. Van de zenuw krijg ik zo'n irritant gênant lachje. Soms kan ik mezelf wel vervloeken als dat gebeurd, maar ik ben blij met de knuffel die ik van Joost krijg. (OMG JOLI IS REAL HAHA).

POV Jeremy
Ik schrik wakker van een paar koplampen die in de verte op me schijnen. Eerst, waar ben ik? En met wie ben ik hier? Jer, je bent in een park samen met Isa, je vriendin. En waarom ben ik hier? Om een lang verhaal kort te maken, je kuste Amy tegen je zin in. Daarna zag Isa het en die liep in paniek weg met Link achter zich aan. Ik deed hetzelfde alleen dan met Harm achter me aan. Toen kwamen we hier en maakte het weer goed. En ik denk dat we toen in slaap zijn gevallen, want we kwamen hier in het einde van de middag, maar het is nu nacht. Ik hoorde mijn telefoon en keek wat er was.
-Harm- Fijn om te weten dat het weer goed tussen jullie is! Kom je zo naar huis, het is al laat!
-Jeremy- Ja mama, we komen eraan ;)

POV Isa
Ik voel dat er iemand aan mijn arm schudt. Ik doe mijn ogen open en in het donker zie ik de ogen van Jer boven me. Ze kijken me vertrouwd en lief aan. 'Lekker geslapen?' vraagt hij en kijkt me verwachtingsvol aan. 'Ja best wel, beetje raar tijdstip en een rare plek, maar oke. Kan er mee door.' antwoord ik. Hij lacht en staat op, ik doe dat ook. 'Zullen we maar richting huis lopen?' Ik knik en hand in hand lopen we naar het huis waar onze vrienden nu zijn. Nou ja, vrienden en ex-vriendin...

Ik ga morgen naar de Efteling! Zo veel zin in! Dus waarschijnlijk komt er over een paar daagjes weer een nieuw  deel! Ik hoop dat het nog steeds leuk is <3 ~xxx~

Met Hart en Ziel||JF {Voltooid}Where stories live. Discover now