33

161 10 0
                                    

Nathan's perspektiv
Jag ställde mig upp och drog med Alicia bakom mig. Vi joggade upp för trappan och gick sedan in på mitt rum. Därefter tryckte jag upp henne mot dörren så den smälldes igen med en hård smäll. Hon jämrade sig men mötte sedan mina läppar som arbetade hårt mot hennes. Jag vet inte vad som flög i mig för helt plötsligt drog jag med henne till sängen och slängde henne sedan aggressivt på den. Jag la mig därefter på henne och fortsatte att kyssa henne. Jag märkte att hon var osäker, vilket jag också var. Men jag hade inte känt den här känslan på månader. När Kayla var vid liv. Då kände jag tillsammans med henne. Vi älskade tillsammans. Jag skakade på huvudet och försökte fokusera på Alicia. Min andning hade både blivit hastig och tung. Jag började slita av henne kläderna. Jag var helt i min egna värld. Ingenting kunde stoppa mig. Det var nästan som att jag var en helt annan person.
"Nathan, vänta." Sa hon precis innan jag skulle dra ner hennes trosor. Hon såg oroligt på mig men jag kunde inte stoppa nu. Därför låtsades jag som att jag inte hörde någonting. Hon ville ju faktiskt detta också. Jag drog av hennes trosor och knäppte upp mina jeans. Därefter drog jag ner mina boxers. Någonstans långt långt borta kunde jag höra Alicias röst som skrek åt mig att sluta. Men jag kunde inte. Hon slog mig på bröstet men ingenting kunde stoppa mig. Jag tryckte mig in i henne. Och när jag öppnade ögonen igen fick jag syn på tjejen som jag saknat så mycket. Kayla log sitt vackra leende så att tandraden lyste och hennes korta blonda hår som naturligt var lockigt drog hon en hand genom. Gud vad jag hade saknat henne.

Här är ett längre kapitel än vanligt. Kommentera gärna vad ni tycker om denna bok. Känns som att ingen riktigt tycker om den. Vad tror ni kommer hända efter det här?

MORGONENS LJUSDär berättelser lever. Upptäck nu