04

238 9 2
                                    

Alicia's perspektiv
Jag lekte runt med blicken som fastnade på en stor systemkamera. Jag gick fram till den och vidrörde den med mina fingrar.
"Är du fotograf?" Sa jag och kollade mot honom. Han vände sin blick ifrån fönstret och kollade på mig, skakade sedan på huvudet.
"Jag gillar bara att ta bilder ibland." Sa han och vände tillbaka blicken mot fönstret igen.
"Seriöst? Kan du inte visa mig något?" Frågade jag och jag hörde en suck ifrån och hur han reste sig upp och gick mot mig. Han tog kameran från hyllan och startade den. Han gick in på dem bilder han tagit och det första vi möttes av var en bild på en stor blommig äng och i bakgrunden kunde man se den vackra solnedgången. Han scrollade förbi den och en annan bild kom upp. Det var en bild på en stjärnklar himmel och man kunde se stjärnorna extra bra. Wow! Han var verkligen begåvad. På en annan bild var det en söt liten fluffig vit hund som med tungan ute log mot kameran. Han scrollade vidare och vi båda fick som en chock. Det var en bild på en mycket vacker tjej med kort blont hår som log stort. Hennes ögon var isblåa och det var nästan som att hon skulle kunna se igenom någons själ. Jag kollade på Nathan som såg ut som ett likblekt spöke. Jag förstod snabbt att det var Kayla. Jag tog kameran ur hans händer och la tillbaka den på hyllan. Han sa inte ett ord. Jag hjälpte honom till sängen igen.
"Nathan? Är du okej?" Frågade jag men han gav inget svar. Han ögon vattnades men inga tårar rann. Vad hade jag gjort?!
-
Tycker ni om boken? Det känns som att det går jättesegt? Kommentera om ni läser!!

MORGONENS LJUSDär berättelser lever. Upptäck nu