CINA

57 7 0
                                    

Ma duc sa deschid usa si in fata ei era Ryan. Langa el era un domn la costum si foarte inalt.
--Buna seara! spun eu rusinata.Chiar nu stiu de ce mi s-a facut rusine.
--Buna! imi spune domnul din fata mea parca trezindu-ma din transa. Putem sa intram?
--Aaaa..da, normal.spunand asta ma dau int-o parte si ii las sa intre. Incui usa la loc si ma duc in living unde vad ca domnul se saluta cu mama.
--Nickolas!Imi poti spune Nick. Imi spune domnul la costum intinzand mana spre mine.
--Dyane!spun eu repetand gestul sau.
--Ai un nume foarte frumos!
--Multumesc! spun eu timida.
--El este fiul meu, Ryan! si il trage pe Ryan mai aproape de noi. E imbracat intr-un tricou visiniu si in niste blugi negri.
--Ne cunoastem. spun eu.
--Deafapt... pana acum doar tu imi stiai numele, dar acum..
--E gata!!! se aude mama tipand din bucatarie.
Mergem toti in bucatarie. Cand vroiam sa ma asez Ryan vine repede si imi trage el scaunul. Doamne ce gentleman... Dupa ce mancam mama vine cu o idee "splendida".
--Dya de ce nu iti aduci desenele?
--Mama.., nu sunt asa reusite...
--Ba sunt foarte reusite!
--Bine...le aduc acum...
Urc repede si iau desenele. Cand cobor vad ca doar Ryan mai e in casa. De pe terasa se aud niste rasete puternice. Ma asez pe canapea si Ryan vine langa mine. Ce om...a auzit de intimitate? Imi ia desenele din mana. Se uita foarte etent la ele. la cateva din ele face o fata uimita dar la celelalte fata lui nu exprima nimic.
--Sunt...WOW!!
--Chiar iti plac?intreb eu mirata.
--Da sunt super. Mama ta avea dreptate. Chiar te pricepi!
--Mersi...spun si las capul in jos.
--Esti ok?spune el putin...ingrijorat?!
--Da, sunt bine.
Dupa vreo 10 minute de liniste intensa cineva sparge gheata. Si nu e unul din noi. E....Ingrid. Nu din nou.. chiar n-am chef de ea!! Ryan se lasa pe spate si imi face semn sa il ascund dupa mine. In living toate luminile sunt stinse. Ingrid intra repede si se duce spre bucatarie de unde vine cu o sticla de suc. Nu cred ca m-a observat nici pe mine.Avea castile in urechi si fredona ceva. Ryan se ridica usor si se uita in jur putin speriat.
--Pot sa te intreb ceva?spun eu uitandu-ma adanc in ochii lui negrii.
--Orice.raspunsul lui m-a lasa putin socata.
--Tu nu erai impreuna cu Ingrid? Sau ceva de genu?
--Pai...e mai complicat. E o poveste lunga..
--Am timp.spun eu punandu-mi picioarele peste ale lui si intinzandu-ma pe canapea.Un chicot mic ii scapa dupa care se pune si el mai comod si isi puna mainile peste picioarele mele.
--Deci?spun eu
--Acum vreo 2 saptamani ne-am ciocnit in parc. Ne-am plimbat impreuna si am inceput sa ne "cunoastem mai bine".
--De ce ghilimele?
--Pentru ca tot ce mi a spus nu era adevarat.
--...wow..
--Mda...
Dupa asta am inceput sa vorbim, sa ne cunoastem mai bine si sa facem glume proaste. Dupa vreo 2 ore de vorbit parintii nostrii intra in casa razand cu lacrimi. Nick a spus ca ar cam trebuii sa plece. Mama a insistat sa ramana aici peste noapte. Din fericire au acceptat. De ce zic din fericire? Pentru ca eu cu Ryan avem multe lucruri in comun si ne intelegem super bine. In sfarsit e cineva care ma intelege!! Se pare ca Nick v-a dormi in living pe canapea iar Ryan in camera cu mine. Nu va ganditi la prostii!! Urcam sus si intram in camera mea. Sunt constiienta ca lui Ryan ii trebuie o pijama asa ca ii dau o pijama intreaga de a mea. Nu am o poza cu el in ea pentru ca nu m-a lasat sa-i fac una. A zis ca ii e rusine... dar oricum asa arata pijamaua.

Eu m-am imbracat cu alta pijama tot intreaga:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Eu m-am imbracat cu alta pijama tot intreaga:

Nu imi place mie rozul dar trebuie sa recunoasteti ca e cute

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nu imi place mie rozul dar trebuie sa recunoasteti ca e cute. Dupa ce ne-am imbracat in pijamale el s-a pus pe scaunul biroului si statea pe telefon. Ma ridic din pat si ii pun gluga in cap. El schiteaza un zambet. E ata de dragut in pijamaua aia... nu intelegrti gresit!!
Eu ma pun in pat stand tot pe telefon. Stam asa vreo 15 minute. Dupa aceste 15 minute de tacere se aud pasi venind spre camera. Deodata se deschide usa si pe ea intra mama. Avea o punga in mana si mi-a spus ca e de la Beatrice. Am luat punga si Ryan a venit langa mine. In punga era un costum. Un costum de biker. Eram atat de fericita incat am inlemnit. Mama a iesit din camera si Ryan m-a intrebat daca sunt ok. I-am spus ca da si am reusit sa ma calmez. Am pus costumul de o parte. Am mai vorbit cu Ryan pana pe la 2 dimineata. Atunci mie mi se inchid ochii si intru in lumea viselor.

My worldWhere stories live. Discover now