Chapter 23

2.8K 54 35
                                    

~< 2 maanden later >~
Het is al twee maanden later al twee maanden geleden dat ik het goed heb gemaakt met Zayn
Er is niet veel veranderd in die tijd
De jongens bleven door Touren en ik en Lou deden hun make-up en kleding.
We zijn nu al inmiddels in een hotel in Italië.
We hebben 3 weken rust dus hoeven we niet te Touren.
De jongens zijn een liedje opnemen in een studio die blijkbaar in het hotel was maar, ik mocht niet mee omdat ik ze zou 'afleiden' wat een onzin zeg je stopt 9 debielen in één ruimte en dan kan 1 meisje hun afleiden? Ik weet wel zeker dat ze elkaar afleiden.
En Lou is, wacht eigenlijk heb ik geen idee waar Lou en Lux zijn.
Dus lig op dit moment doelloos op het zachte kingsize bed.
Ik zucht en haal mijn telefoon te voorschijn ik ga naar twitter waar ik inmiddels ook al 2,4 miljoen volgers heb en geloof het of niet het zijn allemaal directioners en hoe de fans van 5sos ook mogen heten.
Ik check of ik iets nieuws kan spotten maar, er is niks interessants ik leg mijn telefoon weer weg en besluit de tv aan te zetten.
Ik zie dat ze Netflix hebben (ik weet niet eens of dat kan maar in dit boek kan alles)
Dus zet ik meteen Pretty Little Liars op.
Ik heb alle seizoenen al gezien maar ik kijk het wel opnieuw ugh kijk dan wat verveling met je doet.
Na twee afleveringen gaat mijn deur open.
Ik besteed er geen aandacht aan dus blijf ik verder kijken naar hoe Aria Ezra jaloers maakt door met Noël Khan te zoenen.
Ik hoor voetstappen mijn richting opkomen en niet veel later voel ik twee paar armen hun weg vrij maken naar mijn middel en een hoofd inmijn nek.
"Hi" murmelt Zayn in mijn nek "Hi" zeg ik terug met mijn blik gefocust op de tv "wat kijk je?" Vraagt Zayn "Pretty Little Liars" antwoord ik droog "hmmm" mompelt hij
Hij geeft mij een zachte kusje in mijn nek wat er voor zorgt dat ik kippenvel krijg.
Ik weet niet wat ik de laatste tijd heb maar als Zayn dichtbij is of mij aanraakt krijg ik een schok of gaan er tintelingen door mijn lichaam. Zayn laat me weer los en kijkt me aan "ga je mee naar het strand?" Vraagt hij "jullie moesten toch opnemen?" Vraag ik verbaasd "ja maar we zijn al klaar we zijn al meer dan 5 uur bezig geweest" is zijn antwoord "Oke ik maak me klaar" zeg ik
Maar Zayn blijft staan "Hey waar wacht je op chop chop Malik" zeg ik terwijl ik allemaal gebaren maak richting de deur Zayn begint te lachen maar, gaat uiteindelijk toch de deur uit.
Ik focus me op de kleding kast dat voor de staat en ga op zoek naar een goeie bikini.
Uiteindelijk ga ik toch voor de zwarte Victoria secret bikini met als boven kleding een een witte korte shirt een denim short.( zie media)
Ik kleed me snel om en doe mijn bruine haar in een staart ja bruin mijn verf is er uit gegaan.
Ik weet niet of ik het wel opnieuw laat vereven misschien dit keer blond highlights ofzo. Ik trek nog snel mijn witte Allstars aan en Ik loop de deur uit en ga naar de lobby waar de helft van de jongens al staan behalve Harry en Louis
Ik neem een aanloop en spring op Zayn's rug, hij wankelt even maar weet dan weer zijn even wicht te vinden dan komen Louis en Harry aanrennen terwijl Harry's haar helemaal verwilderd en in de war is en Louis ogen twinkelen.
"Kom we kunnen" roept Liam
We volgen hem de weg naar buiten, we stappen in twee gehuurde cabrio's.
Ik Zayn Louis Niall en Calum in de witte cabrio en de rest in de rode cabrio.
Louis gaat achter de stuur zitten en wacht tot iedereen zijn gordels om heeft.
Calum zit vooraan naast Louis wat betekent dat ik tussen Zayn en Niall zit.
Louis geeft gas en mijn ogen worden groten we, ik moet me vast houden aan één van de jongens om te zorgen dat ik niet voor over val.
Hoe rijdt hij? Kan hij wel rijden? Is dit veilig? Oh god waar heb ik mezelf in gewerkt.
"Louis heb jij wel een rijbewijs?" Vraag ik hem.
Louis kijkt mij beledigend aan via de spiegel "ja tuurlijk heb ik die" zegt hij verontwaardigd "maar hoe heb je hem gehaald?" Vraag ik door "gewoon de test doen en slagen?" Zegt hij een beetje vragend "en de leraar liet je zomaar gaan? Met je rijbewijs?" Vraag ik hem weer "jahaa" zucht hij geïrriteerd "Hey dan kan ik ook binnen kort mijn rijbewijs halen" zeg ik enthousiast
Ik zie Niall en Zayn helemaal stuk gaan van het lachen en Calum doet met ze mee.
Ik hoor sirenes loeien en een politie auto haalt ons in die er voor zorgt dat Louis moet stoppen.
Een politie agent stapt uit zijn auto en komt onze richting op lopen.
Hij gaat met zijn elleboog tegen de boven kant van de cabrio leunen.
Hij doet zijn uniform pet af en haalt een hand door zijn zwarte haar.
Met open mond blijf ik hem aanstaren dit is sowieso de knapste en lekkerste politie agent in de wereld.
Hij heeft zwart haar in een Kuifje net als Zayn maar dan een beetje meer haar.
Zijn groene ogen schitteren in de zon net als zijn egale huid, ik kan wedden dat hij niet ouder is dan 20
Of misschien wel jonger, een diepe stem haalt mij uit mijn gedachten
"si può vedere?" ("Kun je het zien?") vraagt hij grijnzend
Alle kleur gaat naar mijn wangen maar ik blijf hem aankijken "sì, sicuro" (" ja zeker") antwoord ik hij lijkt even van zijn stuk gebracht maar herstelt dan zich weer
Dan begint hij tegen Louis te praten "bisogna solo percorrere 80 km all'ora, dovresti effettivamente ottenere una buona ammissione, ma perché c'è una bellissima signora nell'auto, avrai un avvertimento" ("je mag alleen maar 80 km per uur rijden ik  zou je eigenlijk een boete moeten geven maar, omdat er zn mooie dame in de auto zit krijg je een waarschuwing") zegt hij tegen Louis maar, Louis kijkt hem niet begrijpend aan terwijl mijn wangen een tint roder worden.
"Ehh het spijt me maar wij spreken alleen Engels" zegt Louis voorzichtig tegen hem
"Oh dan zei ik je reed veel te hard je mag alleen 80 km per uur rijden ik zou je een boete moeten geven maar omdat er zn mooie dame in de auto zit geef ik je een waarschuwing" herhaalt hij dit keer in het Engels.
Ik voel dat Zayn een arm om me heen slaat en me dicht tegen zich aan trekt.
Louis knikt en de politie agent knipoogt naar me voordat hij wegloopt.
Ik zucht als hij weg rijdt in zijn auto.
"Man dat was de knapste politie agent ooit voor hem zou ik wel 120 km rijden" denk ik in mijn hoofd.
De jongens kijken me raar aan
"Wat is er?" Vraag ik verward
"Je zou 120 km per uur rijden voor hem?" Vraagt Calum "oh zei ik dat hardop?" Vraag ik "Yepp" zegt hij met een ploppende  'p'
"Oh maar, geef toe zn politie agent zie je niet iedere dag" lach ik
Ik voel Zayn's grip verstakken maar ik zeg er niets over.
Na een kwartier in de auto te hebben gezeten zijn we eindelijk bij het strand. Ik wurm mezelf uit Zayn's greep en stap de auto uit.
Ik loop naar de strandhuisjes waar je kan omkleden niet dat ik me echt moet omkleden want ik heb mijn bikini hier onder aan maar gewoon om mijn spullen fatsoenlijk op te vouwen. Ik trek mijn schoenen en short + shirt uit waardoor ik nog alleen in mijn bikini overblijf, ik haal mijn haal uit de staart en doe het elastiekje om mijn pols.
Ik doe alles in mijn strandtas en doe mijn zonnebril op.
Ik loop richting de jongens die al in het water aan het kloten zijn, ik leg mijn handdoek op de grond en een kussen in het zand tussen de andere handdoeken van de jongens.
Ik ga rustig op mijn rug liggen en neem mijn boek vast, ja ik heb een leesboek mee genomen maar, het is gewoon heerlijk om in deze warme weer buiten te lezen.
Ik voel een paar ogen op mijn lichaam prikken dus kijk ik op naar de persoon wat personen blijven te zijn.
De jongens zijn gestopt met het kloten met water en kijken nu allemaal mijn richting op.
"Ehh is er iets" vraag ik iets wat ongemakkelijk "je ziet er sexy uit babe" grijnst Harry waardoor ik mijn ogen rol dit is echt een actie voor Harry.
De andere jongens knikken instemmend en ik Bedank ze maar. Ik pak mijn boek weer op en ga verder lezen, Na een tijde heb ik geen zin meer dus sta ik op net als ik naar de jongens wil lopen hoor ik een bekend melodietje OMG de ijscoman denk ik in mezelf en ik zie inderdaad een roze met wit busje het strand op rijden.
Ik kijk naar de jongens die niet eens op letten zelfs Niall niet nou dan ga ik zelf maar een ijsje halen ze zullen toch niet merken dat ik weg ben.
Ik loop op mijn gemak naar de ijscowagen er staan allemaal kindjes voor in de rij.
Ik voel me nu echt kinderachtig maar he het is ijs daar doe je alles voor.
Als ik eindelijk aan de beurt ben is de jongen nog bezig met iets dus moet ik wachten.
Ik haal mijn telefoon te voor schijn en neem een selfie met een klein kindje dat achter mij stond ze was zo schattig dat ik het gewoon niet kon laten.
"Neem je altijd selfies met onbekende kindjes" vraagt een jongensstem als ik op kijk, kijk ik recht in twee helder blauwe ogen misschien wel net zo blauw als de mijne. Hij heeft net als Niall blonde uitgroei in zijn haar en in zijn lip zit een lippiercing net als bij Luke.
OMG is het vandaag 'het regent knappe jongens dag' ofzo eerst die agent en dan de ijscoman?
Wat is er toch vandaag?
"Nee maar ik vond haar te schattig" zeg ik met een glimlach
"Hahah ze was inderdaad schattig" zegt hij en hij steekt zn hand uit "Chris" zegt hij "Ashley" zeg ik terwijl ik zijn hand aan neem " wat voor ijsje wil je?" Vraagt hij
"Ehm ugh ik kan niet kiezen tussen Snickers en bueno" klaag ik hardop.
De jongen begint lachen "wat nou als ik een combinatie maak?" Vraagt hij "kan je dat" vraag ik iets te over enthousiast hij lacht weer en ik merk dat hij schattige kuiltjes in zijn wangen krijgt als hij lacht.
"Ja dat kan ik maar het mag eigenlijk niet alleen voor jou maak ik een uitzondering omdat je z'n schattig accent hebt" glimlacht hij
Ik bloos en knik maar met mijn hoofd.
Hij gaat weer terug in het wagen en na vijf minuten heb ik mijn ijs.
"Dankjewel" bedank ik hem "geen probleem het is mijn werk" knipoogt hij
We nemen afscheid en ik loop weer naar de plek waar de jongens eerst waren ik ga weer liggen op mijn handdoek en eet rustig mijn ijsje op.
Tot er een andere tong aan mijn ijsje likt ik kijk verbaasd op want de laatste keer dat ik checkte had ik maar 1 tong.
Ik zie Niall rustig mijn ijsje likken want hij heeft niet door dat ik kijk.
"*kuch*" kuch ik extra hard, Niall kijkt me aan als een vijf jarig kind dat net betrapt is op het stelen van koekjes uit de keuken.
"Mag ik je ijsje hebben?" Vraagt hij met puppy ogen "wat dacht je van zelf halen?" Vraag ik terug
Hij kijkt mij met een pruillipje aan wat er enorm schattig uitziet oh god wat moet ik doen?
Ik laat een diepe zucht horen en overhandig Niall mijn ijsje "dankje" glundert hij van blijheid terwijl hij zijn van het ijs koude lippen tegen mijn wang drukt.
"Jaja ga nou maar slijmbal" grinnik ik.
Ik ga rustig liggen met mijn ogen gesloten op mijn handdoek, ik voel twee paar armen mij optillen in bride style.
Ik ga niet eens iets zeggen want ik weet dat het Louis is vanwege het bruine haar tenzij het Liam is en ik weet ook dat hij me in het water gaat gooien dus tegen stribbelen heeft geen zin.
En ja hoor voor ik het weet beland ik in het warme zee water.
Ik kan het niet laten om Louis aan zij arm te trekken zodat hij ook in het water valt.
Hij begint te lachen "Oke die had ik verdiend" giechelt Louis oh my god dat klonk bijna net zo schattig als Ashton en dat zegt echt heel wat.

They left me ft. One Direction - 5SOSNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ