Chapter 22

2.7K 69 12
                                    

"In Wolverhamton was alles anders niet alleen de omgeving maar ook de mensen waren anders. Het was zo verschillend vergeleken met Bradford maar, de omgeving en mensen konden mij niks schelen het enige wat me kon schelen was jij
Ik heb gewacht op een berichtje of een belletje maar niks kwam ik heb zelfs mijn email en Facebook wel honderd keer gecheckt in hoop om iets van jou te horen maar nee.
Ik moest naar een nieuwe school en op de eerste dag had ik al ruzie gemaakt met de bitch van de school.
Ik negeerde iedereen op school waardoor iedereen uit eindelijk mij ook ging negeren. Ik heb een muur om me heen gebouwd omdat ik niemand meer vertrouwde ik dacht dat iedereen me zou laten zitten net als jij.
Er woonde een jongen naast me zijn kamer was recht tegenover het mijne waardoor onze balkons elkaar raakte zodat je er makkelijk over heen kon klimmen.
Hij bleef maar tegen me praten maar ik bleef hem negeren
Op een dag kwam hij over de balkon gesprongen mijn kamer binnen en beval me uit te leggen wat er met me gebeurd was waardoor ik zo deed.
Dat was het moment dat ik los barstte ik huilde alles er uit ik vertelde hem wat er was gebeurd met jou en hij steunde me
Hij was er voor me als ik hem nodig had en hij zei dat hij me nooit in de steek zou laten.
We werden steeds closer en uiteindelijk heb ik mijn leven weer opgepakt.
Ik ben verder gegaan en probeerde het verleden te vergeten de jongen die me hielp zag ik nog elke dag hij was mijn beste vriend geworden in 2 jaar tijd
Maar, toen ik 15 was werd hij 16 hij wou mee doen aan de X-factor en dat heeft Hij ook gedaan.
Hij zei tegen me dat onze vriendschap hier eindigde en is toen weggegaan hij kwam in een band genaamd One Direction en jij bleek daar ook in te zitten dus kon het niet erger worden voor mij
Ik bedoel mijn twee beste vrienden die in de zelfde band zitten de jongens die me hebben laten vallen,
Ik voelde me depressief ik was gestopt met eten ,op school ging het steeds slechter en het bleef zo ongeveer z'n vijf maanden ik heb dag en nacht gehuild maar op een gegeven moment zei mijn moeder tegen me dat jullie mijn tranen niet waard waren en dat geloofde ik ook. Dat was het moment wanneer al mijn verdriet in woede veranderde ik wilde absoluut niks meer met 1 van jullie te maken hebben, ik heb alle spullen die me nog aan jou of aan hem deden herinneren weggehaald.
Op dat moment was alles wat ik wilde gewoon een nieuwe leven beginnen en ik beloofde mezelf dat ik niemand meer zal vertrouwen en al helemaal geen jongens.
Mijn moeder kwam met het idee dat we naar London konden verhuizen omdat het beter was voor mijn vaders werk, ik kon niet blijer worden want ik zou eindelijk weggaan uit Wolverhamton en alle herinneringen achter laten.
En dat is ook wat ik deed.
We verhuisden naar London ik vond en nieuwe beste vriendin en ik ontmoette 4 jongens die uit Australië kwamen en hier op vakantie waren ik kon het goed met ze vinden vooral met die blonde en ik weet nog dat ik mezelf had beloofd om geen jongen meer te vertrouwen maar daar bracht Luke veranderingen in
Ik heb hem alles verteld en hij zei dat ik hem kon vertrouwen dus deed ik dat en ja die vertrouwen is nog niet beschadigd dus ja hun werden ook mijn beste vrienden ik ging verder zonder dat ik aan jullie dacht want jullie leken het zo goed te hebben.
Ik zag overal wel een poster hangen met jullie gezichten en dat zorgde ervoor dat ik jullie ging haten voor wat jullie mij aan hadden gedaan.
Ik vergat jullie en focuste me op mijn leven ik ging veder.
Twee jaar later ging alles perfect tot ik een opdracht kreeg wat ook mijn stage zou worden en nou ja hier zit ik dan" eindig ik mijn verhaal
Ik keek Zayn aan die nog steeds op mij lag, "het spijt me voor alles ik ben blij dat het weer goed is" zei hij met een zucht "nee het was niet jou schuld en nu moeten allebei er voor zorgen dat we het niet verpesten" lach ik
Zayn begon ook mee te lachen en toen was het weer stil.
We lagen daar in stilte met onze ogen dicht nou de mijne dan ik kan die van Zayn niet zien. "Maar, wie is die andere persoon in 1D nou?" Vroeg Zayn net toen ik antwoord wou geven ging de deur van de bunkerkamer opeens met veel kabaal open, Van schrik schiet Zayn omhoog waardoor hij met zn hoofd tegen het randje van de bovenbunker aankomt.
"Auuw" jammert Zayn terwijl hij zijn hand op zijn voorhoofd heeft.
Ik zie bloed straaltje tussen zijn vingers lopen "shit" zeg ik zacht terwijl ik naar de deur kijk waar Louis nu staat met grote ogen
"Zayn je moet nu mee komen het moet schoon gemaakt worden" roep ik "nee het is niets rustig maar" probeert Zayn geruststellend te zeggen "niks rustig je fucking hele hand zit onder het bloed dus je gaat nu beter luisteren Malik" commandeer ik hem.
Hij knikt , ik pak zijn hand vast en trek hem mee naar de woonkamer waar de rest zit en Louis loopt achter ons aan.
Als ze ons zien worden hun ogen groter.
"Wat is er gebeurd?" Vraagt Liam meteen bezorgt terwijl hij opstaat
"Niks ergs maak je geen zorgen ik maak het wel schoon" zeg ik kalm
Ik loop naar de keuken en haal uit de kast de EHBO doos ik loop er mee terug naar de woonkamer waar Zayn al op de bank zit.
Ik pak de ontsmettingsmiddel en doe het op een wit doekje "Oke dit kan pijn doen" zeg ik hij knikt "tuurlijk kom maar op" zegt hij uitdagend ik grinnik en plaats het doekje op zijn wond vrijwel binnen een seconde betrekt zijn gezicht.
Ik begin te lachen "oh heeft badboy een beetje pijn?" Vraag ik lachend. Hij kijkt me boos aan maar, ik blijf lachen
Als ik de wond schoon heb gemaakt plak ik er een pleiter op en haal Zayn's haar een beetje door de war zodat er haar voor de pleister zit waardoor je het helemaal niet meer ziet.
"Heey" roept Zayn verontwaardigd uit vanwege z'n haar "ach zeur niet je ziet die pleister niet meer en het staat je schattig" zegt ik terwijl ik met ogen rol hij kijkt nog steeds verontwaardigd ik zucht en sta op.
Ik ruim de spulletjes die ik net heb gebruikt op en ga ook op de bank zitten.
Het is ineens heel stil en iedereen kijkt elkaar een beetje aan je weet wel z'n awkward stilte.
"*kuch* Oke ik ben er klaar mee ik wil nu weten wat er aan de hand is" begint Louis serieus wacht serieus? Louis en serieus? Kan dat wel?
"Ja dat wil ik ook weten" volgt Harry hem. (Larryyy)
"Wat moeten we weten want dan wil ik het ook weten" zeg ik "ik weet niet wat jij wil weten maar ik wil weten wat er gaande is tussen jullie drie" zegt Louis terwijl hij naar Liam mij en Zayn wijst
"Oh dat" fluister ik in mijzelf "ja dat" zegt Harry die het blijkbaar gehoord heeft
"Oke weet je ik ga het gewoon vertellen" zeg ik
"Nou begin dan maar zou ik zeggen" zegt Louis
"Oke sommige van jullie weten misschien niet dat ik van Bradford ben verhuisd toen ik 13 was......"
(30 min later)
"En toen zat ik hier met jullie" eindig ik het verhaal
"Dus als ik het goed begrijp waren jij en Zayn besties en hij heeft je gedumpt en toen werd je besties met Liam maar die heeft je ook gedumpt en toen kwam je hun tegen?" Vraagt Louis "als je het zo wil begrijpen dan ja" zeg ik
"Wacht dus Liam is die jongen?" ?vraagt Zayn ineens "Yep" mompelt Liam "woow" hoor ik Zayn zuchten
"Okeeey laten we iets leuks doen want het lijkt hier wel een begrafenis" zeg ik terwijl ik van de bank spring
"Laten we een film kijken" stelt Niall voor "EEN WE BESTELLEN PIZZA" gilt Michael "Oke ik Harold jij zorgt voor de pizza's" zeg ik tegen Hazz "waarom?" Vraagt hij beledigd "daarom nou sta op anders doe ik het en krijg jij niks" dreig ik hij staat op en pakt de telefoon.
(20 min later)
Als de pizza's er eindelijk zijn zoeken we allemaal een plek uit op de bank nou niet echt uitzoeken maar gewoon schreeuwen dat jij daar zit en jezelf er op gooien.
"Heey jongens ik heb echt een zieke film gezien het heet The human centipede " begint Ashton "die moeten jullie zien" eindigt hij
"Oke zet jij het dan aan?" Vraagt Luke, Ash knikt en gaat naar de tv
Hij zet de film aan en we beginnen allemaal met eten.
Midden in de film lijkt het wel of iedereen moet overgeven waaronder ik zelf.
Die film is echt ziek en met ziek bedoel ik niet als in cool of amazing maar als in echt fucking gestoord en ziek
Er is een psychische man die een menselijke duizendpoot wil maken en twee meisje die de weg kwijt zijn komen naar zijn huis toe om hulp te vragen want hun auto is stuk en weet je wat die man doet?
Hij opereert ze aan elkaar vast
Letterlijk het hoofd van een meisje aan de kont van een man en dan weer het hoofd van een andere meisje weer aan de kont van het eerste meisje dat je dan echt een duizendpoot krijgt maar dan van mensen Snap je hem? (Voor je eigen veiligheid kijk deze film niet je gaat kots neigingen krijgen en trauma"
"Kan iemand dit uitzetten voor dat ik ga overgeven?" Vraagt Calum piepend terwijl hij zich helemaal tegen Luke aan duwt.
Ook Louis zijn gezicht zit verstopt in Harry's borstkas het zelfde met Michael en Liam.
Zayn staat meteen op en zet de film uit.
"Ash wat is dat weer voor een kut film?" Vraagt Luke "ja ik zei toch dat die ziek was" zegt Ashton "ja maar wij dachten ziek als in cool of Amazayn" zegt Zayn wacht zei die amazayn??
"Uhh bedoel je niet Amazing Zayn?" Vraag ik "uhm nee ik zei AmaZAYN" zegt Zayn nog eens
"Wat is er mis met dit kind?" Vraag ik in het algemeen "veel" hoor ik Louis piepen.
"Oke jongens nieuwe regel in dit hui- nee tourbus we laten nooit meer Ashton een film kiezen iedereen akkoord?" Vraagt Harry "JAAAA" schreeuwen we door elkaar heen "Hey" roept Ashton verontwaardigd "ja sorry Ash maar het is je eigen schuld" zeg ik
Ik voel dat Zayn zijn hoofd op mijn schouder legt en zo half op me ligt.
Na nog z'n half uur te hebben gekletst en gekloot is het tijd voor mij om naar bed te gaan.
"Zayn" zeg ik tegen Zayn die nog steeds op me ligt maar, hij reageert niet "Zayn" zeg ik weer maar, nog steeds niks.
"Heey jongens kan 1 van jullie helpen" vraag ik als ik ze aan kijk
Liam zucht en staat op "kom maar" zegt hij en hij tilt Zayn op in bride-Style. Ik loop achter ze aan tot we bij de bunkers komen.
Ik ga naar mijn eigen bunker en kijk toe hoe Liam Zayn in zijn bunker dumpt, ik maak mezelf nuttig en pak 1 van Zayn's shirts
Ik ga er mee naar de badkamer en ik kleed me om, ik poets mijn tanden en doe mijn haar in een knot, ik doe ook nog mijn contact lenzen uit en gooi ze weg want ik kan ze niet in hebben langer dan een maand.
Ik ga weer terug naar mijn bunker maar er ligt er al iemand zo te zien.
Als ik van dichtbij kijk zie ik dat het Zayn is wat huh? Zayn lag net nog in zijn eigen bunker wat doet hij hier dan?
"Zayn ga naar je bunker toe" fluister ik wetend dat hij me kan horen "maar ik wil bij jou slapen" mompelt hij "net zoals vroeger" vervolgt hij zijn zin
Ik knik en ga bij hem liggen met mijn hoofd op zijn borst, hij slaat een arm om me heen en trekt me dicht tegen zich aan. Dit voelt precies zoals vroeger behalve dat we nu ouder zijn dan.
Door Zayn's lichaamswarmte dommel ik langzaam in slaap.

¥¥¥
Heeey hier ben ik weer
En hier is een nieuw hoofdstuk hopelijk vonden jullie hem leuk.
Ik vraag me eigenlijk af of ik 15 votes kan halen willen jullie helpen?

Een dan nog wat over 7 dagen is NIALLER jarig mijn baby wordt alweer 24 *snik* *snik* ik kan het niet geloven ,Just How fast The Night changes

Eeeeeen de vraag van dit hoofdstuk is: waar hebben Louis en Harry elkaar voor het eerst ontmoet? En nee het is niet de X-factor nou wel tijdens de X-factor maar welke plaats?

They left me ft. One Direction - 5SOSOù les histoires vivent. Découvrez maintenant