Gavro priča:

697 50 130
                                    

...

PRESTANITE DA JEBENO KRADETE MOJ PROSTOR ZA DISANJE!!! SVE ČU VAS ZAKLATI!!!

Nadam se da sam time pridobio vašu pažnju.

Ehm, ehm.

Moje ime je Gavro, poznatiji možda kao Gara, i garantujem da ste čuli za mene. Ako ne, onda sigurno izgarate od želje da me upoznate.

Ok prestaču. Ove fore čine da se osečam kao magarac.

Ozbiljno sad.

Moje rodno mjesto nije isto kao od svih ovih dosadašnjih likova, ja nisam iz Sela Sarme. Ja sam iz super ultimativnog Sela Baklave za koje niko i nebi znao da nije mene, i valjda mojih burazera, jer smo mi jedini ijole sposobni šinjobiji odatle.

Ja sam super ultimativno močan mindža, pošto imam u sebi zapečačenu Jednorepu Buraniju koja neda da me išta povredi što je poprilično korisno, naročito kad naprimer, režete lebac, ili ljuštite krompir, ili sečete nokte, ili se borite sa opasnim mindžama iz drugog sela.

Ali ja nijesam srečan. Svi me mrze i strahuju od mene zbog jednorepog duha Buranije. A i on se ponekad otrgne kontroli, pa moram da ga zatvorim u garažu (to je poslednja kunem se).

Moj čale je bijo Kacekagej što je naziv za poglavicu Sela Baklave, i mrzeo me je, očito, čim je zapečatio to sranje u mene, onda pokušao da me ubije pomoču mog ujaka pre nego što je skontao da je samog sebe zajebo lol. Logika: Ae da zapečatim neuništivo čudovište u svog sina, a kad i on postane neuništiv da probam da ubijem i njega, ijako to svakako neče radit.

Imtaligencija na nivou.

E sad. Vrv vas moja pričca podseča na Narutislavovu. Ja bi valjda i trebao bit bedni pokušaj kombinacije Narutislavove životne priče i Saskejovog emo stila. Al kao, biče da sam ja malčce otšo na svoju stranu.

Kad smo več kod toga, ja imam i vejoma imtersantan tim. Tu smo nas troje, ja (ultimativni Gavro) i moji brat i sestra Tečmari i Kankurva. Tu je i Baki, naš sensejij, koji je takav fejl autora ove anime da ja nmg. Lik je tako šuntav nesposoban i nebitan a glumi nam sensejija.

Nešto o njima? Pa zapravo, ja sam malo sebično govno skoncentrirano isključvo na sebe, al ae, ispričaču nešto i o njima kad baš moram.

Moja sestra Tečmari je jedna prilčno simpatična osoba, histerična je i dere se i urla na sve oko sebe, osim na mene, naravno. Zapravo je donekle i malo manje mrzim od ostatka čovečanstva jer je jedina koja zapravo razgovara samnom normalno. Ali i dalje je kreštava metla u pmsu.

Kankurva (muško je, da, nijesam ni ja verovo) je imbecil jedan. Igra se tu sa svojim gej lutkicama, onda se šminkerše malo nekim ljubičastim govnetom, pa dođe pravi se mnogo žestok baja pred drugima a onda drkče ko prut kad ga pogledam samo (pizda mala)

Baki: no koment. Jebote. Mi smo bre jedan od važnijih timova u ovom kineskom crtaču, ja sam faking buduči Kacekagej, moja sestra je buduča žena onog ananas retarda što bi trebo bit najpametniji ođe, a Kankurva... pa... da, on jeste kompletno beskoristan ali svejedno! Zaslužujem važnijeg nekog tipa za sesenjija, seme vam jebem!

Uhuhuh al sam se iznerviro sad... moram nekog da ubijem da se smirim.

Šae, nisam pomenuo? Moja stras kojoj sam maltene posvetijo ceo život je ubijanje drugih homo sapijensa u svrhu čistog ličnog zadovoljstva. Mnogi me osuđžuju zbog toga, al jbg, ja hejtujem hejtere, pa ih zakoljem, lol.

I vrv treba da čekam do onog dela Čunin ispita pre šipudena u kom me Narutislav vrati na dobru stranu i verovatno navuče na cigare. Tad odjednom sve ove pizde što su me mrzele počnu da mi se šlihataju a gomila ribetna se pojave oko mene sa željom da me siluju.

To se završi tako što ja (verovatno?) završim sa nekom likušom koja se prvi put pojavljuje pa me Tečmari natera da joj budem sensejij i onda se (valjda?) smuvamo, iako se meni zapravo sviđa Rokni Lijomir, al jebiga, od kad sam postao Kacekagej sve boli kurac za moje mišljenje.

Onda se kasnije u nastavku ove anime Neverovatne avanture Borutislava Uzumakića (to nijeste očekivali) pojavljuju neka tri derišta iz Sela Baklave i svi su kao ,,Zomg Gavrina deca! :D " A ja ih vidim prvi put u životu (što ne isključuje mogučnost da su mi deca, imo sam burnu prošlost) a jebene majke nema niđe i ostaje nam samo da nagađamo koju sam, bre, to napumpao pre 12 godina, i to tako dobro da ispadnu trojke? *spojlerss*

Al ja zasad imam dvanajest godina, zao sam i volem da ubijam, nisam imao odnose ni sa jednim ženskim bičem (Lijomir nije žensko), i svake noči se pretvaram u duha Jednorepe Buranije.

I zasad bi vam trebo reči svoje sposobnosti.

Pa, vrlo sam sposoban.

Bljujem pijesak za mačke i onda skupim pesnicu i bam, kvrc, pljus, šljus, mjauuuu, bum i eto, pade kiša ubi miša crvene kaplje noge od čaplje jebena krv Kankurva je crv ja sam psihopata treba mi lopata da zakopam telo isprljo sam odelo izgledam ko derpe u tri lepe šargarepe koji sam ja reper sve ti jebem!!!

Op, cvrc, grok! Šumadijski rok! Od džuskanja Lijomira strefijo je šok!

Ok dosta sad.

Nisam naneo ozbiljnije fizičko oštećenje nikome već 15 minuta. Moram ić to da ispravim.

Crknite *emo fejs*

Neverovatne avanture Narutislava Uzumakića!Where stories live. Discover now