Kliba priča:

716 60 48
                                    

Ooooiiii ljudovi moji!!!

Sad ču da... ček... Žvakamaru ša to radiš? Ne... ne.. pa nemoj pišat tamo sve ti tvoje ja... uh, glupa džukelo, kad ti dođem...

JAAAAAAAOOOO!!!!

Ujede me, pizda li mu materna, i otrča. Aaaa, vratće se on već. Ne može bez mene.

Dakle, vratću se na temu. Zovem se Kliba Inubruka. Mindža sam, pa budte malo impresionirani. Ko je impresioniran, nek napiše komentar #impresioniran_sam.

Ne samo da sam mindža, nego imam i mindža kuče! To je Žvakamaru, moja divna kuca koju nisam vakciniso od besnila, što objašnjava pojavu da grize sve oko sebe.

Nebitno.

Vako, kao jedan vrlo sposoban šinjobi iz Inubruka klana kakav jesam, imam svoju vrlo impresivnu tehniku. Ona izgleda ovako: Moj džukac i ja zajedno, on porasta i ostaje kakav jeste, a ja postajem retardirano divlji i nenormalan, a dobijem i besnilo (ni ja nisam vakcinisan) pa grickam sve oko sebe.

Nažalost, u ovom selu čak i megatalentovane mindže kao što sam ja su još uvijek gejnini. Tako i ja. Al dobro, gejnin, pa to je skoro Hokagej. A ja ču postat Hokagej!!

Pa, zasad ću vam opisat ostale budale iz svog tima.

Hinjata Pljuga je stidljiva mala devojčca bez samopouzdanja. Vrlo je drhtava i šuntava, i ima taj jezivi Bljakuglan, al nije pretnja. Samo mi nije jasno zašto drži snajper u ormariću, al dobro.

Slino Abusarme. Nije baš da ga kontam. Znam da ima kolekciju buba. Jednom me je upoznavo s njima. Buboslav, Buboljub, Bubontije, Bubomir itd. Meni su iskreno svi isti. Žvakamaru zamal da ih sve pojede.

Tu je i Kurvanai sensejij. Preziva se Juha, kao supa. Jednom me je zarobila u gejđucu. Ja mislio, u bre, sad će da bidne dobro, kad me ona pusti i kaže da moram bit pažljiviji. Pa ode kod Ahsume da se tucaju. Jebiga.

U timu su svi prihvatili Žvakamarua kao ravnopravnog člana. Ipak je on rasni dodž (domaća obična džukela).

A tuuu li siii, Žvakamaru, sad ćeš najebat! Uh!

Izvinte ljudovi, ja sad moram ič da vatam džukelu.

Vimo se kad postanem Hokagej!

Neverovatne avanture Narutislava Uzumakića!Where stories live. Discover now