Bljakacuki, četvrti deo

545 49 67
                                    

,,Debildora! De si do sad, konju jedan!"

Mislim stvarno nek se nosi i on više. Svaki dan ga čekam, te da isfenira kosu, pa da isturpija nokte, čak i zube pere dva sata, al dobro, to je zato što ima usta svuda po sebi. Uh, odvratno...

U jebote! Ko ste vi, sunce vam vaše pomračeno?!

A gle ljudova, ušli, a ja ne primetih! De su vam maniri? Znate, postoji drevna, prastara japanska poslovica koja glasi:

Pre nego što baneš nekom u kuću, prvo se najavi jebenim telefonom!

Mudri behu drevni japanci.

Al dobro, šta je tu je. Sreča vaša pa sam ja tako pristojan, ljubazan, druželjubiv i skroman, pa ču vam posvetit malo svojeg dragocenog vremena. I tako, dobro došli, ljudovi. Ja, vaš gospodar lutkar Seksori, vas pozdravljam.

Da se dogovorimo za početak. Zvačete me gospodar Seksori isključivo ako nijeste još upoznali Pejnoljuba. Ako jeste, zajebite to, nije pojenta ovoga da nabijete komplekse zbog toga što smo mi Bljakacuki toliko savršeni.

Ali naročito ja.

Al bez zaebancije. Nemate pojma kolko je toppp biti ja. Ono kao brate, lutka si, od drveta, nema bubuljica, nemoraš da se šminkerišeš, nema gadosti po faci, ako ti je nos malo prčast, sec-sec i gotovo bajo moj.

Zna Barbika šta je dobro, kazujem vam ja.

Ja nmg da skontam više. Dal mošte da verujete da je onaj retardirani Kišimoto, od svih likova, stavijo jebenu Sakurvu, od svih likova, Sakurvu da se bori protiv mene. Još me i pobedila! Beskorisna, tupava, nesposobna Sakurva! Al preskočimo taj nebitni deo i nastavimo s važnim stvarima.

Kako sam lep i zgodan nema me na svetu.

Nažalost, lepota ima svoju cenu ponekad. Znate, dovodi vas u poprilično šuntave situacije. Npr kao sa mojim degenerisanim partnerom.

Debildora baš izgleda nema kapaciteta u svom nazovi mozgu da skonta naš odnos, koji izgleda ovako:

Ja njemu zapovedam i iskoriščujem ga do besvesti, on nema pravo da se žali nikad na ništa, ja dobijam sve zasluge za misije koje ofc naravno on izvršava, i plus mi se divi i obožava me.

E sad, mom robu, oću reć, Debildori, lampice su bljesnule malo drukče. Ja bi reko, on mene vidi kao nešto malo više od sadistički nastrojenog kretena koji bi da mu šefuje.

Čini mi se da je malko zaljubiška u mene.

Ono, nijeste da ga krivim, i ja bi se zaljubijo u sebe da sam bilo ko drugi, nije lako odoleti mi.

Ali burazeru, ovaj tip me gleda ko da sam pakovanje čokoladnih bombona. Izluđuje me!

Al dobro ae, ša je tu je. Neka on slobodno fangrliše o meni kolko oče. Ionako dečko pati od Kurčiha kompleksa, a ima i neke tikove, svaka druga reč mu je un. Ma samo nek on mene uslužuje. Neverujem da bi bilo koji drugi partner to radijo.

Kad več pričamo o imbecilu, đe je Debildora više? Treba da mi izriba ledža, a zadržo se ko da lično ide u Jadranski okean da lovi sundžere za kupanje.

,,Seksoriiii, dragi moj, stigao samm, un, umetnos' je eksplozijaaa kao i moja osečanja prema tebi!!!"

E divota.

,,Eksplozivan če biti samo način na koji ču te poslat tri metra ispod zemlje ako ne počneš odma da me trljaš, idijote jedan".

,,Evoo odmahhh, ne brini, nije to meni teško, bombice moja, un".

,,Niko te nije pito i nije me briga dal ti je teško. Sad pusti moju omiljenu pesmu dok radiš".

,,Odmaaahhh, šečeruu, un, hihihi".

*I'm a Barbie girl, in a Barbie wooorld. Life in plastick, it's fantastic!*

Neverovatne avanture Narutislava Uzumakića!Where stories live. Discover now