Sakurva priča:

1.5K 84 110
                                    

Hej zdravo svima :D

Jaoj neko me je primetijo! Šanaro-grok!

E ovako ja sam glavni ženski lik u ovom kineskom crtaću zvani anima, mada je onaj seronja Kišimoto rekao da bi Hinjata bila bolja glavna junakinja od mene. Ha! Moš misiti, Hinjata, koja nije u stanju ni da...

Al dobro nećemo sad o tome.

Moram da vas obavestim da sam ja apsolutno preljepa. Imam roze kosurdaču i žablje oči i čelo velko ko bilbord s reklamom za sarmu za poneti. Jaoj znam da se svi lože na mene jaoj šanaro-grok!

Ja sam u timu sedam zajedno sa Saskej kunom i Narutislavom. Vama je to Narutislav već reko, sem ako nijeste neka budala koja čita priču od drugog čeptera. Al pošto valjda nijeste, onda znate da smo mi šinjobiji, odnosno mindže. Ja sam u stvari kunič, i to nije zec, nego se tako kaže za ženskog mindžu.

Mene svi zajebavaju okolo. Kazuju da sam beskorisna, a meni uopće nije jasno zašto, šanaro-grok. Misim nije kao da sam se ikada zapravo borila, ili da sam nešto stvarno pomogla, ili da imam neke posebne sposobnosti, al to ne znači da sam beskorisna, zar ne?

Takođe mi kazuju da sam kurva. A ja očito ne možem nikako da bidnem kurva. Evo i zašto:

Pod broj 1, kurve moraju bit zgodne.

Pod broj 2, ja imam dvanajest godina i niskim se još nijesam seksala. Još!

Pod broj 3, ja volim samo Saskej kuna i nikog više!!!

Pod broj... e jebga ne znajem dalje da brojim.

Tako da ne obraćajte pažnju na ljubomorne i zle mindže, baš kao što je ono krme Dino. Misli da je mnogo važna zbog onih par žutih čuperaka na glavi. Bičarka jedna...

Al sad da vam pričam o najvažnijoj stvari u mom životu.

SASKEJ KUN!!!!

AAAAAAAAAH kako je on samo zgodan!

ŠANARO-GROK!!!

Ja mnogo voljem Saskej kuna. On je tolko zgodan i divan i lep i jak i zgodan i savršen i seksi i zgodan i sjajan i pametan i zgodan.

I zgooooodaaaaaan!!!

Prezaljubljena sam u njega i znam da ćemo jednog dana da se venčamo iako on mrzi sve devojke ali nema veze, valjda ako nastavim da ga uhodim i smaram možda promeni mišljenje.

Sa druge strane ovaj Narutislav me tolko nervira, šanaro-grok! On je poljubio mog Saskej kuna u usta!!!!

Aaaa mrzim gaaaa!!!

E sad ostatak mog života nije previše zanimljiv. Pojavljujem se kad treba da se kmeči jer je neko u opasnosti ili da smetam i udaram Narutislava u lice dok se bori protiv zlih mindži.

Al sigrna sam da ću postati važna u budućnosti!

Aj vozdra frendovi!

Šanaro-grok!!!

Neverovatne avanture Narutislava Uzumakića!Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ