○ Co-owners gezocht

80 7 12
                                    

Hallo lieve en enthousiaste lezers en schrijvers,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hallo lieve en enthousiaste lezers en schrijvers,

Over drie maanden is het alweer zover, de ingang van het nieuwe jaar! En daarbij helaas ook de officiele afsluiting van de Writeovers 2017. De writeovers waren voor ons vooral een uitprobeersel, om te kijken of het in de smaak zou vallen en of er genoeg vraag naar was. Wij vonden het dan ook erg leuk om de ontwikkeling van de wedstrijd en ons account te zien en dat er zoveel fanatieke schrijvers hebben meegedaan aan de Writeovers 2017!

Wij hebben echter ook geleerd van onze fouten, en er vielen ons enkele dingen op die wij in de toekomst kunnen en ook graag willen verbeteren. Zo is het ons opgevallen dat een wedstrijd organiseren met maar twee owners zwaarder valt dan wij hadden gedacht. De writeovers kosten veel tijd om te organiseren en dat is voor ons tweeën net iets te veel van het goede. Wij willen niet stoppen met de Writeovers! Het geeft ons naast een hoop werk, namelijk ook veel plezier om jullie reacties te lezen.

Het is ons ook opgevallen dat er nog steeds genoeg vraag is naar een Writeovers 2018 of enkele andere wedstrijden. Dit vinden wij super leuk om te lezen en hebben daarom een belangrijke mededeling aan jullie. Wij gaan namelijk opzoek naar een aantal enthousiaste, eerlijke wattpadders die graag Co-owner willen worden van de Writeovers! De gekozen Co-owners zullen met ingang van het nieuwe jaar mee mogen doen aan de besluitvorming binnen het Writeover team en daarnaast zijn zij ook toegestaan om berichten en updates te plaatsen in de boeken en op het account.
Als je geinteresseerd bent, lees dan alsjeblieft de voorwaarden hieronder.

• Wij vertrouwen op jullie eerlijkheid. Mocht iemand slechte bedoelingen hebben met het account, komen wij hier snel genoeg achter. Daarnaast is het account gekoppeld aan een emailadres waardoor het wachtwoord altijd terug te halen is.
• Je mag als co-owner je eigen boeken niet meer inschrijven voor de wedstrijd. Er kunnen uitzonderingen worden gemaakt, maar dan mag je niet deelnemen aan beoordelingen van andere boeken uit jouw genre.
• De nieuwe Co-owners moeten formeel taalgebruik aanhouden en mogen geen gemene reacties plaatsen naar medegebruikers.
• De nieuwe co-owners moeten regelmatig kunnen uploaden op het account.
• en daarnaast moeten de co-owners zich aan de wattpad voorschriften houden.

Dit lijken nu misschien strenge voorwaarden, maar dit valt hartstikke mee. Een eigenaar zijn van een wedstrijdenaccount is vooral erg leuk!

Hoeveel Co-owners er zullen worden gekozen, hangt af van hoeveel inschrijvingen wij ontvangen. Ben je geinteresseerd, laat dat dan alsjeblieft weten onder dit hoofdstuk, dan nemen wij contact met je op over de uitgebreidere voorwaarden enzovoort. Alvast heel erg bedankt!

Groetjes,
Het Writeover team

Writeovers 2017Where stories live. Discover now