○ inschrijvingen [Gesloten]

338 20 89
                                    

Dus je wilt meedoen aan de Writeovers? Geweldig! Er zijn wel een aantal regels waar je aan moet voldoen voor je je in kunt schrijven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dus je wilt meedoen aan de Writeovers? Geweldig! Er zijn wel een aantal regels waar je aan moet voldoen voor je je in kunt schrijven. Het zijn geen zware regels, maar je bent ze wel verplicht door te lezen voor je je kunt inschrijven. In het vorige hoofdstuk heb je gelezen over wat de verschillende wedstrijden inhouden. Als je je inschrijft onder het 'inschrijvingen' hoofdstuk, word je automatisch ingeschreven voor beide wedstrijden. Je geeft met je inschrijving toestemming dat wij jouw boek mogen beoordelen en deze in een poll mogen zetten zodat andere lezers of deelnemers op jouw boek kunnen stemmen. Het is mogelijk om boeken van andere gebruikers op Wattpad in te schrijven, maar je moet wel eerst toestemming vragen aan de oorspronkelijke eigenaar van het boek. Inschrijvingen van boeken zonder toestemming van de schrijver worden meteen van de lijst verwijderd. Staat het boek aangegeven als 'publiek domein' dan hoeft dit natuurlijk niet. Het is mogelijk meerdere boeken in te schrijven. Het maximaal aantal boeken dat je mag inschrijven is 2 per gebruiker. Dit omdat iemand met maar 1 boek minder kans maakt op een winnende positie dan iemand die bijvoorbeeld 6 boeken inschrijft.

Het ingeschreven boek moet minimaal drie hoofdstukken online hebben staan. Boeken met minder dan 3 hoofdstukken kunnen wij helaas niet beoordelen en zullen worden gediskwalificeerd. Wij zullen het aantal hoofdstukken dat je online hebt staan allemaal meerekenen in onze beoordeling. In het ene boek is er nu eenmaal een minder snelle spanning's opbouw dan in het andere boek en daarom zou het niet eerlijk zijn om maar 3 hoofdstukken van het gehele boek te beoordelen als de spanning pas in hoofdstuk 5 begint toe te nemen.

Verder is fraude plegen verboden. Als wij erachter komen dat je al een bestaand boek nadoet zonder dit te vermelden bij je boek en zonder toestemming te hebben gekregen, word je automatisch gediskwalificeerd.

Hier volgt een wachtwoord. Zet het wachtwoord bij je inschrijving. Zo weten wij zeker dat jij de regels gelezen hebt. Het wachtwoord is: Je favoriete disney film. Zet dus bij je inschrijving gewoon je favoriete disney film zodat wij weten dat je de regels doorgenomen hebt.

■ De TITEL van jouw boek
■ De SCHRIJVER van het boek (de Wattpad gebruikersnaam van degene die het boek schrijft, of de volledige naam)
■ Het GENRE(S) van jouw boek op Wattpad. (Op Wattpad kun je maar één genre aangeven, maar het komt weleens voor dat in jouw boek zowel romantiek als Actie voorkomt. Daarom vragen wij om al de genres van jouw boek hier aan te geven.)
■ Zijn er OVERIGE dingen waarvan jij denkt die belangrijk zijn en die wij moeten weten? vermeld ze ook bij je inschrijving.

Als jouw boek eenmaal op de lijst staat om deel te nemen aan de wedstrijd. voeg dan #Writerovers toe aan je tags en zet deze eventueel ook achter de titel van je boek. Controleer ook altijd of wij het boek dat je hebt ingeschreven ook daadwerkelijk in de deelnemers lijst hebben gezet. Het kan zijn dat wij je inschrijving over het hoofd hebben gezien.

Heb jij nog andere vragen over de inschrijving die niet in dit hoofdstuk genoemd zijn of nog onduidelijk zijn? Laat het ons weten. Wij zullen dit dan aanpassen en proberen jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!

Writeovers 2017Where stories live. Discover now