○ Wat zijn de Writeovers?

299 30 10
                                    

Ben jij een super enthousiaste schrijf(ster) en denk jij dat jouw boek niet de hoeveelheid reads behaald die het verdient? Ben je de standaard aanbevelingen zat en heb je jouw zelfgeschreven boek altijd al in de schijnwerpers willen zetten? Of vin...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ben jij een super enthousiaste schrijf(ster) en denk jij dat jouw boek niet de hoeveelheid reads behaald die het verdient? Ben je de standaard aanbevelingen zat en heb je jouw zelfgeschreven boek altijd al in de schijnwerpers willen zetten? Of vind je het super leuk om deel te nemen aan verschillende wedstrijden?
Dan ben je hier op het juiste account en bij het juiste boek! Wij zijn een paar knotsgekke admins die gaan proberen een Nederlands activiteiten account te starten met verschillende soorten acties, wedstrijden en spellen over van alles wat met schrijven en Wattpad te maken heeft!

Wij zullen zo orgineel mogelijk proberen te zijn en gaan proberen niks uit al bestaande schrijfwedstrijden te halen. Vind jij dat wij dingen gebruiken die niet zijn toegestaan of plegen wij in jouw ogen fraude? Laat ons dit dan even weten met een berichtje. Wij zullen dit dan zo nodig aanpassen.

Wat houden de Writeovers nou in? Dat is simpel. Wij besteden aandacht aan allerlei leuke activiteiten op Wattpad, zodat je naast schrijven en lezen, ook mee kunt doen met de raarste spellen, wedstrijden en forums. Binnenkort zullen wij online gaan met onze eerste activiteit, mits er genoeg deelnemers voor zijn. Wil je graag meedoen aan een van onze activiteiten? Zorg er dan voor dat je dit altijd doet onder het hoofdstuk met de inschrijving voor die wedstrijd. Inschrijvingen onder andere hoofdstukken zullen wel meegeteld worden, maar wij kunnen jullie niet verzekeren dat wij deze inschrijving dan ook daadwerkelijk opmerken. Het kan zijn dat wij deze inschrijvingen over het hoofd zien. Het is ook belangrijk dat je weet dat ideeën voor nieuwe spellen, activiteiten en wedstrijden altijd welkom zijn met een berichtje. Wij zullen dan kijken of wij het idee iets vinden en dit eventueel verder uitwerken. De Writeovers zijn geen officiele leden van Wattpad! Wij zijn gewoon mensen die het leuk vinden om allerlei wedstrijden en spellen te organiseren.

Dus als jullie dit nou leuk lijkt, dan willen wij jullie voor nu vragen om de @Writeovers en #writeovers2017 met iedereen hier en buiten wattpad te delen zodat wij binnenkort online kunnen gaan met onze eerste activiteit!

Meer weten of op de hoogte blijven van nieuwe updates? Door ons te volgen krijg je alle meldingen en ontwikkelingen binnen via jouw wattpad account! Je kunt ook een kijkje nemen in een van onze boeken waar alles nog eens goed staat uitgelegd. Wij wensen iedereen heel veel succes en vooral heel veel plezier!

Mvg,
Het Writeovers team

Writeovers 2017Where stories live. Discover now