○ Writeover Award - Uitslagen per genre

126 10 8
                                    

Het spijt ons heel erg dat we zolang niks van ons hebben laten horen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het spijt ons heel erg dat we zolang niks van ons hebben laten horen. Het is ons opgevallen dat enkele boeken die zich hadden ingeschreven zijn verwijderd en dat er gebruikersnamen zijn veranderd. Dit zorgde helaas voor wat vertraging, Maar, wij hebben echter ook goed nieuws. Onze lay-out is verbeterd! Wij werken er hard aan om dit ook op de rest van ons account door te voeren. Dit hoofdstuk is alvast een voorproefje. Daarbaast zijn de winnaars per genre eindelijk bekend! Wij hebben per genre, met behulp van het beoordelingsformulier, een top 3 gemaakt van onze favorieten. De nummers 1 van de verschillende genres stromen door naar de finale van de Writeovers! De andere in de top 3 liggen helaas uit het spel, maar mogen zichzelf wel de runnerups van hun genre noemen!

Goed dan, ik zal jullie dan niet langer in de spanning laten zitten en meteen doorgaan naar de uitslagen van de verschillende genres.

Goed dan, ik zal jullie dan niet langer in de spanning laten zitten en meteen doorgaan naar de uitslagen van de verschillende genres

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Genre 1: Fantasie
1. Herrezen - TessManar
2. Gifted -coolkittycatz
3. Last game - Wingman_Chung

Genre 2: Weerwolf
1. One Week - Mollemie
 

       2. Rejected - ChaseDevil

3. Tweestrijd - highliteandmattes

Genre 3: Fanfictie
1. Sword of darkness - dragoonlord
2. The central park boy - -FlawlessM
3. Is Shawn my real broter? - barrymendess

Genre 4: Kort verhaal
1. Zoekend naar geluid - CookieDonutMonster
2. My mask that always smiled - BeACuteUnicorn
3. Wanneer je verlaten bent - CookieDonutMonster

Genre 4: Tienerfictie/Romantiek:
1. Ontvoerd - -SterreDeWildt-
2. Unexpected - femkeeexxx
De andere boeken die zich hebben ingeschreven voor dit genre zijn helaas verwijderd

Genre 5: Actie:
1. De laatste bocht - RikSinnige
2. Pole position - Kipmeneer
De overige boeken die zich hadden ingeschreven voor dit genre zijn helaas verwijderd

Genre 6: Overig:
1. Naar nooit meer terug -LechatSarah
2. Erger dan je denkt - readingnl
3. Weetjes - josiejoske

Voor alle winnaars, van harte gefeliciteerd! Jullie kunnen jezelf met trots de winnaars of runnerups van jullie genre noemen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Voor alle winnaars, van harte gefeliciteerd! Jullie kunnen jezelf met trots de winnaars of runnerups van jullie genre noemen. De nummers 1 van elk genre stromen door naar de finale. De nummers 2 en 3 krijgen een plaatsje in onze runnerups leeslijsten! We zijn er echter nog lang niet. De finale en de strijd om de gouden sticker gaat nu van start! Binnenkort zullen wij ook de bekendmaken wie de gouden sticker in ontvangst mag nemen!

Laat het feit dat je geen sticker hebt gewonnen je niet stoppen met schrijven. Ook de mensen die niet hebben gewonnen, hebben omtzettend hun best gedaan. Ieder schrijft goed op zijn eigen manier en soms lag het ontzettend dicht bij elkaar waardoor het heel moeilijk voor ons was om keuzes te maken. En wie weet, is de volgende keer wel jouw kans om te winnen! Geef nooit op. Wij zijn er zeker van, zolang je er vol voor gaat en je er plezier in hebt, je van je fouten kunt leren en alleenmaar beter in schrijven wordt.

Wij moeten helaas mededelen dat je de beoordelingsformulieren niet kunt aanvragen. Dit is zo, ivbm met de tijd. Wij willen de winnaars van de Writeovers zo snel mogelijk bekendmaken en zullen daarna kijken of wij de beoordelingsformulieren kunnen doorsturen naar degene die daar behoefte aan hebben.

Groetjes,
Het Writeovers team

Writeovers 2017Where stories live. Discover now