○ Sluitingstijd inschrijvingen + Opmerking

221 13 6
                                    

We krijgen van Schrijvers door heel Nederland allerlei inschrijvingen voor de Writeovers! Het is de eerste keer dat wij een wedstrijd organiseren hier op Wattpad en we hadden nooit verwacht dat het zo snel zou gaan

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

We krijgen van Schrijvers door heel Nederland allerlei inschrijvingen voor de Writeovers! Het is de eerste keer dat wij een wedstrijd organiseren hier op Wattpad en we hadden nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. Inmiddels hebben we al rond de 20 inschrijvingen uit verschillende Genres! We zijn super blij met al het enthousiastme dat wij hebben ontvangen. Helaas is het natuurlijk niet mogelijk je tot de eeuwigheid in te schrijven. Wij hebben besloten dat de inschrijvingen met ingang van het nieuwe jaar zullen sluiten, en wij dan zullen beginnen met beoordelen. Na 00:00 zal inschrijven voor de schrijfwedstrijd niet meer mogelijk zijn. Het is dus belangrijk dat ingeschreven kanidaten, mochten zij nog iets aan hun boek willen veranderen, dit ook voor die tijd doen. Natuurlijk is het niet verboden nog iets aan je boek te veranderen na de sluitingsdatum, maar wij zijn er dan niet zeker van of wij deze veranderingen nog zullen zien. Schrijvers die graag hun boek in willen schrijven, of er nóg één in willen schrijven (max. 2), hebben ook nog tot 31 december 00:00 de tijd.

De Writeovers zijn niet langer de Writeovers van 2016, maar worden nu de Writeovers 2017 genoemd. Onze excuus hiervoor. Wij dachten dat de wedstrijd nog in 2016 kon plaats vinden, maar wij hebben ons hierin vergist. De Writeovers kosten nu eenmaal veel tijd, en daarom leek het ons beter om de wedstrijd in 2017 van start te laten gaan. Wij zullen de cover van ons boek, en de sticker voor het winnende boek hierop aanpassen.

Omdat dit onze eerste keer is, zal niet alles op rollentjes lopen. Als er iets mis gaat, mogen jullie dit altijd bij ons melden zodat wij dit kunnen aanpassen. Wij willen jullie dan ook verzoeken om te kijken of jouw inschrijving ook daadwerkelijk op de deelnemers lijst staat. Het kan zijn dat wij jou inschrijving over het hoofd hebben gezien, en deze daarom nog niet hebben toegevoegd. Ook als er eventuele spellingsfouten staan in de titel of user, is het beter om dit meteen te melden.

Verder willen wij jullie nogmaals vragen om #Writeovers achter de titel van jullie boeken te zetten. Wij hebben namelijk opgemerkt, dat veel deelnemers dit zijn vergeten te doen. Het is voor ons overzichtelijker om te zien welke boeken deelnemen. Daarnaast kunnen de lezers van jullie boeken dan sneller uitkomen bij ons account en kunnen dan bijvoorbeeld gemakkelijker de link vinden om op jouw boek te stemmen in de People Choice Award. je mag er trots op zijn om mee te doen, dus waarom het niet delen? Het is ook voldoende om de #Writeovers2017 toe te voegen als tag, mocht je het niet mooi vinden staan achter je titel.

Hoe de wedstrijd verder zal verlopen, is ook voor ons ook nog niet helemaal duidelijk. Het hangt ervan af hoeveel inschrijvingen wij aan het einde van 2016 hebben ontvangen en hoeveel deelnemers dit zijn per Genre. Als wij ongeveer 5 deelnemers per genre hebben, zullen wij eerst een winnaar kiezen uit de genres, en deze winnaars vervolgens tegenover elkaar zetten in een grote finale waarin alle genres tegenover elkaar komen te staan. Als wij niet genoeg inschrijvingen ontvangen per genre, zal de wedstrijd op een andere manier verlopen. Hoe dit precies zal lopen zullen wij nog in een later hoofdstuk uitleggen. Voor nu staat er meer informatie in een van onze vorige hoofdstukken.

Mvg,
Het Writeovers team

Writeovers 2017حيث تعيش القصص. اكتشف الآن