14. Vraag 't Valentijn

195 27 25
                                    

Heb jij nou een brandende vraag, worstel je ergens mee of vraag je je af of die ene jongen je leuk vind? Stel je vragen aan Valentijn, de man van alle antwoorden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Heb jij nou een brandende vraag, worstel je ergens mee of vraag je je af of die ene jongen je leuk vind? Stel je vragen aan Valentijn, de man van alle antwoorden. Vragen insturen kan via privé berichten of via de anonieme vragenlijn die te vinden is op ons profiel.


Hey Valentijn!

Ik masturbeer graag, maar ik kom nooit klaar. Ik zou graag willen weten hoe je klaar kan komen. Heb je tips?

Liefs,

een anoniem meisje.


Hey!

Toen ik je vraag las moest ik een beetje lachen. Niet omdat ik preuts ben, maar omdat ik zelf een jongen ben. Ik heb hier dus totaal geen verstand van. Wel kan ik je een paar tips geven die voor iedereen gelden en die ik op het internet heb gevonden.

Als je wil klaarkomen moet je eerst 'geil' zijn, dit kan je worden door te fantaseren over iets dat jij opwindend vind, jezelf enige tijd betasten of porno kijken. Door het bekijken van anderen die seksuele handelingen uitvoeren krijg je meestal de drang om dit ook te doen. 

Als je dan daadwerkelijk wil klaarkomen, stimuleer je de clitoris. Dit doe je door er een tijdje overheen te gaan met je vinger in hetzelfde ritme. Als je na een tijdje een fijn gevoel krijgt, weetje dat het goed gaat. Als je nog even zo door gaat kom je klaar.

Toch moet je geduld hebben. Meisjes komen over het algemeen veel later klaar dan jongens. Het kan dus wel even duren voordat je er daadwerkelijk iets van voelt.

Hopelijk heb je aan deze tips iets gehad, ik heb er het beste van kunnen maken, haha.

Groetjes, 

Valentijn.


Hallo!

Ik ben er vrij zeker van dat ik een transjongen ben (een jongen in een meisjeslichaam) en wil dit niet geheimhouden voor mijn vrienden, maar ben bang dat ze het niet gaan begrijpen. Ook durf ik het niet echt tegen mijn vader te zeggen omdat hij elke keer als ik er iets van laat vallen doet alsof ik me gewoon aan het aanstellen ben. Ik ben net als biseksueel uit de kast gekomen en denk dus dat het misschien een beetje veel in één keer is. Zou ik nog wachten of niet?

Doei!


Hoi! 

Wat stoer dat je uit de kast bent gekomen! Als je ouders dit weten, zou het feit dat je je fijner voelt als meisje minder hard aankomen. Ik weet alleen niet wat je ouders van je coming-out vonden, dus ik kan hun volgende reactie ook niet inschatten. Toch weet ik zeker dat ze het oké zullen vinden. Het zijn toch je ouders en ze houden zielsveel van je. Aan het einde zullen ze je steunen in alles wat je doet. Als ze met je coming-out niet te veel problemen hadden zou ik niet te lang wachten met naar je ouders stappen. Ik wens je heel veel succes en vind het heel dapper dat je het durft te vertellen tegen hun!

Groetjes!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 02, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Summer vibes - Wattnews editie 7Where stories live. Discover now