12. Viral top 5

163 24 45
                                    

In Viral Top 5 bespreken we de meest bekeken video's van het web van de afgelopen maand

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

In Viral Top 5 bespreken we de meest bekeken video's van het web van de afgelopen maand. Wat viel ons op en wat willen we aan jullie laten zien?


5. Prachtige boodschap voor Abdelhak Nouri

Tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk viel de Ajax-middenvelder Abdelhak Nouri plots op de grond. Met een helikopter werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Enkele dagen later werd verteld dat Nouri ernstige en blijvende hersenschade is opgelopen. Een groot deel van zijn hersenen zou niet meer kunnen functioneren, met het gevolg dat hij nooit meer een stap op een voetbalveld zou zetten. Veel fans van Ajax, maar ook van andere clubs, leven mee met de familie en vrienden van de voetballer. Collin maakt een video over Nouri waarin hij zijn gevoelens uit, ook al is hij een Feyenoorder. Collin wordt zelf erg emotioneel en de kans is groot dat jij het na deze video ook niet droog houdt.

4. Donald Trump zingt

De youtuber Maestro Ziikos kan beroemdheden bekende liedjes laten zingen. Zo liet hij Barack Obama 'Shape of You' van Ed Sheeran en Bernie Sanders 'Stay' van Alessia Cara zingen. Deze keer laat hij Donald Trump het liedje 'Lean on' zingen, maar dan met een net iets andere tekst. Hij geeft hierin onder andere toe dat hij racistisch is en alleen kussen geeft met bubblegum!

3. Bijzonder optreden van Alessia Cara

Je kent het liedje 'Scars to your beautiful' van Alessia Cara vast wel. In het nummer zegt ze dat je mooi bent wie je bent en niet hoeft te veranderen voor anderen. Tijdens haar optreden bij de VMA's was deze boodschap duidelijk terug te zien. Terwijl ze het liedje zingt wordt haar jurk en pruik afgetrokken en veegt ze alle make-up van haar gezicht. Prachtig!

2. Tim Hofman breekt kaak

In de populaire youtube serie '#BOOS' probeert presentator Tim Hofman de problemen van scholieren en studenten op te lossen. Catelijne is 'boos' omdat haar huisbaas niets tegen de problemen in haar studentenwoning doet. Dus gaan ze, samen met de andere bewoners van het huis, verhaal halen bij de beheerder van de woning, Ton Hendriks. De aflevering escaleert erg snel, want voordat je het weet wordt Tim aan zijn jasje getrokken en ligt er een vuist op zijn kaak. Veel kijkplezier! ;)

1. Records voor Taylor Swift

Veel ophef deze week over de nieuwe single van Taylor Swift. Met 'Look what you made me do' geeft ze kritiek op rivalen als Kanye West en Katy Perry. Zelf zegt ze dat de oude versie van haarzelf niet meer bestaat, en dat ze nu harder en feller is dan ooit. Buiten alle kritiek vinden we het gewoon een erg leuk liedje met een geweldige videoclip.

Summer vibes - Wattnews editie 7Where stories live. Discover now