13. Netflix-advies

121 19 4
                                    

Hier zijn we weer. De allerleukste films en series die beschikbaar zijn op Netflix. Ga er goed voor zitten en maak je klaar voor een gigantische bingewatch-sessie!


RuPaul's Drag Race (serie, 2 seizoenen):

In deze gekke realityshow strijden 14 dragqueens, ook wel travestieten, om de titel 'America's Next Drag Superstar'. In verschillende opdrachten moeten ze bewijzen dat zij de kroon waard zijn. Acteren, stand-up comedy, dansen, ze moeten het allemaal kunnen. Ook showen ze elke afleveringen hun prachtige creaties op de catwalk. Wie er naar huis gaat wordt bepaald aan de hand van een playback-battle. 

Leuk voor: 

Voorstanders van de LGBTQ+ community, mensen die van luchtige series houden, mensen die van een beetje gekkigheid houden.


Modern family (serie, 7 seizoenen):

Modern Family is een leuke serie over 3 gezinnen die samen 1 familie vormen. In de familie gebeuren allerlei gekke dingen en het is dan ook superleuk om een kijkje te kunnen nemen in hen leven. Zo heb je het hilarisch stel Mitchell en Cameron, de altijd leuke Sofia Vergara die Gloria speelt, en het aandoenlijke zoontje Manny. 

Leuk voor:

Mensen die van comedy houden, mensen die van luchtige series houden, How-I-Met-Your-Mother-fans.

Er Ist Wieder Da (film):

Zeventig jaar na zijn dood staat Adolf Hitler op uit zijn graf. De Duitse samenleving is zo modern dat hij tijd nodig heeft om zich thuis te voelen. Zo ontdekt hij het internet en komt hij op landelijke televisie. Er zitten genoeg hilarische situaties en Adolf Hitler is een stuk leuker als dat hij in zijn tijd was. Je moet alleen geen problemen hebben met de Duitse taal.

Leuk voor:

Mensen die van comedy houden, mensen die geen problemen hebben met de Duitse taal, mensen die heel Netflix al afgestruind hebben.


Summer vibes - Wattnews editie 7Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu