always

40 6 0
                                    

Rösterna närmade sig och jag höll hårdare och hårdare om Niall. Bara dom inte ser oss. Man såg en kropp stanna. Han sa:

Dom måste hunnit ut.

Låt dig inte luras, vi kan ta dom vid slutet av grottan. sa en annan man.

Jag höll andan när dom gick förbi. Jag kände hur hjärtat slog hårt i bröstet. Dom fortsatte att krypa. Fast mannen sist i ledet stannade. Han kollade emot oss. Jag hoppas att mörkret lurar han. Han kollade länge på oss. Han kollade sen framåt och började krypa vidare. När dom hade gått ett tag hörde man rösterna inte längre. Jag kollade på Niall. Vi båda ledde. Vi klarade det.

Vi började krypa åt andra hållet. Vi kom ut i skogen. Jag kollade runt om mig. Jag var fortfarande rädd efter händelsen. Det är inte säkert nånstans. Jag kollade på Niall och ledde. Jag som trodde jag skulle leva ensam hela livet efter att förlora allt. Fast här står jag med min kärlek vid min sida.

Niall sa sen:

Det är inte dig dom jagar, det är mig, vi kanske ska ta olika vägar, jag rymmer och du går tillbaka till stan där du är säker.

Om du rymmer, rymmer jag med dig. Sa jag.

Det är för riskabelt. Sa han.

Jag vill inte lev utan dig. Sa jag.

Inte jag heller. Sa han.

Niall gick fram till mig och tog mig i hans famn. Han viskade:

Tillsammans?

För alltid. Sa jag.

Vi kollade på den mörka skogen. Niall tog min hand. Vi gick tillsammans in i den mörka skogen och det var då som jag visste att inget mer kommer gå fel. Detta är mitt liv nu och jag älskar det.

The End

------------------------------

Detta är slutet, Jag har haft så roligt att skriva denna berättelse och jag hoppas ni gillat att läsa den till slutet, Jag har avslutat mina två senste berättelser vilekt är denna och en kortare berättelse. Jag kommer börja skriva på en annan berättelse som heter The Dark Angel, kolla gärna in den. Jag tackar alla som läst för ni vet inte hur glad jag blir av att se hur många som läst min berättelse. :)

From the first day, you changed my lifeNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ