on bir : serendipity special

5.7K 490 86
                                    

👉

Yoongi. Min Yoongi. Min Suga.

1 haftadır kendisinden sonuna kadar uzak durduğum öpücük günlüğümün ana karakteri beyefendi.

Aynı okulda bulunsak da yüzüne dahi bakmadığım ; göz göze geldiğimizde kaçtığım kişi.

Onu seviyorum , hemde gerçekten çok seviyorum. Ama utanıyorum. Bu konuda gerçekten dizilerdeki şımarık ana karakter gibi hissetsem de ; öyleydi.

"Yah HyeRim !" Tanımadık bir ses bana seslendiğinde o yöne dönerek bakındım. Tanımadık ama şirin bir tipli karşılaştığımda vücudumun tamamını ona çevirdim.

"Ben Jimin." dediğinde başımı büktüm. "Yani ?"
"Hadi arkadaş olalım." Bu ani ama komik çıkışı elimi uzatarak kabul ettim.
"Beni biliyorsun." Elimi sıkarak kabul etti.

Yoongi:

Jimin , HyeRim'i buraya getirecekti ve bu sayede HyeRim benden daha fazla kaçamayacaktı. Sonuçta ona ne kadar yaklaştığımda o kadar benden kaçıyordu.

Bir anlık ne kadar saçmaladığımı fark ettim. Çocuk gibi sevdiğim kızın arkasından adam yolluyordum. Ve adam dediğimiz kişi Jimin'di. Neden kendim gidemiyordum ki? Ah, şu duygular!

Jimin , HyeRim'le el sıkıştığında ne devrelerimin attığını fark ettim. İçimden geleni yaparak saklandığım yerden çıkarak ilerledim. HyeRim oldukça mutlu gözüküyordu.

Jimin benden daha yakışıklı değil oysa ki.

Hızlıca Hye'min bileğini tuttum ve onun itirazlarına rağmen sürükleyerek konteynırın arkasına kadar sürükledim. Yaşananlardan pek memnun değildi , biliyordum ama onu en yakınımdan bile korumak istiyordum. O yalnızca benimle olmalıydı , onun gülüşünü ve mimiklerini ancak ben görmeli ve dokunuşlarını ancak ben hissetmeliydim. Bu bencilliği yapma hakkını hissediyordum üstümde.

"Yoongi bırak !" Onu sertçe konteynıra ittirdim. Sırtını çarptığında yüzündeki o acı ifadesi. Üzmüştü beni , kontrölümü kaybederek etrafa saldırıyor ve sinirimi sevdiğim kızdan çıkarıyordum.

"Anlamıyorsun." Ağzımdan kelimeler firar ediyordu , engel olmuyordum ve olmayacaktım. "Sadece , sadece..."
derin bir nefes aldım. "...bana aitmişsin gibi hissediyorum. Yanımda kalman gerekmiş gibi. Dünya bizim için dönüyormuş gibi hissediyorum. Seni beklerken bile özlüyorum seni. Yanından ayrılmak istemiyorum. Kollarımı sana dolamak istiyorum. Seninle kalmak istiyorum. Bunu ne zaman göreceksin , ne zaman benim dünyam olduğunu anlayacaksın ? Sadece , seni sevmeme izin ver." Böyle hissettiğimi ben bile bilmiyordum. Sadece söylemiştim. Anlaşılır ve netti.

Onu seviyordum.

Her saçma sapan lise aşkı gibi değildi. Hiç bitmeyecek sevgiydi. Kalıcı olan , gitse de izini bırakan o'ydu.

"Sadece bana güven."

Yüzümü yavaşça ona yaklaştırdım. "Sadece beni sev." Dudağımı onunkilere kapattım ve içime yayılan mutluluğa 'merhaba' dedim. O mutluluk hep benimle olsun.

sound || min yoongiWhere stories live. Discover now