#7 🌈

682 37 6
                                    

~Z pohledu Demi~
Slyšela jsem, jak šahá po klice tak jsem dělala že spím. Chtěla jsem ji pozlobit. Vešla. Zhasla velké světlo, pak lampičku na mém nočním stolku, a pak si lehla na druhou půlku mé velké postele. Dostala jsem nápad. Nohou jsem se odkryla a děj následoval přesně podle mých představ. Peřinu mi zpravovala, a když byla nakloněná nademnou chytla jsem ji za krk a přitáhla ji k sobě tam, že jsme se dotýkaly nosy. Lehla si na záda a já si lehla na ní s lokty zapřenými o postel těsně vedle její hlavy. "Políbíš mě konečně?" zeptala jsem se"A můžu říci ne?" zakroutila jsem hlavou"Tak v tom případě budu muset udělat co chcete slečno Lovato" zašeptala a oplatila mi cucflek"Hele?! Políbit mě nechceš ale budeš si mě značkovat?" zasmála se"Vždyť já pracuji pro vás, slečno, nedovolila bych si vás označit slečno Lovato, to bych si netroufla" byla jsem překvapena jak mi dokáže tak odolávat...před tím, než přišla Selena jí unikl sten a teď nic? To se mi zdálo zvláštní. Zkutálela jsem se z ní na svou půlku postele, lehla jsem si na záda a ruce složila do kříže na hruď "Demi, nechtěla jsem tě naštvat, promiň" řekla, otočila se na břicho a otočila se tak, že hlavu měla položenou u mého krku a bradou se lehce dotýkala mého ramena. Hlavu jsem otočila tak, abych jí viděla do obličeje. "Prosím, kolikrát budu muset škemrat aby jsi mě konečně..."nedořekla jsem a ona se nahla blíž ke mě a políbila mě. Sedly jsme si, ona do tureckého sedu já jí na klín. Odtáhly jsme se kvůly nedostatku kyslíku. Opřela jsem si čelo o její a dořekla mou načlou větu"...políbila". Sotva jsem to dořekla spojila naše rty znovu a znovu a znovu. Byla jsem tak unešená jejími polibky, že jsem si lehla, ona na mě, ale lokty byla zapřená jakobych byla ze skla a ona se bála na mě lehnou aby mě nezalehla. Rukama jsem jí jezdila po zádech. Když vzdechla smála jsem se jí, ale teď pro změnu vzdychy a steny vycházely z mých úst. Nechápala jsem, jak se mnou může něco takového udělat jen když se líbáme, jestli dojde k něčemu intiměšímu tak to abysme šly někam, kde je to zvukotěsný. Když opustila mé rty vydala se malými polibky přes mou tvář až na krk a klíční kost kde zanechala nejeden cucflek. Rozhodně jsem to tak nechtěla nechat. Prohodila jsem naše role, lehla si na ní a všechny do posledního cucfleku jsem jí vrátila.
~Z pohledu Terky~
Když mi oplatila cucfleky lehla si ke mě zády a gestem ruky naznačila abych ji chytla okolo pasu. Udělala jsem to a přitáhla jsem si ji blíž. Zavrněla, chytla mou pravačku, propletla si se mnou prsty a hlavu zabořila pod moji bradu. Dala jsem ji pusu do vlasů a usla.
*Ráno*
Probudila mě tlumená rána z kuchyně. Opatrně jsem pustila Demi z obětí, nechala ji ležet a koukla na hodiny. "Kdo může o půl šesté ráno dělat takový hluk v kuchyni?" zabrblala jsem si pro sebe 'Selena' blesklo mi hlavou a rozběhla jsem se po schodech dolů. "Sel ukaž, já to zametu, sedni si, pak ti udělám snídani" vzala jsem jí z rukou smetáček s lopatkou a zametla talířové střepy, a Selena zatím seděla u jídelního stolu a posrkávala kafe. "Sel jsi v pořádku? Přijdeš mi hrozně nervózní, mám něco udělat aby se to zlepšilo?" zeptala jsem se když jsem smažila první palačinku"Nevím co se se mnou děje, a stačí, že už mě vezeš na letiště, smažíš snídani a už jsi pro mě udělala dost" řekla, já vypla plotnu a položila před ní talíř s palačinkami a našla sklenku s marmeládou a podala jí ji. Namazala si palačinku a já si zašla pro klíčky od mého auta"Sel, mám skočit pro auto nebo se projdeme?" zeptala jsem se"No, klidně se můžeme projít" odpověděla, napila se kafe a když ho chtěla položit vyklouzl jí a já ho chytla"Sel, pojď ke mě" rozevřela jsem náruč a ona mě objala okolo pasu a já s námi začla kývat  ze strany na stanou, broukala jsem jí melodii nějaké anglické písničky a ona se postupně uvolňovala až se přestala klepat. "Teri, jak jsi to udělala, vždyť já už nejsem nervózní!" usmála jsem se a dala jí pusu do vlasů"To je tajemství, hlavně že ti to pomohlo" odběhla do pokoje a přišla s dvěmi kufry"To je všechno?" zeptala jsem se"Jo, nebudu tam dlouho"  řekla a obouvala se a já mezi tím běžela pro auto, a když jsem přijela zpět vycházela zrovna z domu a táhla kufry. Vystřelila jsem z auta, zavazadla jí dala do kufru a otevřela jsem jí dveře. "Díky, že mi tak pomáháš, a...nevadí to Demi...víš, to, že mě tak bráníš, zachraňuješ...staráš se o mě..." řekla a já nepřemýšlela nad odpovědí dlouho"Ne, ještě spí, a nevím, proč by jí to mělo vadit, a teď ššš, jdeme zpívat" řekla jsem, připojila k rádiu přes kabel můj mobil a nastavila náhodné přehrávání, a začal hrát Fetish"Nechceš tam pustit něco lepšího?" zeptala se, když písnička dohrávala"Dobře" řekla jsem, a s šibalským úsměvem zapla můj oblíbený playlist na kterém jsou jak Demiiny, tak Seleniny písničky, a jako první byl Nightingale. Už nic nenamítala tak jsem se plně opět začla věnovat řízení a zpívala taky, ale ne tak hlasitě jako Sel. U Same old love už jsme zpívaly stejně hlasitě, a jako poslední písnička se přehrála Close od Nicka Jonase. Vím, říkala jsem, že tak jsou Seleniné a Demiiné songy, ale tahle písnička je top, a ještě lepší byla když ji Nick zpíval s Demi. Dozpívaly jsme, já zastavila, a oběhla auto a otevřením jejích dveří jsem zároveň zmáčkla čudlík na otevření kufru. Jako první jsem šla já s kufry, a až za mnou šla Sel, která byla o půl hlavy nižší, takže se za mnou perfektně schovala. Kufry se naložily a Sel odešla do letadla, a já napsala Demi zprávu, že jsem se Sel na letišti, a že hned přijedu...

Over the rainbow: My Crazy Cute CrushKde žijí příběhy. Začni objevovat