♣SMHE- 25.BÖLÜM ♣

438 29 21
                                    

🌟Shawn Mendes'le Hayal Et - 25.Bölüm 🌟



Gülümseyerek içeriye giriyorsun. Burası senin için önemli bir yer. Sahibine selam veriyorsun. Artık birbirinizi tanıyorsunuz. Raflar arasında dolaşırken, yeni çıkanlar tarafına yönelmek istiyorsun. Ve yeni çıkanlar da ki son kitaba yönelirken birisi daha kitaba yöneliyor. Kehribar rengi gözleri ve uyumlu kahve saçlarıyla yakışıklı.


Nezaketten olsa gerek kitabı alıp sana veriyor. "Teşekkür Ederim, ama istersen hâlâ alabilirsin." diyorsun. "Sorun değil, sen al." diyor. Gülümseyerek karşılık veriyorsun ve kitabı alıyorsun.


"Kitap okumayı sever misin?" deyince, "Evet, kendimi karakterlerin yerine koymayı ve o an ne yaptılarsa ben ne yapabilirim diye düşünmeyi seviyorum." diyorsun. "Peki sen kitap okumayı seviyor musun?" diyorsun.

"Pek değil açıkçası, bazen moralim bozukken. Kafa dağıtmak için."

"Okumayı sıklaştır."

"Neden?"

"Ben kendimi satırlar arasında boğuyorum. Kötü birşey değil. Gerçekten kafa dağıtmak istiyorsan kendini satırlar arasında boğ. Daha iyi en azından."

"Deneyeceğim."

Kitabı da alarak kitapçıdan çıkıyorsun.

Gülümseyerek...



Ertesi gün nedenini bilmediğin bir şekilde kendini kitapçı da buluyorsun. Tuhaf bir şekilde onu görmek istiyorsun.  Kitapçı'ya girdiğin andan beri kalbin çarpıyordur.



Birkaç kitabın düşme sesini işittikten sonra kitapçının sahibine ben bakarım deyip yerlerine yerleştirmek için de dört beş kitabı alıyorsun. Ve ara rafların olduğu yere gidiyorsun. O anda birisi sana çarpıyor ve kitaplar yere düşüyor.

Ve, sende.

Dur ya, birisi daha var.




Şaşkınlıktan küçük dilini yutacak gibi oluyorsun. O burada, yanında. Sen onun üzerindesin ve bir süre bakışıyorsunuz. En sonunda kalkıyorsun. "İyi misin?" diyor o da kalkıp.



"İyiyim, sen?"

"Bende iyiyim."


Kitaplara bakıp gülüyorsun. Sonra o da gülüyor.



"Görüşmeyeli nasılsın peki?" diyorsun saçmaladığının farkında olarak.

"Aynıyım, sen?"

"Bende aynı."





Ve bu birkaç hafta devam ediyor. Ertesi gün onu görmek için kitapçıda bekliyorsun ama o senden önce orda bulunmuş oluyor. Ve yine o gün masada otururken aniden, "Buraya senin için geliyorum." diyorsun.


"Bende senin için geliyorum."


Shawn Mendes'i tanımadan sevmek....

Fazlasıyla güzeldi.




Instagram Hesabım; @shawninedasi

SHAWN MENDES'LE HAYAL ET Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu