#2-Kidnapped

116 4 0
                                    

Pornește media
*Lectura plăcută*

Am plecat spre barul unde se tinea petrecerea, de pe drum puteam sa aud muzica, iar o gramada de luminițe umpleau cerul. Totuși am o presimțire rea...

Rose's POV

Când am ajuns, la un pas de a intra în cadrul barului, am ezitat puțin. Când voi intra acolo, oficial voi avea 19 ani, oficial voi fi o studenta la medicina, va trebui sa plec, să las tot în spate pentru vitorul meu, prieteni, familie, amintiri...Dar ce ar fi viața dacă nu ai îmbătrâni?
-Rose? Haide! Mă îndeamnă Jess, privindu.ma cu tristețe, știe că nu o să o mai pot vedea, știe la ce mă gândesc, știe cât de mult o iubesc și cât de mult o să.i duc dorul. Fără intenție o lacrima mi se scurge pe obraz. I.am zâmbit înapoi, iar ea m.a îmbrățișat imediat.
-Nu mă fă să plang! O sa îmi stric machiajul! Spune și râde amar, trist...
-Ai dreptate, chiar o să avem o vara de neuitat! Haide! O trag de mână, iar când intrăm, toate privirile erau ațintite pe mine. Lumea a început sa tipe și să cânte 'La multi ani', prietenii mei m.au asaltat cu îmbrățișări și o mulțime de cadouri.
Restul serii l.am petrecut la maxim, am jucat 'Adevar sau shot' . Jess era puțin amețită, sincer nici eu nu sunt mai prejos, dar pot mergem și înțeleg dacă vorbești cu mine.
M.am așezat la bar, alături de o veche prietenă din generala, Maia.
-Si cum îți mai merge? Întreabă peste muzica asurzitoare.
-Foarte bine, apropo, trebuie să fac un anunț, așteaptă aici. I.am făcut semn spre pupitrul DJ-ului și am plecat înspre acolo.
I.am făcut semn să oprească muzica și mi.a înmânat un microfon.
-Hei lume, vreau întâi să vă mulțumesc că ați venit și aș vrea să fac un anunț. Am dat examen pentru admitere la facultatea de medicina, astăzi am aflat că am fost acceptată, așa că vreau sa am o nopate de neuitat! Spun fericită și ridic în aer un pahar plin cu alcoolul care urmeaza sa îmi străpungă sângele.
Multe țipete in jur, dar pe fundal o melodie care mereu mă motivează, așa că am tras.o pe Maia și Jess după mine, până pe ringul de dans. Ne mișcam toate haotic pe ritmul antrenant al melodiei Beliver. Am dat pe gât paharul cu acel lichid înțepător care m.a făcut să strâmb din nas, dar imediat si.a făcut efectul și am putut sa simt cum se răspândea în mine.

Harry's POV

Parchez in fata barului in care știu că se tine petrecerea. Muzica se auzea pe toată strada, laserele și felinarele erau singurele surse de lumina și totuși era destul de întuneric... perfect...
Intru in incinta barului, ca un om normal, nu vreau sa par suspect. Sunt îmbrăcat tot în negru, având o pereche de ochelari de soare, o șapcă încât să am ochii acoperiti și parul prins intr-un coc, la spate.
O căutam cu privirea, mă așez la bar, cu fața spre ring, când o observ dansând fara știre. E mai bine decât credeam, mă bucur intr-un fel că nu trebuie sa folosesc pliculețul pe ea. Tu nu ai milă! Exact...dar ea e diferita...E ca toate, revino-ti!
Mi.am scuturat capul sa.mi ies din gânduri și am înaintat spre ținta mea. Inca dansa, nu baga in seama oamenii care treceau pe lângă ea, exact asta am făcut și eu. Am trecut de câteva ori pe lângă ea, dar nu m.a observat. A treia oară, am trecut prin spatele ei și i.am cuprins încet șoldurile, lipindu.i spatele de pieptul meu. Nu s.a oprit din dansat, chiar ma folosea drept partener, am acceptat.o bucuros.
-Ce face o prințesa ca tine inocenta aici? Îi șoptesc in ureche.
-Hmm, își așteaptă prințul...Răspunde suav. E clar, prea multa distracție...
-Pot fi eu prințul tău? Șoptesc și îi musc lobul urechii.
-Mmm...chiar vreau... O întorc spre mine și îi prind coapsele, astfel încât să își încolăcească picioarele in jurul taliei mele. M.am rezumat doar sa îi sărut gâtul până am dus.o intr-una din camerele din spate. Am așezat.o in pat, pe spate, iar eu peste ea.
-Sper să mă poți ierta într-o zi...Am zis și am privit.o în ochi cu părere de rău. Se uită confuză la mine, dar nu a apucat sa reacționeze pentru că i.am astupat gura și nasul cu o batistă cu clorofolm. Am luat.o rapid stil mireasă și am ieșit pe ușă din spate a barului. Am așezat.o frumos pe bancheta din spate a mașinii mele și am pornit spre casa care de acum încolo va fi si a ei.

Kidnapped---{[(H.S)]}Where stories live. Discover now