Věřím mu!

354 40 0
                                    


Zavedl mě do nádherné koupelny. Byla vymalována rudě červenou s černými ornamenty. Uta mi přinesl oblečení po jeho sestřence které ku podivu bylo přesně v mém stylu. Ke klasickému tričku a kalhotám mi přinesl i doplňky. Hned první věc která mi padla do oka byl hřeben. Vzala jsem ho a šla k zrcadlu které bylo nad umyvadlem. "To snad ne.." řekla jsem si sama pro sebe při pohledu na to hnízdo kterému se ani zdaleka nedalo říkat vlasy. 

Dalo to spoustu práce ale když jsem byla s mými úpravami hotová nikdo by mě nepoznal. Na sobě už jsem měla i čisté věci. Cítila jsem se jako znovuzrozená ten nenahraditelný pocit čistoty mi chyběl. Koupelnu jsem opustila a šla se podívat do baru. Již svítalo a tak se dalo čekat že zákazníků přibude. Otevírala jsem dřevěné rozvrzané dveře které mě dělily od baru. Uta stál zády ke mě a leštil skleničky. V baru bylo narváno. Nikdo mi nebyl známí ale to se dalo čekat. "Uto mohla bych poprosit o něco k pití?" Lokty jsem se opřela o bar a poslouchala tvrdší hudbu která proudila barem. "Páni!!" zavolal Uta a při tom mi naléval drink. "Co je?" Uta jen mávnul rukou a podal mi skleničku vína. Neustále si mě prohlížel jako svatý obrázek. "Tak přece jen sis někoho našel Uto!" Nějaký podnapilí pán se dokulhal k baru. Zřejmě byly s Utou známí. "To není takový jak si myslíš.." Ten chlap se kterým mluvil vypadal tak na třicet let. 

V baru mi čas utíkal rychle. Nedalo se říct že jsem si tu zvykla být jako doma ale i tak jsem tu měla jistý pocit toho že se mi tu nic nestane. Bar už měl zavírací domu a společně s Utou jsem vyhazovala ven ghouly kteří už byly neschopní chůze. "To je bordel.." řekl Uta nevrlým hlasem. "Já to tu uklidím!" Chtěla jsem mu pomoct. On pomohl mě tak mu to přece jen oplatím. Nečekala jsem na odpověď. Z tmavého rohu baru jsem vytáhla čistící potřeby a s radostí se pustila do práce. Hlavou mi proudilo tolik myšlenek. "Kde je má matka? Co se tu noc stalo?"  Napadalo mě tolik scénářů ze kterých mi běhal mráz po zádech. 

"Hotovo!" zakřičela jsem slavnostně a při tom se opřela o smeták. Ohlédla jsem se na bar a tam uviděla spícího Utu. Hlavu měl podepřenou lokty a jeho černé vlasy mu skrývali pravé oko. Byl roztomilí. "Na co to myslím?!"  Myšlenky na něj mě zarazili. Raději jsem smeták vrátila na místo do temného kouta a šla Utu vzbudit. Lehce jsem do něj strčila ve snaze ho vzbudit. "Uto..Vzbuď se!" zašeptala jsem. Nic nepomáhalo. "Tenhle ghoul má opravdu tvrdý spánek."  Snažila jsem se najít co nejlepší způsob. Skončila jsem při nápadu že ho přikryju dekou a pod hlavu mu dám alespoň polštář. 

Mladý barman už měl vše potřebné k pohodlnému spánku. Já si řekla že ještě chvíli zůstanu vzhůru. Pohled na čistotu baru a na mého spícího zachránce mě uklidňoval. 

Byla jsem příliš unavená na to abych dokulhala k mému pokoji. Bylo rozhodnuto. Hlavu jsem si položila na své ruce a po krátké chvíli jsem i já usnula. 


The girl from Tokyo - [Tokyo Ghoul FF]Where stories live. Discover now