Belangrijke mededeling!

345 23 14
                                    

Ik weet dat het een soort van open einde is en dat het niet helemaal een happy end is, maar ik vond het een mooie manier om het verhaal zo te eindigen. Om verwarring te voorkomen: ik schrijf hier GEEN vervolg op! Sorry, maar het is zo. Het zou wel kunnen, ik bedoel: Allison is momenteel op dezelfde plek als Jennifer was in het begin en de organisatie bestaat nog steeds. Allison zou er achter aan kunnen ofzo. Of een nieuw meisje volgen die ook ontvoerd wordt. Maar ik heb geen inspiratie voor een vervolg en ik ben bang dat, wanneer ik wel een vervolg ga schrijven, de kwaliteit van het verhaal een heel stuk minder is.

Maar let op! Ik ga hier een challenge van maken! Dus, heb jij wel inspiratie voor een tweede deel en lijkt het jou leuk om het verder te schrijven? Doen! Laat het dan aan mij weten (zet het in de reactie bij dit hoofdstuk of stuur mij een bericht) en ik zal in het volgende hoofdstuk aan de lezers van dit verhaal laten weten en daarbij maak ik een leeslijst aan. Gebruik hierbij ook de sticker in de media! Ik heb de sticker ook hieronder geplaatst.

Je mag het noemen zoals je wilt (mag: Wanneer het masker breekt 2, mag ook anders) en het mag gaan over wat je maar wilt en hoe lang je het wilt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Je mag het noemen zoals je wilt (mag: Wanneer het masker breekt 2, mag ook anders) en het mag gaan over wat je maar wilt en hoe lang je het wilt. Het mag dus ook alleen een een kort verhaal! Het mag gaan over de ontvoering van Jennifer (als een soort prequel), over een ander meisje dat ontvoerd wordt, over Allison, over een van de andere meisjes (Maya, Quinta, Jamie) of over nog iets anders.

Alle boeken die meedoen maken kans op het Best Boek-Award! Hieronder zie je het sticker die de winnaar krijgt.

Hoe het te werk gaat: iedereen die meedoet moet voor 15 oktober minimaal 5 hoofdstukken (echte hoofdstukken: voorwoord en proloog tellen niet mee) online hebben gezet

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hoe het te werk gaat: iedereen die meedoet moet voor 15 oktober minimaal 5 hoofdstukken (echte hoofdstukken: voorwoord en proloog tellen niet mee) online hebben gezet. Ik lees al de verhalen en degene met het best boek krijgt de sticker toegestuurd! De winnaar maak ik ook in dit verhaal bekent!

De winnaar:
- Krijgt de sticker!
- Ga ik volgen.
- Benoem ik in al mijn boeken die ik nog ga schrijven.
- Schrijf ik een stukje over op mijn pagina.
- En krijgt natuurlijk eeuwige roem!

De winnaar wordt op 20 oktober bekend gemaakt!

Heel veel succes met schrijven!😘

Wanneer het masker breektWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu