Hoofdstuk 3

13 1 4
                                    

Ik schrik wakker van een beweging van hem, ik kijk naar de klok van mijn gsm en het is half 11, niet te vroeg niet te laat. Ik wil me zachtjes omkleden en hem laten liggen zodat ik hem niet wakker maakt. Maar mijn gedachten zijn fout, hij schiet wakker en roept mijn naam. "Mia, Mia waar ben je" ik ben hier vertel ik hem rustig en ga naar hem toe en vraag of er iets is. "Nee ik dacht dat je al weg was" zegt hij en zijn adem vertraagt. Hij lijkt wel bang te zijn maar ik durf het niet te vragen dus vraag ik maar of hij iets wilt drinken, hij knikt en zegt " zou je een glasje water willen nemen alsjeblieft." Tuurlijk zeg ik hem en zoek in de keuken naar een glas. Ik ga naast hem zitten en hij zet de tv aan, we kijken rustig wat tv en ik vraag of ik me mag douchen. Na dat ik me heb gedouchet fohn ik men haar en ga ik naar huis na dat ik hem heb bedankt.

Ik kom thuis en ontvang een smsje van hem. "Het was schattig toen je je hoofd op men schouder legde en je lief in slaap viel." Ik giegel en antwood.

"MIA" hoor ik mijn moeder roepen en ik loop bang de trap af. "WAAR BEN JE GEWEEST EN MET WIE?!" "bij een vriendin en hier een paar straten verder op" lieg ik. "Ik wil je vriendin wel eens zien" zegt ze boos en ik negin na te denken wat ik kan doen en voor ik nadenk antwoord ik "oke is goed." Fuck wat heb ik gedaan denk ik bij mezelf en zeg tegen mijn moeder dat ik mijn kamer ga opruimen, wanneer ik boven kom plof ik me neer op mijn bed en vraag ik me af wat ik moet doen, ik heb niet echt vrienden buiten Millie en Jayden. Ik moet meer vrienden maken denk ik bij mezelf maar hoe weet ik niet.

Ik ben al heel de namiddag aan het sturen met Jayden en het is een leuk gesprek. We praten over school en over nog vanalles. Gek genoeg gaat hij niet meer naar school en dat verbaast me. Hij werkt bij een autobedrijf om zo zijn appartement en rekeningen te betalen.

Na het avond eten stuur ik nog even met Jayden en lees mijn huiswerk over. Wanneer in klaar ben ga ik slapen.

Mijn wekker gaat af om 6u ik kijk even op mijn gsm en stap naar de douche. Ik was mijn haar en fohn het.  Trek mijn kleren aan en ik ga ontbijten. Na dat ik heb gegeten fiets ik naar Millie en haal haar op voor school. We komen de les binnen en iedereen kijkt naar me, ik vraag me af waarom?

"Waarom kijken ze?" vraag ik aan Millie
"Ik weet het niet messchien omdat je overeen komt met die Jayden van het feest, hij is nogal populair" zegt Millie
"Wat?" zeg ik en ik kijk verbaasd naar Millie. Ik wist niet dat hij zo populair was? hoe komt iedereen het te weten?

De lessen gaan snel voorbij en het aanstaren verminderd. Ik vraag me af of ik iets verkeerd deed ofniet? Het is toch niet zo erg om met hem om te gaan? Nou ik ken hem niet zo goed dus weet ik het nie.

Wanneer ik thuiskom ruik ik lasagne, mijn mama heeft het zelf gemaakt. Ze vraagt of ik de tafel wil zetten en ik knik. We eten en ik doe men huiswerk en neem snel een korte douche. Ik kijk wat tv en opeens rinkelt mijn gsm. Jayden, waarom the hell stuurt hij me nu? vraag ik me af. "KOM SNEL AJB" stuurt hij ik twijfel en vraag waarom. "Kom ajb je bent de enige die ik vertrouw." Ik sta op en trek men jogging aan fiets naar hem, wanneer ik aankom  hoor ik mensen schreeuwen en bel ik snel aan, hij komt aangelopen en doet de deur open. Zijn ogen staan rood en opgezwollen van te huilen, "wat is er gebeurt" vraag ik. "Mijn..mijn vader is hier..help me" zegt hij snikkend. Ik weet de verhalen niet tussen zijn vader en hem maar ik weet wel dat het niet goed gaat. "Wat is er dan gebeurt" vraag ik nogmaals. "Hij kwam hier zo maar binnengestormt en begon met vanalles te gooien en ik weet niet wat ik heb gedaan" snikt hij. Ik vind het zo erg voor hem en weet niet wat te zeggen dus besluit ik hem maar een knuffel te geven om de pijn te verzachten.. of toch allesinds te proberen. Na een tijdje wandelen gaan we terug naar zijn appartement en is zijn vader er niet meer, glazen op de grond kapot gegooid, de tafel is omver gegooit en hij weet niet wat hij nog kan doen.

LAAT IN DE REACTIES WETEN WAT JE ER VAN VIND ALSJEBLIEFT ZODAT IK WEET OF IK NOG VERDER MOET GAAN
XXX BILLIEXBIEBER

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Aug 23, 2017 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

Before anyone elseDove le storie prendono vita. Scoprilo ora