Hoofstuk 2

23 1 0
                                    

*Gsm rinkelt hard*
Ik word wakker van het geluid van mijn gsm, ik herken het direct! Het is het nummer van Jayden en ik glimlach.
"hey heb je lekker geslapen" stuur hij ik beantwoord het en vraag hetzelfde aan hem.
Hij vraagt of ik naar het feest ga van volgend weekend, blijkbaar is er elk weekend wel iets te doen hier zonder dat ik er eigenlijk iets van wist. Zonder na te denken antwoord ik meteen ja. Na gisteren weet ik niet of ik nog mag gaan aangezien men mama mij heeft komen halen en Millie me alleen liet. Ik ga toch, ik ben oud genoeg om voor me zelf te zorgen. Ik vraag hem het adres en hij stuurt het door. Het is op dezelfde plaats als vorige keer. De week ging snel voorbij omdak ik alleen maar aan Jayden dacht.. dat ik hem opnieuw zou zien, het was zo een fijne avond.

Wanneer het vrijdag is wil ik naar een winkelcentrum om iets leuk te vinden. Ik koop een broekpak, het is een losse zwarte broek met een top. Na dat ik het gekocht heb fiets ik naar huis en ga ik eten. Ik doe nog wat huiswerk zodat ik me niet moet haasten op zondagnacht. Nadat ik klaar ben sms ik nog even met Jayden en val voor ik jet weet in slaap.

*Gsm rinkelt*
ik schiet wakker en zie dat ik een berichtje heb van Jayden. Er komt een lach tevoorschijn op mijn gezicht. "Kunnen we rond 9u aan de ingang van zijn huis afspreken zodat we elkaar niet hoeven te zoeken" ik lach en stuur hem dat het oke is.

Ik rol weer vermoeid uit mijn bed en trek mijn jogging aan.. het duurt nog wel even voor jet feest begint. ik ontbijt en kijk rustig wat tv.. fuck ik herriner me net dat ik nog niks heb gezegt over het feest. "Mam kan ik slapen bij een vriendin we doen een project voor school" lieg ik, anders zou jet toch niet mogen. Mam knikt en vraagt wat ik voor de rest van de dag nog ga doen. Ik stuur snel Jayden een bericht om te vragen of ik wat vroeger kan komen en hoe ik thuis ga geraken. Het duurt even oor hij antwoord dus besluit ik om een warm bad te nemen.

*gsm rinkelt*
Je kan gerust wat vroeger naar men appartement komen en je hier klaarmaken, je mag hier overnachten of ik kan je naar huis voeren' er verschijnt weer een glimlach op mijn gezicht. Ik typ snel en antwoord dat ik zijn adres niet weet en of het wel zeker is dat ik mag blijven slapen. Ik wist niet eens dat hij alleen woonden? hoe oud is? vraag ik me af. Vanavond ga ik zorgen dat we een diep gesprek hebben en dat het mijn vragen beantwoord.
Hijstuurt het adres door en ik ga uit het bad en doe wat kleren aan. Ik neem mijn spullen klaar voor vanavond, ik neem mijn fiets en vertrek. Gelukkig weet ik de straat zijn.

Wanneer ik na een kwartiertje goed doorfiets en het vind ben ik blij. ik dirf bijna niet aan te bellen, ik ben zenuwachtig. Ik druk op de bel en hij doet open en ontvangt me vriendelijk en zegt dat ik binnen mag komen.

"Het is hier mooi" zeg ik en ik kijk naar de kast vol videogames. "Speel je ook videogames" vraag ik.

Hij knikt en ik lach. "Hoe oud ben je eigenlijk? aangezien je al alleen woont" Hij kijkt op en zegt dat hij bijna 20 is, "en ik woon alleen met een reden" voegt hij er later aan toe.

Na dat ik me klaargemaakt hebt bekijkt hij mij van top tot teen. Ik bloos en begin te giegelen. Hij lacht. "Wil je vertrekken" vraagt hij me en ik knik

We stappen naar een zwarte bmw en ik vraag me af of het die van hem is. "Dat is mijn auto" en hij klikt op de knop om te open van zijn deur op de sleutel. Beantwoord hij mijn gedachten.

Na een 10tal minuutjes rijden komen we aan, we gaan samen naar binnen en gaan op een bankje zitten.. We praten wat en hij vraagt of me of ik een drankje wil.. Ik bloos.. hij vraagt wat er is en ik antwoord " ik heb nog niet echt alcohol gedronken" hij geeft me een kleine glimlach en besteld 2 drankjes. "Hier het is best lekker" zegt hij. Ik proef en het smaakt wat zoet met een bittere nasmaak maar ik vind het lekker.

We praten nog en besluiten omdan naar zijn appartement te gaan om een film te kijken. We zoeken een leuke film en het is een horror. Niet een van mijn favoriete gernes maar ja. Ik schrik me dood en kruip onder het deken. Ik kijk weg en hij komt dichter bij me zitten. Ik voel mijn lichaam opwarmen. Ik ken hem nog niet zo goed. Het voelt raar maar gerust stellend. Ik val in slaap en hij na het eind van de film toe ook.

Before anyone elseTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon