36

340 40 9
                                    

Her şey eskisi gibiydi.

Neredeyse.

Shawn, Eleanor'u eskisi gibi seviyordu. Eleanor, Shawn'ı eskisi gibi seviyordu. Eskisi gibi birlikte film izliyorlardı. Eskisi gibi birlikte takılıyorlardı. Eskisi gibi arkadaşlarını çağırarak patlayana kadar gülüyorlardı. Shawn eskisi gibi Eleanor'a Sweater Weather söylüyordu. Eleanor eskisi gibi Shawn'a büyülenmişçesine bakıyordu.

Ama Shawn eskisi gibi Eleanor'a gitar çalamıyordu. Eskisi gibi ona sürprizler hazırlayamıyordu. Eskisi gibi eğitimine okulda devam edemiyordu. Eskisi kadar canlı bir kahkahası yoktu.

Ama bu o kadar da büyük bir sorun değildi. Shawn hala Eleanor'un yanındaydı, Eleanor hala Shawn'ın yanındaydı. Arkadaşları hala onu ziyarete geliyordu. Kardeşi hala ona berbat şakalar yapıyordu. Önemli olan bunlardı.

Ama yine de bir şeylerin eksikliği hissediliyordu. En ufak bir şeyde evde büyük bir sessizlik ve gerginlik oluşuyordu. Shawn ailesinin ve diğerlerinin ona bu kadar hassas davranmasından ve ona acımasından hoşlanmıyordu. Ama ne yazık ki buna ihtiyacı vardı.

Bazı şeyler hala yerli yerindeydi.

Bazı şeylerin eksikliği ise gün gibi ortadaydı.

Shawn bu şekilde devam etmeye çalışıyordu fakat bazen sadece düşünüyordu. Eğer Eleanor'a ilk mesajı atmasaydı hala bu halde mi olurdu? Eğer Eleanor ile kavga etmeselerdi hala bu halde mi olurdu? Eğer Eleanor'a hediye almak yerine sadece evine gidip özür dilese hala bu halde mi olurdu? Eğer o kazada ölseydi, her şey daha mı iyi olurdu?

SWEATER WEATHERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin