1

29 2 0
                                    

Ik ben Yara Moon, 19 jaar oud en hoor bij de magcon familie. Die gare gastjes zijn mijn beste vrienden en Mahogany is mah bestieeee. En It's magcon time. We gaan weer Op tour. I'M EXCITED.

"YAAR KOM UIT JE BED WE GAAN OP TOUR" roept Mahogany in mijn oor van naast het bed. Ik mompel wat en wil me weer omdraaien. Maar dan besef ik wat ze zei. WE GAAN OP TOUR! Ik spring gelijk mijn bed uit en loop naar mijn kast voor een outfit. "Zayum" hoor ik Mahogany mompelen. Ik grinnik wat. Ik trek mijn kleding aan, poets mijn tanden, doe eyeliner en mascara op en werk mijn wenkbrauwen bij, terwijl Mahogany beneden zit te wachten. "KOM DE BOYS WACHTEN" roept ze. "COMINNNNN"
We wonen trouwens met heel magcon in een huis dus we hebben het altijd gezellig, mijn kamer, die ik nu voor 2 maand moet verlaten snif, ziet er zo uit:

 "COMINNNNN"We wonen trouwens met heel magcon in een huis dus we hebben het altijd gezellig, mijn kamer, die ik nu voor 2 maand moet verlaten snif, ziet er zo uit:

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Als laatst pak ik mijn schoenen, grijze huaraches.

Nash was zo lief im mijn koffer al naar beneden te brengen dus dat is heel fijn. Nu alleen mijn handbagage niet vergeten. Ik pak mijn vans rugzak, trek mijn telefoon nog snel van de lader en ren de trap af. "Aaaah daar is ons prinsesje" zegt Matthew. "Shut up Matt"

Hij kijkt me quasi-beledigd aan en legt zijn hand op zijn hart voor een dramatisch effect, en ik lig natuurlijk weer in een deuk. Want ja, ik lig altijd in een deuk om niks.

"JONGENS KOM IN DE BUS WE MOETEN WEG" roept Bart, de tourmanager.
We strompelen allemaal naar de bus toe en iedereen dipst zo snel als hij kan een slaapplek. Ik heb een plek kunnen fixen waar ik makkelijk naar de wc kan, want ik moet vaaaak naar de wc + ik heb mijn geweldige maandelijkse probleempje.
We hebben alleen een tour door Amerika deze keer, en niet Europa, vandaar dat we alleen met de bus gaan en niet met het vliegtuig.

We zijn nu een tijdje aan het rijden en we komen pas midden in de nacht aan in het hotel, dan zijn we morgen vrij en dan is de dag daarna de eerste show. Dit worden laaaaange 2 maanden.

Ik heb het koud in mijn sportlegging en croptop dus ik doe een hoodie aan. Ik pak de eerste de best en zie dat het van Nash is:

Ik heb letterlijk van alle jongen een merch hoodie, ze zitten gewoon zoooo lekker

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ik heb letterlijk van alle jongen een merch hoodie, ze zitten gewoon zoooo lekker.

Iedereen zit in de woonkamer maar ik lig Op mijn bed, ik heb buikkramp ughh. Hoop dat ik dat niet op het podium heb.

Ik heb honger.

"GUYSSSSSS WILT IEMAND THEE NAAR ME BRENGEN MET ETEN PLEASEEE DAN HOUD IK HEEL ERG VAN JULLIE" roep ik naar ze toe.

"JE HOUD ZOWIESO WEL VAN ONS" roept Shawn. "TRUE" roep ik terug

Dan komt Nash aan lopen en geeft me een theezakje. Ik kijk hem aan met een 'you serious' blik. "Wat? Je wou toch thee" zegt hij verontwaardig. Ohnee ik moet weer lachen. Ja hoor ik moet lachen en Damn dat doet pijn aan mijn buik. "Ik bedoel thee als in drinken" zeg ik nog half lachend. Nash kijkt me grijnsend aan en loopt dan weg. "Leuke hoodie heb je aan tho!" Roept ie me nog na en ik moet weer lachen.

Na 5 minuten komt er weer iemand aanlopen. En die persoon komt niet alleen aanlopen, nee die persoon heeft eten! Het is Mattttt. "OMG Matt je bent mijn held" zeg ik enthousiast. Hij geeft een dienblad aan en komt naast me zitten. "Ik heb zo het gevoel dat je je maandelijkse probleempje hebt, dus alsjeblieft, eten voor mijn kleine yaartje" zegt hij. "Heel erg bedankt, maar he! Ik ben maar 15 cm kleiner en maar 1 jaar jonger! Je kan me geen kleintje noemen" roep ik. "Ik kan je zeker wel kleintje noemen" zegt hij lachend. Ik trek een boos gezicht en sla mijn armen over elkaar. "Kleuter" grinnikt Matt, en ik grinnik mee.

Matt gaat op mijn bed liggen. "HE mijn bed!" Roep ik. "Ik heb eten voor je gehaaald" zegt hij. Ik zucht. "Schuif op" zeg ik dan. Hij schuift op en ik ga naast hem liggen op mijn buik. Eindelijk kan ik beginnen met eten en drinken. Ik zucht genietend.

Wellll dat was het eerste hoofdstukje dan, ik hoop dat jullie het al leuk vonden xx pls vote en comment

Ik heb honger

Ciao

It's magcon time [Dutch old magcon fanfic]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα