final

5.8K 369 122
                                    

Final bölümü, ciddi ciddi finali yazıyoruz. Yorumları beklerim :')

NOT: Özelbölümgelebilirbuyüzdenkütüphanedensilmeyinizöpücükler


Eh, tabii ki. 

Okul hayatımın düzenli olacağını hiç düşünmemiştim zaten. Ki bunu düşünmek tamamiyle aptallık olurdu. Ki bu zamana kadar bunun aynısını yaşadığımı söyleyebilirdim. 

Hei' nin yanında asalak gibi geçirdiğim aylar bana rezilmişim gibi hissettiriyordu. Hep istediği şeyi alan arkadaş o olurdu, bilirsiniz. Benim hoşlandığım çocukla, ona ilan-ı aşk ettikten bir gün sonra yatan kızdan bahsediyoruz.

Arkamdan çevirdiği dolapların haddi hesabı yoktu ve ben aptal gibi bundan habersiz bir şekilde yaşamımı sürdürüyordum. 

Okulun koridorunda öylece dolaşırken yanından geçtiğim insanların bana attığı bakışların büyük bir yüzdesi nefret içeriyordu ve bilirsiniz, ben onların gözünde sürtük damgası yiyordum. 

Hei' nin yaydığı yalan dedikodu benim bu raddeye gelmeme sebep olmuştu ve bunun yalan olduğunu söylesem dahi bir şey fark etmeyecekti. 

'' Hey, Choon-Hee! '' diye seslenmişti, koridorun köşesinde duran Yugyeom. '' Çocuğunun ismini ne koyacaksın? '' 

'' Ben hamile falan değilim, sizi aptallar. '' diye bağırırken tüm koridorun sesimi duyduğunu biliyordum, tabii herkesin kulağı bendeydi. 

'' Bence Hei' nin ismini koy. Sonuçta sevgili olmanızda onun büyük bir payı var. '' diye konuşan Lisa' ya tüm koridor gülerek karşılık vermişti. Ah, tamam. 

İşte şimdi kendimi rezil hissediyordum. 

Gözlerim otomatik olarak sağa kaydığında hei ile göz göze geldik ve evet, bana bakışları alay doluydu. 

Bu hikayede hain olan taraf kesinlikle oydu, zaten ben de kendi içimde bu olayın farkındaydım fakat beni üzen asıl şey insanların bunu anlamıyor oluşuydu. 

Ben kendi içimde suçsuz olduğumu ilan etmişken,  insanların aptal beyinleriyle asıl kötü tarafın hei olduğunu kabul etmeyişi canımı yakıyordu.

'' Bu hikayede suçlu taraf ben değilim, sizi aptallar. '' diye bağırdım, koridordaki kalabalığa.  '' Ben taehyung' a defalarca karşı koymayı denerken, hei benim arkamdan gizlice platonik sevdiğim insanlarla sevişmekle meşguldü. Kimin sürtük olduğunu tartışmamız çok saçma. '' 

Heinin bakışları git gide sertleştiğinde, ellerini yumruk yaptığını gördüm ve açıkçası ne tepki vereceği zerre umurumda değildi. Bugün bütün hislerimi dökmek istiyordum. Ne varsa, ne yoksa.

'' Taehyung evime taşındığında heinn sevgilisi olduğundan haberim bile yoktu. Okulda öğrendim. Uzun süre ona karşı koymaya çalıştım. '' dedim, koridordaki kalabalığa. Hepsi beni dinliyordu. 

'' Gerçekten bunu denedim, benim için ne kadar zor olursa olsun bunu yaptım. Ta ki, hei' nin yaptıklarını öğrenene kadar. '' 

Bu defa gözlerimi heinin olduğu yöne bakarak gözlerimi gözlerine diktim. Onun da canının yanması gerekiyordu, aynı benim canımın yandığı gibi.

'' Ben Marktan hoşlanıyordum. Ona açıldığım günden bir gün sonra Hei' nin onunla seviştiğini öğrendim. Aslında her ne kadar sürtüşmelerimiz olsa da ona gerçekten güveniyordum. ' dedim, tam gözlerinin içine bakarken. '' Beni arkasından vurmakla suçladı fakat o bunu hiç pişman olmadan, uzun zaman önce yaptı. Ardından Shin Woo ile sevişmeye başladı gizli gizli. Üstelik ne biliyor musunuz? '' diye konuşurken sinirden gülmeden edememiştim. '' O an Taehyung ile de sevgiliydi. Onu da aldattı, aynı beni aldattığı gibi. Beni yatağa atması için Shin Woo yu üzerime saldı. Aynı bu niyetle yaptı. '' 

treasure | taehyungWhere stories live. Discover now