sechzehn

4.5K 426 121
                                    

Yorum istiyorum oy istiyorum dldbskddjdj Göreviniz sadece bunlar ♡
Bu arada medyadaki şarkı çok hoş. Herkese iyi okumalar ve umarım beğenirsiniz. ~

Dudakları dudaklarımın üzerinde gezinmeye devam ederken, aklım ve kalbimin tam anlamıyla bir savaşa giriştiğinden emindim. 

Ama bununla başa çıkacak mecalim bile yoktu. Kendimde o gücü bulamadığımı biliyordum ve bu berbat bir histi. Ona karşı koyamamak, kötü hissettiriyordu.

Kollarını bana dolayıp vücudumu kendisine doğru çekerken, ona engel olmadım. Olmaya çalışsam bile bunu başaramayacağımı biliyordum. 

Beni öpmeye devam ederken oturduğumuz yere iyice yerleşmemizi sağlamış, ve bana iyice yaklaşmıştı. Ona engel olmaya çalışarak, dudaklarımızı birbirine ayırdım, ve derin bir nefes aldım.

'' Yapma. '' diye konuştum nefes nefese. Gözlerim onun gözlerine bakamıyordu, çünkü baktığım an içinde olduğum durumda daha da bocalayacaktım. 

'' Neyi yapmayayım? '' diye konuştuğunda, ona ne tepki vereceğimi bilemedim. Sorunun cevabını biliyordu. Bunu sorması mantıklı bir düşünce değildi. 

'' Bu sorunun cevabını biliyorsun. '' dedim, dudaklarında takılı kalan gözlerimi, gözlerine çekerken. Öyle güzel bakıyordu ki, yanlış bir şey yapmamak için kendimi zor tutuyordum. 

'' Hayır, bilmiyorum. '' dedi. '' Senden duymak istiyorum. '' 

'' Beni böyle kendine çekmemelisin. '' dedim, sesimin titrediğini biliyordum ama buna engel olmak için bir çaba göstermedim. '' Daha da kötü hissediyorum. Teslim oluyormuş gibi. '' 

Bir eliyle saçlarımı okşarken şevkat dolu gözleri gözlerimden ayrılmadı. '' Teslim ol zaten. Benim ol. Bir başkasının değil. '' 

Nereye koyacağımı bilemediğim ellerimi dizlerime koyarken, onu dinlemeye devam ettim. 

'' Bunu yapamayacağımı biliyorsun, Taehyung. '' dedim, sonrasında cümlelerime devam etmek istemiyordum fakat sanki o gözleriyle devam etmemi söylüyordu.

'' Sen yakın arkadaşımla sevgilisin, ve bu beni bir sürtük yapıyor. '' ağzımdan çıkan kelimenin şaşkınlığını yaşarken, o alayla sırıtmaya başladı. '' Bunu hei' ye yapamam. '' 

'' Ondan ayrılacağım, Choon-Hee. '' dedi, net bir tavırla. '' Bunu zaten düşünüyordum, ve böylece sorun çözülecek. '' 

'' Hayır, çözülmeyecek, Taehyung. Senin ondan ayrılman beni farklı bir kalıba sokmaz. Ben yine hain olarak kalacağım. '' dedim. '' Hei bunu öğrendiğinde onunla nasıl konuşmamı bekliyorsun? '' 

'' Ondan ayrılmamın tek sebebi sen değilsin. Zaten mutlu değilim. Bana karşı gerçekten bir şeyler hissettiğini düşünmüyorum, Choon-Hee. Buna emin olabilirsin. '' 

Derin bir nefes aldıktan sonra ondan gözlerimi kaçırmaya çalıştım. Fakat inatla buna izin vermiyor gibiydi. Gözlerimin onda takılı kalmasını sağladığında, baş parmağının alt dudağımda gezindiğini hissettim. 

Tüm hücrelerim yanıyor gibiydi. 

Göz kapaklarım benden izinsiz kapanırken, onun sesini kulağımda hissettim.

'' Ben, sana doğru çekiliyorum. '' diye fısıldıyordu. '' Bunu her geçen gün daha net fark ediyorum. Hei' yi istemiyorum ve sen beni istesen de, istemesen de ondan ayrılacağım. '' 

Onu istediğimi biliyordu. Fakat bunu yapamayacağımın da farkındaydı.

'' Seni istediğimi biliyorsun, Taehyung. '' 

treasure | taehyungWhere stories live. Discover now