Dívčí román

4 2 2
                                    

Z pohledu Kate

Už je to tři dny co dorazili Elena s Aaronem. S Elenou jsme se fakt sranda, mám ji moc ráda i přes to, že je to jen pár dnů co se známe a Aaron? Je fakt totálně super,ale ne jako Ashton pochopitelně. Je fakt milej několikrát nám nabídl, že nám s čímkoli rád pomůže. Ptala jsem se Eleny jestli ho má převychovanèho nebo co a víte co mi na to řekla? Že je takový co ho zná a že si ho všimla díky tomu. Kluci se začínají nudit tak vymýšlí blbosti. Jacob vymyslel pětiboj. Každý den jedna disciplína a kdo vyhraje může dát ostatním nějaký úkol. Už mají za sebou kliky na čas, palcovou bitvu a dnes je čeká páka. Obě disciplíny zatím vyhrál Aaron. Je fakt silnější než bys do něj řekl. Myslím si, že vyhraje i páku. Elena je s ním šťastná a veselá. Já teď trávím víc času s Ashem. Miluju ho, obvykle trávime den spolu. Z mého přemýšlení mě vytrhne Jacob, který si z kusu novin udělal trubku a zednickou čepici.
"Prrrrr-puuuu-ptuuuuu!" ozve se z "trubky a ztěží dokážu potlačovat smích, to se nedá říct o Eleně a Susan.
"Milé dámy, rád bych vám představil naše dokonalé atlety!" hned co to dořekl se do místnosti přihnali  kluci při pohledu na ně jsem se nepatrně pousmála, všichni kluci měli jen kraťasy. Nevědomky jsem si zkousla ret při pohledu na vyrýsovanè hruďe kluků.
Kluci si střihli kámen, nůžky, papír kdo začíná. Vyhrál Thomy a Nathan, potom se každý posadili na židli naproti sobě a chytli se za ruce.
"Teď!" řekl Aaron.
Trvalo to dlouho, ale nakonec prohrál Thomy, ten to, ale bral sportovně a sedl si vedle Susan, jejíž tváře nabraly načervenalý odstín. Zase si dali kámen nůžky papír a tentokrát vyhrál Aaron a druhý byl opět Nathan. Tento duel trval jen chvíli a jako vítěz z něho vyšel Aaron. Nathan si šel sednout do křesla. Do dalšího kola nastoupil Cory a Jacob. Než to Jacob vzdal s tím, že ho to už nebaví, uplynulo asi deset minut. Jacob si tedy sedl vedle Nathana. Konečně nastoupil Ash a šel proti Corymu. Ash se Corymu celou dobu díval do očí a snažil se ho vyprovokovat. Nakonec se Cory zasmál a v tu chvíli Ash přirazil jeho ruku ke stolu. Cory si trochu naštvaně sedl vedle Susan z druhé strany, ale po chvíli se začal usmívat. Takže ve finále je Aaron proti Ashovi. Super, to bude ještě zajímavé. Boj trval dlouho prvních pět minut to vypadalo že se kluci ani nesnaží, dokonce spolu mluvili a snažili se jeden druhého vyprovokovat.Po asi desáté minutě, se začali navzájem si dívat do očí a ani jeden nemrknul, ani neuhnul pohledem. Aaron začínal vyhrávat, ale já jsem věděla, že to Ash jen hraje. Aaron přestal dávat do pohybu sílu a tehdy zaútočil Ash byl to hodně silný úder s hlasitým "PRÁSK" dopadla Aaron a ruka na dřevo. Aaron se nechápavě podíval na Ashe, ale vzápětí se usmál a stiskl mu ruku. Potom si šel pro pusu k Eleně. Ke mně šel Ash já se usmála a dala mu velkou pusu při níž sem mu zajela rukou do vlasů a on se usmál do polibku.Byli ne jsme tak ještě dlouho ale vyrušilo nás Coryho hlasitè odkašlání. Odtáhli jsme se s výrazem měsíček na hnoji a culili se ještě asi minutu. Asi hodinu jsme si všichni povídali a pak ke mně přišel Ash.
"Buď v osm na střeše." zašeptal a někam odešel. Pak jsme s holkama rozhodly, že si zahrajeme flašku. Začla točit Elena a flaška ukazovala na Thomyho.
"Tak jo Thomy, pravda, nebo úkol?"
"Pravda."
"Hmmmm, byl si někdy vedle z nějaké učitelky?" zeptala se a tvářila se jako neviňátko.
"Já, hmmm..." začervenal se Thomy a nám bylo jasné, že jo, to už si ale sundal triko a roztočil flašku, která se zastavila u Aarona.
"Pravda nebo úkol?"
"Úkol."
" Tak Aarone  ty teď půjdeš a budeš provokovat Elenu dokud se nezačne červenat." řekl Thomy. Aaron se zvedl, přišel k Eleně a něco jí zašeptal, jen co to dořekl, se její tváře zbarvily do červena. Teď točil Aaron a flaška ukázala ne mě.
"Pravda nebo úkol?" zeptal se Aaron.
"Úkol." oznámila jsem.
"Tvůj úkol je říct nám co ti řekl Ash."
"Řekl mi že mám být v osm na střeše." oznámila jsem.
Pak jsme až do půl osmé hráli flašku. Když jsme hru ukončili, vzaly mě holky do pokoje a řekla mi že to Ashovi pomohla nachystat.
"Já ti tak závidím." povzdechla si Susan.
"Jo, bude to jako v dívčím románu." usmála se Elena.
"Jo, to určitě bude." usmála jsem se a zasnila se. Vzápětí na mě, ale něco přistálo. Bylo to moje oblíbené šaty.

  "Není to moc?" zeptala jsem se pochybovačně Eleny

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  "Není to moc?" zeptala jsem se pochybovačně Eleny.
"Ne a pohni ještě tě musíme učesat! odsekla Susan. Holky mi udělaly krásný rybi cop.

 Holky mi udělaly krásný rybi cop

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Podivala jsem se do zrcadla. Byla jsem krásná.
"Díky holky!" zajásala jsem a objala je.
"Nemáš zač." řekla Elena.
"A upaluj!" řekla Susan o popoháněla mě ke dveřím. Když jsem procházela kolem obýváku kde byli kluci uslyšela jsem zahvízdání. Protočila jsem nad tím oči. Došla jsem na střechu a nestačila se divit. Přede mnou stál Ash a culil se na mě. Za ním byla deka vedle které byly čajové svíčky a na dece ležel talíř...
S mým oblíbeným tvarohovým dortem! Byla jsem šťastná.
"Moc ti to sluší." složil mi Ash poklonu. Ashe sem si také prohlédla měl na sobě košili a vestičku a vypadal dokonale.
"Díky." řekla jsem a popošla k němu.  On mne usadil na deku a ukrojil mi dort. Byl výborný! Ash mě celou dobu pozoroval. Dojedla jsem a skočila mu kolem krku. Bylo to naprosto dokonalé. Potom jsem dala Ashovi pusu. Líbali jsme se a líbali.  Bylo to skvostný. Ash mě potom chytil za tváře a dal mi polibek do vlasů. Pak jsme si povídali, já mu chválila dort. A on mne pozoroval a hrál si s mými vlasy. Pak nastalo ticho, ale ne to trapné ticho, to při kterém si námáte co říct, protože si dokonale rozumíte. Pak jsem Ashe objala a usnula jsem s tím, že Elena s Susan měly pravdu. Jako dívčí román.

A máme tu další kapču. Díky hecování HoranNellie jsem se odhodlala něco napsat. Vím že to tady nebylo moc zajímavé,ale brzy začne!

Pac a pusu Adolfex007

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 05, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

NákazaWhere stories live. Discover now