Záchrana

10 3 13
                                    

Z pohledu Ashtona

Ufff. Od té doby co jsem poprvé viděl Kate myslel jsem že zhořím.
Byl to ta nejlepší holka jakou jsem kdy viděl. Na lásku na první pohled jsem do té doby nevěřil. To se změnilo. Jenže pak přišla ta výprava a na mě udělal "Bu, bu, bu" zombík. Nepamatuju si nic od té doby co mi Kate řekla že mě taky miluje. Najednou jsem se probudil. První kdo se na mě vrhnul byl Jake. Byl jsem fakt rád, ale smích mě rychle přešel když jsem se dozvěděl co mám na břiše. Táhla se tam obří bílá jizva. Jake se na mě soucitně podíval, ale já byl v pohodě tohle je jen malá připomínka toho, co se mohlo stát. Najednou se objevili ostatní kluci.
"Ashi!" zařvali jednohlasně.
"Čau, usmál jsem se na kluky a vylovil z mysli vtípek ," to jste neměli na práci nic důležitějšího než se o mě starat? zeptal jsem se jich vážně. Všichni se jako na povel rozesmáli.
Ale pak jsem uslyšel hlasité zavýskání. Než jsem se otočil už mi byla kolem krku obmotaná Susan. Taky jsem ji objal. Když mě pustila otočila se někam za ní a já uviděl Kate. I přes své neučesané vlasy vypadala nádherně. Než jsem se nadál už mi visela kolem krku. Pak se na mě vyčítavě podívala a bouchla mě do ramene.
"Takhle mě už neďes!" zařvala na mě.
"Taky tě rád vidím." zavtipkoval jsem.
To už se neudržela a skočila mi kolem krku a dala mi super pusu. Byl jsem rád, že ji mám sice ji znám jen chvíli, ale i tak jsem zamilovanej až po uši. Když nám došel vzduch odtáhli jsme se a začali si povídat povídali jsme si dlouho do noci a pak jsme usnuli.

Probudil jsem se brzo ráno. Vedle mě spala Kate. Dokázal bych se na ní dívat donekonečna. Bohužel není čas vstal jsem a udělal jsem snídani. Každému volské oko se zeleninou. Hmmm mňamka.
"Všichni čau!" řekl Cory který klasicky přišel ke snídani jako poslední.
"No tak jo dnešek nám hned z rána nadělil pozitivní poznatek." sdělil nám Jake.
"Co to bylo?" zeptal se Thomy.
"Ashton nás neotrávil!" řekl škodolibě Jake.
"Hej!" řekl jsem rádoby naštvaně. Všichni se jednohlasně zasmáli.
Celý zbytek dne jsem strávil s Kate. Náš program vypadal asi takto:povídání si, líbání se,pošťuchovaní, líbání se. Zrovna jsme dělali nesmírně důležitou věc když na nás zařval Jake ať jdeme za ním na střechu.
Vylezl jsem na střechu byli tam už i Susan s Corym a Thomy přišel hned po nás.
"Co se dě..." nedořekl jsem větu a všiml si červené páry která vyletěla do vzduchu a obloukem se vrátila zpět k zemi. Jaké neváhal ani chvilku hned kolem mě proběhl a už byl seskokem dole u batohu se zbraněmi každému nám podal revolver a už šplhal se žebříku. Ostatní kluci byli hned za ním. Kate se už nadechovala aby něco řekla , ale já ji umlčel polibkem a seskočil jsem za kluky kteří byli kousek pode mnou. Hned co se Jaké dotknul země byl v pohybu a běžel směrem kde jsme viděli světlici. Já běžel za kousek za ním s Thomym a Corym. Jelikož je Jake writer musí umět rychle běhat a on běhá fakt rychle. Běželi jsme už asi deset minut a uslyšeli ránu. Další světlice vyletěla kousek od nás viděl jsem jak Jake ještě zrychlil. Najednou jsem uslyšel křik. A uviděl jsem jak k nám utíkají dvě postavy jedna menšího vzrůstu a druhá velká, ale velice zhrbená. Hned jsem poznal jaká je zombie.
Tentokrát byl ale nejrychlejší Jake byl u něj ve chvilce ten kluk kterému jsem neviděl do tváře na něj zaječel aby zdrhal , ale Jake vytáhl pistoli a ustřelil mu hlavu. Ale kluk běžel hned dál. Všichni jsme hned vyběhli za ním, kvůli naší poslední zkušenosti se zombiky jsme nevěřili že byl jen jeden. Jacob sice vyběhl jako poslední, ale zase nás lehce předehnal.
"Poběž za mnou!" nakázal klukovi. Běželi jsme celou cestu k žebříku. Jako poslední vylezl ten kluk. Hned jak se dostal na světlo jeho tvář jsem hned poznal. Byl to on. Přesně ten kluk který byl svědkem toho jak jeho nejlepší kamarád přestal být člověkem a proměnil se v zombie. Byl to nejlepší kamarád Jacka kluka který se stal stvůrou. Byl to kluk ktereho jsem znal a kterého jsem viděl moc rád.
"Nathane!" zajásal Thomy a šel se pozdravit s naším spolužákem. Když jsme se pozdravili s Nathanem všichni šli jsme za holkama. Byly na nás naštvaný že jsme si jen tak odběhli, ale když viděly Nathana rozzářily se. Byly rády ,že jsme zachránili někoho dalšího. Nathan se jim představil a řekl nám svůj příběh. Vyprávěl nám o tom jak vylezl na strom a strávil na něm dva dny. Jak se za pomoci dvou větví dostal na druhý strom a pak na další a další a další, jak ho později​ našli Aaron s Elenou.
"Aaron a Elena!" zhrozil se a běžel ke svému batohu a vytáhl z něho vysílačku.
"Aarone, hej Aarone! Tady Nathan! Jsi tam Aarone?" řekl do vysílačky.
Nic.
Nathan pootevřel ústa a začaly se mu lesknout oči.
"Nathane? Tady Aaron. Jsi tam pořád?" ozvalo se z vysílačky.
"Aarone! Jsi s Elenou v pohodě? Kde jste? Příjdu pro vás." řekl odhodlaně Nathan.
Pořád stejné místo, Elena je v pohodě jen už spí."
"Fajn zítra jdu pro vás! Zatím Aarone, drž se." řekl Nathan a ukončil hovor.
"Tak jo jdem spát. Zítra nás čeká výprava." řekl jsem.
"Nemusíte jít se mnou. To já vám visím život." řekl nám Nathan s tvrdým výrazem.
"Nic nám nevisíš Nathane." řekl mu Jake a byla to pravda.
"Vy mi fakt pomůže?" zeptal se pro jistotu.
"Jo." odpověděl mu Cory.
"Může se vám něco stát." řekl a podíval se na nás.
"To se zvládne. Že jo Ashi."pokynul mi Thomy.
Usmál jsem se na Nathana a ukázal mu obrovskou jizvu jež se mi táhla přes celý hrudník i břicho. Nathan se zděšeně podíval na mne a zpátky na mou jizvu. A pak se usmál a ukázal mi jizvu na jeho zádech. Na lopatce měl taky velkou jizvu, ale přeci jen o kousek menší než mou.
"Dobře a dík." řekl Nathan.
Holky pak ukázaly Nathanovi jeho pokoj. Já se rozloučil s Kate a šel jsem si taky lehnout. Doufajíc že zítřejší výprava dopadne dobře.

Další kapitola je tu! Chci jen připomnět že do popisu postav budou přibývat nové postavy. Tak kdo myslíte že bude z herců ztvárňovat postavu Eleny, Aarona a Nathana?
Jak se vám líbí Kash(Kate+Ash)? Jaky ship by se vám líbil? Určitě pište budu jen ráda!!!




NákazaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum