Ya Sütçüye Ya Tüpçüye

283 5 0
                                    

En Rahatsız Edici İlişki Tipi

Vıcık vıcık, salya sümük ilişkiler Gördükten sonra rahatsızlıktan geberdiğimiz, iki hafta rüyalarımızdan çıkmayan ilişki tiplerinin başında geliyor.

Yapışık ikiz gibi takılan bu arkadaşlara buradan seslenmek istiyorum: Yaklaşık yirmi dakikadır hiçbir şey yazmayıp sadece sizin fevkualede ilişkinizi düşündüm. Düşünürken kafam kıvrılarak düştü. Arka sıra, ayrılın oğlum demekten kendimi alıkoyamıyorum. Ah ortaokul yıllarıma döndüm be ayrılın çocuklar ayrılın. Birbirlerinizi özleyin. Birbirlerinize yakından bakmaktan kör olacaksınız evladım, yapmayın. Kafamı düşürdünüz kaçıyorum ben. Bir de gitmeden birbirlerinize aşkım aşkım aşkım demekten, iğrenç yapmacık kelimelerinizden, iki hafta geçmeden takılan yüzük merasiminizden, evlenmeyi düşlenmeniz, pembe hayallerinizden vazgeçin. Bir de birde bir de unutmadan. İĞRENÇSİNİZ!

Evet kıskanmaktan yerimde duramıyorum, evet yalnızım, evet siz de evli-mutlu-çocuklu şarkısını dinlerken Demet ablamıza dua edeceksiniz

Aşk Var mı Yok mu?

Göreceli bir kavram değil aslında ama bana göre var, sana göre yok olabilir. Din gibi bir şey işte oğlum.

Geçenlerde bir adama denk geldim. Adam ciddi anlamda seksi bir canlıydı. Hani özene bezene yaratılmış, üzerinde oturup çalışılmış, çok sağlam bir emek vardı. Neyse işte bu adamın iki yıllık sevgilisi varmış. Ama adamı görsen aman tanrım didim olursun

Niye mi?

Oğlum adam sevgilisini bir aldatıyor, böyle bir aldatmak görmedim yani. Çatur çutur, havada, karada, arabada

Adam kızı seviyormuş ama aşık falan değilmiş. Aşka da inanmazmış. He ama ilişkisi dışında oldukça sadık ve vicdanlıymış.

Bak bak bak paşama da bak!

İşte böyle tipler yüzünden ne bir ilişki yapasım geliyor, ne erkekleri birbirinden ayırasım

Adam piç biri değildi. Gerçekten efendi, saygılı, tertemiz bi insan evladıydı ama ilişkisin de tam bir orospu çocuğuydu!

He bana ne dimi? Evet bana ne tabi. Benim burada anlatmaya çalıştığım, eğer böylesine bir piçseniz sevgili yapmayın! Ne kıza ne erkeğe bu denli bağlı kalmayın. Adam alışkanlığından kurtulamadığı için ayrılamıyordu. E iki sene yani boru mu?

Aldatmak

Aldatan adamı duvara yapıştırıp ellerini kollarını bağladıktan sonra o küçük çüküne et yapıştırıp azdırılmış pitbulları üstene salacaksın hocam! Ne demek lan aldatmak? Ayrıl, tüm kızlar kapında köpek olsun yani. Niye taptaze kızı harcıyorsun ki?

Hanımlar hanımlar gözlerinizi açın ve aptala yatmayın! Aptala yatabilirsiniz orası sizde.

Erkeklerin hepsi aynıdır. Aksini söyleyen de hayal dünyasındadır. Biri gider, biri beş dakika geçmeden gelir.

Koskoca ömrümüzde sırf adamı seviyoruz diye hatalarını, yalanlarını, terbiyesizliklerini affetmeyelim. Bir kere yapan bir daha yapar; kendimden biliyorum

Hayalindeki Tipin Aksine Vurulmak

İşte benim başlığım!

Tüm hayatım boyunca her kadın gibi bende hayal kurdum. İşte böyle bir sevgilim olsun, şöyle kaslı olsun, efendime söyleyeyim söyle yakışıklı olsun

Peki Sonra Ne Oldu?

Lan ne olacak! Ya sütçüye vuruldum ya tüpçüye

Eminim ki çoğu kadın çılgınlar gibi hayal kurup, ilişki yaşayacağı erkeği tasarladı. Ve eminim ki çoğu kadın onunla aynı masa da bile oturmam dediği adamlarla takılıp onlarla hayatlarına devam etti.

BU KİTAP ÇOK AÇIK SEÇİKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin