30.kapitola-Společná večeře

13 0 0
                                    

Jul
S Rossem jsme poprosily Rydel a Ella, jestli by nepohlídali děti, aby jsme si mohli doma udělat romantický večer. S Rossem jsme došli nakoupit nějaké jídlo, co bychom uvařili, já jsem si všechno připravila v jedné ze tří kuchyní, ještě jsme se totiž přestěhovali, tak jsme zařídili 3 kuchyně, z toho jednu hlavní, dvě ložnice, jedna je naše a ta druhá pro návštěvu, 3 dětské pokoje a dva jsou pro naše děti a ten jeden pro syna Rydel a Ella, když u nás bude spát. U každého pokoje je jedna koupelna, takže se nebudeme nikde muset střídat a čekat na to, až ta jedna bude třeba volná. Konečně jsem začala žít, tohle jsem hledala celé ty roky, pořádnou rodinu a možnost být s tím, koho miluji. Všechno v mém životě se odehrálo hodně rychle, nemůžu tomu prostě uvěřit. Pomalu mám už vybrané šaty, jen nám teď zbývá to, aby jsme vybrali dort a nějaké zákusky a jedno místo, kde bude náš obřad pro rodinné příbuzné. Už se nemůžu dočkat, ale musím na to na chvíli přestat myslet a soustředit se na vaření jedné části večeře. Každý děláme jednu část toho ale zároveň tak akorát, aby toho nebylo moc, pak se podíváme na nějaký film a pak si uděláme další příjemnou část. Mám u toho puštěné písničky a nemůžu na dnešní večer přestat myslet. Pomalu dodělávám svou část večeře a začala jsem připravovat pro nás něco speciálního. Ross už dával svou část na stůl a já jsem si zatím šla něco připravit do koupelny na pozdější část večera. Oblékla jsem si na sebe šaty a vybrala jsem si ze tří barev od jedněch šatů černé.

 Oblékla jsem si na sebe šaty a vybrala jsem si ze tří barev od jedněch šatů černé

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Nosím je i jako na spaní, takže je vcelku jedno, jaké jsou. Pomalu jsem se vydala do jídelny, kde všechno bylo připravené. Usmála jsem se na Rosse a on mezitím dával tu mojí část večeře na stůl, všechno bylo perfektní, on byl perfektní. Nikoho dokonalejšího jsem si nemohla najít. Sedli jsme si ke stolu a přiťukli jsme si. 
Pomalu jsme byli po večeři a popíjeli jsme víno. "Moc ti to sluší. Měla by jsi to nosit častěji...třeba i na naši svatbu." Jenom jsem se na něj podívala a musela jsem se usmívat. "Děkuji, ty víš jak mě potěšit po tom všem." "Nemluv o tom, dobře? Je to už za tebou. Navíc, máš mě." Řekl mi, podíval se u toho na mě a položil mi ruku na ruku. "Navíc...neuděláme to už příští týden? Tu svatbu, stejně už na to máme čas, známe se dlouho a máme spolu už dvě děti." Jenom jsem na něj zůstala hledět a pomalu se mi rýsoval úsměv. Zvedla jsem se, šla jsem k němu a posadila jsem se mu do klína. Začala jsem ho pevně objímat. Ross mě vzal kolem ramen jednou rukou a druhou pi dal pod nohy a nesl si mě do ložnice. Tam mě položil na postel a začal mě líbat po krku a pomalu přecházel k hrudníku. Začala jsem ho hladit po hlavě, zádech a pažích. Pomalu jsem cítila jeho ruce pod šaty, tím jsem se docela dost uvolnila, Ross to poznal a sáhl po dece. Hodil jí přes nás a pomalu mi začal svlékat šaty, nechal mi spodní prádlo a pomalu se taky svlékal. Začala jsem mu pomáhat, protože jsem po něm toužila. Pomalu mě začal líbat po těle a hladit mě. Děti budou přes celou noc pryč, tak to bude v klidu. Ross začal pomalu a vášnivě, víc jsem si ho k sobě přitáhla a hladila jsem ho. 





Tak hodně dlouho nebyla kapitola, popravdě jsem neměla nějakou menší inspiraci na dopsání této kapitoly a to vlastně skoro celý prvák. Zkusím to nějak zlepšit ale nic neslibuji.

Saritasi

Forgotten Island  (F&F, JPS /jurský park a svět/ and R5), (CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat