1. kapitola-Balení věcí a cesta na ostrov

116 11 2
                                    

Juliana
Jsem dcera ženy která zavedla genetické křížení jiných druhů dinosaurů a tím stvořila nebezpečného, krvežíznivého dinosaura Indominuse Rexe. Teď je ale mrtev a jediný žijící, stejně velký predátor na ostrově je Tyranosaurus Rex a pár raptorů. Ještě tam mám jet s mladým zpěvákem Lynchem, to sem zvědavá za jak dlouho se tam podělá strachy. Radši si dál balím svoje věci, dávám si tam i fotku rodičů. Před půl rokem se rozešli a tohle je jediný způsob jak je vidět spolu. Pomalu si dobaluji věci a jdu si je dát do auta, jenom si vezmu ještě vak na záda s klíči, mobilem, sluneční brýle a můžu pomalu jít do auta a vyrazit na letiště. Jela jsem pomalu na letiště kde jsem měla mít sraz s Rossem Lynchem, jen co jsem dojela na letiště, viděla jsem tam hlouček holek kolem někoho. Když jsem šla blíž tak tam byla celá R5 skupina, hvízdla jsem. Ty holky se uklidnily a rozestoupili se, pak jsem měla výhled na toho údajného Rosse Lynche." Ross Lynch?" Zeptala jsem se. " Tady jsem. Vy jste Juliana?" Zeptal se mě překvapeně. " Čekal jste snad někoho jiného?" Zeptala jsem se ho trochu vytočeně, jenom si mě prohlédl. " Sám nevím. Zřejmě modelku?" Odpověděl mi. " Vezměte si svoje věci a jdeme do letadla, rozlučte se se svými sourozenci a fanynkami. Čekají vás dva týdny na ostrově kde možná už není wi-fi." Řekla jsem mu a šla jsem k letadlu, docela mě vytočil s tím že se zmínil o tom že jsem byla modelkou. Nechala jsem ho se rozloučit s jeho příbuzenstvem, po asi půl hodině mého čekání přišel a sedl si naproti mě. " Můžete mi prosím vás vysvětlit proč jste se tak zpozdil? Dávno už máme být ve vzduchu a na cestě na Isla Nublar." Řekla jsem mu, jenom protočil oči." Vy celebrity..." Povzdechla jsem si, jenom se na mě zamračil a díval se celou cestu někam jinam. Na ostrov jsme měli přiletět někdy ráno, opřela jsem se do sedadla a pomalu jsem usínala. Je přede mnou dlouhých 14 dní s tím Lynchem, to ho chci vidět až přijde na styk s Rexem. 

Ross
Ta Juliana mě začíná pořádně štvát už od odletu letadla, doufám že jí na tom ostrově něco sežere jinak ty dva týdny nepřežiju. Třeba se ještě něco změní, nevím. Radši všechno vypustím z hlavy a pomalu jdu spát, Juliana už dávno spala. Ta mi neuvěřitelně bude pít krev, nechápu ostatní jak mě do toho mohli dokopat. Asi to je tím že jsem se rozešel s Courtney, měl jsem jí rád ale asi to nebylo prostě ono. 


Ahoj u menšího experimentu který budu psát podle toho jak to s ním bude vypadat. Dyžtak ho tady nechám na později když to moc s ním nepůjde a tak. 
Jinak, kamarádka s jménem tady Sellasin se mě ptala jestli bych jí nemohla dát upoutávku na novou knížku, kterou píše s ještě jednou kamarádkou, pokud si ze včerejška pamatuju. To se ovšem nedá zapomenout protože u tohoto psaní mě ruka bolí jak něco a může se z toho zbláznit, vlastně ještě jedné holce tady na wattpadu jsem to nabídla. Pokud má rád nebo se mu prostě nějak líbili Avengers a je fandou Lokiho tak se koukněte na její knížku zamrzlá láska v ledu nebo tak nějak, teď si přesně nepamatuji název ale je tam Loki a dívka s bílými vlasy, myslím. Případně ji mám v knihovně tak se na ní můžete podívat.
Jinak doufám že se vám kapitola líbila, já jdu pomáhat s přípravami na oslavu ven. 

Our Saritasi

Forgotten Island  (F&F, JPS /jurský park a svět/ and R5), (CZ)Where stories live. Discover now