8.kapitola-Konečně doma a musíme do nemocnice

49 8 0
                                    

Rocky
Probouzím se jako první, tak se dívám po ostatních když si něčeho všimnu. Julien měla něco na noze a to na tej zlomenej nebo co to s ní má, trochu jsem kopnul do Rosse. Jenom se protáhl a podíval se na mě.
" Co se...." Než to stačil dopovědět tak jsem mu ukázal na to proč jsem ho vzbudil, jenom se podíval víc zblízka na tu nohu. Byla strašně fialová skoro až modrá." Co to je?" Zeptal se mě." Nevím ale asi to není dobrý...Vzbuď holky, už jsme doma. Jen tebe a Jul zavezu do nemocnice aby se jí podívali na tu nohu." Řekl jsem mu a šel jsem probudit Ryd, on zase šel probudit opatrně Jul.

Ross
Pomalu probouzím Jul, pomalu přichází k sobě a protahuje se. Zkouší si protáhnout i nohu ale nejde jí to, podívá se na ni a jenom se víc vtiskne do sedačky. " Rocky, jestli ti tak můžu říkat. Mohl bys prosím odnést mě a Rossovi věci do auta? Na tohle bude Ross potřebovat obě ruce." Řekla mu a čekala na jeho reakci." Jul, jak to myslíš?" Zeptal jsem se jí." Může jít Rocky a Rydel pryč?" Zeptala se mě, podíval jsem se na své sourozence a naznačil jsem jim aby nás nechali. Rocky jen přikývl a vzal Rydel za paži, odvedl ji z letadla. Podíval jsem se na Jul a viděl jsem jak brečí, pohladil jsem jí po ruce a vzal jsem si jí do svých dlaní." Tohle to...tohle to nepůjde zachránit Rossy. Aaaaahhhhh...mám to po svých rodičích. Hned potom, co se třeba někdy zraním a něco si víc než zlomím, tak mi to buď musej operovat nebo...nebo něco jiného. Třeba jako moji klíční kost, musím tu jizvu pořád mazat a tak." Řekla mi a ukázala jizvu, co má na rameni ale já jsem si toho nikdy nevšiml." Tak pojď. Teď pojedem podle Rockyho do nemocnice aby se ti na to podávali." Řekl jsem jí a pomalu jsem jí vzal do náruče, pomalu jsem jí nesl ven. U auta jsem jí položil aspoň na tu jednu nohu a otevřel jsem jí, sedla si pomalu dovnitř a počkala až si k ní sednu taky. Natáhla si přese mě tu nohu, opřela se o dveře auta a dívala se na mě. Jeli jsme asi cca 15 min. do nemocnice.


Takže další kapitola je tady, chci to takhle rozkouskovat abych měla aspoň ještě nějakou práci na později a hlavně aby ty kapitoly nebyli moc dlouhé, protože mě to potom nebaví. Jinak dneska je pátek, dělám si ty kapitoly dopředu. V sobotu nebo-li zítra vydám tuhle kapitolu a ještě dneska budu dělat na dalších kapitolách z těch dvou už trochu déle vydaných knížkách. Snad se vám kapča líbila a já jdu dělat na pokračování. Jinak si počkám do pondělka po neděli jaký bude ohlas na novou knížku i s příběhem a podle toho se na to budu soustředit. Tak se uvidíme v neděli ahoj.

Our Saritasi


Forgotten Island  (F&F, JPS /jurský park a svět/ and R5), (CZ)Where stories live. Discover now