17.kapitola.Společný víkend 2/2....;(

29 6 0
                                    

Ross
Probudil jsem se dřív než obvykle, vylezl jsem z postele a šel jsem se obléknout. Šel jsem do kuchyně a začal jsem nám dělat snídani.

Deisy
Probudila jsem se v příjemné vůni kakaa, vzala jsem si svoje plyšové pantofle a šla jsem do kuchyně. Tam jsem viděla svého tátu, pomalu jsem se k němu připlížila a objala jsem ho kolem pasu. Teda skoro, jen se ke mě sehnul a posadil si mě na linku. " Dobré ráno princezno." Řekl a rozcuchal mi vlasy, jen jsem si je uhladila a vzala jsem si jeden hrnek s horkou čokoládou. Za chvíli přišla mamka a usmála se na nás, pomalu jsem slezla z linky a běžela jsem k ní abych jí objala. Zvedla mě do náruče a dala mi pusu na čelo, posadila mě na židli a šla si vzít taky hrnek s kakaem a dala si k tomu domácí buchty. Jedinej kdo byl u stolu oblečený byl táta, já s mamkou jsme byli v županech a pantoflích. Po snídani jsem se šla hned obléknout do kraťásků a trička. Na chodbě jsem si vzala sandálky a čekala jsem s taťkou na mamku, měla na sobě šaty s delší zadní částí. Vzala si podpatky a mohli jsme vyrazit do města si jen tak někam vyrazit, rodiče mě vzali do parku kde jsem si hrála s ostatními dětmi.

Cesta zpátky:
Jul
Právě se vracíme domů z večeře v restauraci, stojíme na přechodu. Rozsvítí se nám zelená, Ross přechází a za ním se šourá unavená Deisy. Poslouchám...slyším zvyšující se rychlost auta v zatáčce. Podívám se odkud jede, jede po rovné silnici a ridič za volantem autobusu a nesoustředí se. Na semaforu je oranžová a na přechodu červená, Deisy je přímo v cestě autaobusu. Ross je skoro na konci a dívá se směrem k autobusu řítící se na Deisy, podívá se na mě a začíná se rozbíhat k ní. Jsem ale rychlejší a odstrčím Deisy z cesty autobusu.

Ross
Chytil jsem Deisy ještě než stačila spadnout na zem, díval jsem se na Jul jak zachránila naši dceru a obětovala se pro ni. Autobus do ní narazil a odhodil jí jenom pár metrů od srážky, pustil jsem Deisy a běžel jsem k Jul. Vzal jsem si jí do náruče a pevně jsem jí sevřel celou od krve v náručí, slyšel jsem vřískot Deisy a ucítil jsem její ruce na mém tričku a i mokré záda. Zabořila se mi obličejem do trika s brekem než aby se dívala na svoji mámu, která tu leží ve vlastní krvi. Lidi, co chodili kolem nás zavolali okamžitě záchranku. Přijela do pěti minut, naložili Jul a nás vzali s sebou. Držel jsem celou cestu tam Deisy v náruči a nepouštěl jsem jí, jen jsem se díval na Jul a litoval jsem toho, že jsem tam nebyl dřív. Když jsme byli v nemocnici, sedl jsem si s Deisy do jednoho pokoje do křesla. Po delší době usnula, houpal jsem s ní aby pořád spala. Čekal jsem, až přivezou Jul. Po delší době jsem položil Deisy do toho křesla a přikryl jsem jí svou mikinou. Šel jsem čekat ven před pokoj, sednul jsem si na židli a díval jsem se kolem sebe. Všude bylo ticho, slyšel jsem jenom oddechování Deisy. Asi po dvou hodinách přivezli Jul s obvázanými rukami a trochu ošetřeným obličejem. Zavezli jí na pokoj kde jsme byli, šel jsem si sednout k její posteli do křesla ze kterého jsem si vzal Deisy do klína a pomalu jsem usnul. Sestřičky a doktor mě tady s Deisy nechali přes noc, ráno tady chvíli budem a pak pojedeme domů.

Forgotten Island  (F&F, JPS /jurský park a svět/ and R5), (CZ)Where stories live. Discover now